slažem se s ovim u potpunosti...mamajita prvotno napisa
meni je moja draga prijateljica ukazala kako mi starijem sinu bježi oko, prvi sljedeći radni dan otišli smo u pedijatra "zlu ne trebalo" neću reči da mi je bilo lako dok nisam došla na red u dr-a ali sam joj bila zahvalna na ukazivanju na njene sumnje
mama mi je u par navrata bila skrenula pozornost kako mi dijete ne čuje kako treba...bilo mi je UŽASNO!!!!!!!!katastrofalno, u sebi sam je htjela golim rukama zadaviti
ali kad sam se malo smirila, vidjela sam da nekad reagira vrlo agresivno ako nešto ne čuje kad mu govorimo, da nekad vrišti bez razloga, da televiziju pojačava sve jače i jače iz dana u dan
na kontroli ORL ustanovljeno je da zaista ne čuje kako treba i da treba hitnu operaciju angina
izvađen mu je čep iz uha od 3cm, veli mm da tako nešto u životu nije vidio
da me ljudi nisu upozorili možda moje dijete sada ne bi čulo kako treba jer nama roditeljima su naša djeca najbolja, najljepša, najpametnija, najdivnija i vrlo teško prihvaćamo tuđe sugestije da nešto nije OK
na tvom mjestu bih pokušala još jednom razgpvarati s sestrom, pokušala bi joj pripremiti par tekstova što uopćeno rade djeca dobi njenog djeteta, pokušala bi joj prikupiti informacije gdje i kome i kada se treba javiti kako bi joj barem malo olakšala, možda se samo boji svega i nalazi se u šumi informacija i nije sposobna trenuntno trezveno razmišljati...
sretno