"mama mi je u par navrata bila skrenula pozornost kako mi dijete ne čuje kako treba...bilo mi je UŽASNO!!!!!!!!katastrofalno, u sebi sam je htjela golim rukama zadaviti"
recimo da je moja sestra ovakvog stava, ali nije trezvena kao ti brane, vec gura stvari pod tepih...ili ga namjerno drzi ovakvog, da bude jos gore pa da se onda ima za sto tuziti u zivotu...ne mogu vjerovat da sam ovo izgovorila, ali zbilja, zive jako dobro, nikad nisu otisli socijalnom lijecniku, sve preglede obavljaju privatno, za sebe jednako kao i za djecu, ovo bi bio njima pregled manje-vise, grrrrrrrrr ...ponovno su mi se javile lose emocije, najvise kad vidim kako je brane prosla, hvala bogu sad je sve ok, no ona je poslusala...a sto se tice tog da je htjela zagutit mamu sto joj to govori, ne sumnjam, svi smo mi takvi kad su nam klinci u pitanju, ali ju je ipak poslusala...i "strani promatrac" (u ovom sl. mama) je zbilja bila u pravu...i ja sam svojoj rekla "ajd platim ti pregled, ak je sve ok zvizni mi samarcinu sto sam te potresla bezveze", no ona niti da cuje...on je nasa jos uvijek bebica, ak ovako ostane bit ce on nas....." e ovo ne mogu izreci naglas grozno mi je sto je rekla....grrrr, grrrr, grrr, nema veze, joooojjjj, ak se moze javit i netko da mi veli "stara brijes, nase je dijete bilo slicno i sad je sve ok" bila bih JAKO ZAHVALNA !!!