Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: bio povrće i voće u Koprivnici

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno bio povrće i voće u Koprivnici

Pomoć. pomoć!!!!

Molim neku dobru dušu iz Koprivnice da mi kaže gdje kupuje povrće i voće!? Ja sam odana bakicama na placu, ali svaka mi kaže da ne šprica voće i povrće...
    otkad imamo bebu još bih bolje pripazila na kemiju u hrani, pa, ako kojim slučajem ima koga iz Kc-a na ovom forumu i da još k tome zna gdje u Koprivnici kupiti bio (eko) voće i povrće, bila bih mu puuuuuuuuno zahvalna!!!

btw. jedan lik na placu ima super jabuke...100% su nešpricane...ako nekog zanima kojim slučajem...

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bok!
    Što se tiče placa znam da se 90% robe nabavlja sa zelene tržnice u Zagrebu ali imaš onih bakica i djedica koji prodaju povrće uglavnom par vrsta (salata,blitva,cvjetača,luk,mrkva,krumpir i naravno od voća kruške,jabuke, šljive,trešnje), to sam ti napisala i za voće i povrće kad je i kad nije sezona, možda za to i sama znaš ako ideš po placu.
    Moji roditelji žive u KC pa imaju vrt i voćnjak pa ja u proljeće i u jesen pokupim svježu robu tata ne šprica. Al mogu ti se raspitati svijet je mali svak svakoga zna možda oni znaju nekoga da uzgaja bio i prodaje al ako i ima netko taj sigurno prodaje na placu pa ti javim ovdje.
    Koliko ti je bebica stara a možda se i mi poznajemo pa se javi meni na pp

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bio je jedan gospon na Bregima, mislim da se zove Prvčić. Ne znam da li prodaje na koprivničkom placu.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Povrće mu je u 'bio' dućanima po zagrebu. Od gospodina Prvčića. Nisam znala da i na placu prodaje. Me možeš uputiti, kak zgleda?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •