Pokazuje rezultate 1 do 50 od 135

Tema: jeftini tjedni meniji s receptima za podgrijavanje???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Postovi
    671

    Početno

    Ne ide u vrtić.
    E sada ste mi dale misliti, možda mu stvarno nudim premalo mesa.
    Svaki put kada napravim meso on je oduševljen.
    Evo jučer navečer je tražio meso, na kraju je večerao špek, prvi put u životu, tako ga je slasno pojeo.

    No, sada sam već skrenula s teme

  2. #2
    zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    GYM
    Postovi
    5,117

    Početno

    joj, ne gljive za klince. pisala sam opcenito za izvor proteina..

  3. #3
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    32,982

    Početno

    Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    joj, ne gljive za klince. pisala sam opcenito za izvor proteina..
    Znam, znam... Jedemo mi gljive, ali više kao začin, baš tako kako se radi palenta s gljivama. Juha od gljiva za klince je zapravo juha od krumpira s dodatkom 1-2 šampinjona. Pizzu mogu jesti s gljivama. Ali moji su već veliki. Do škole im nisam davala gljive.

  4. #4
    zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    266

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Juha od gljiva za klince je zapravo juha od krumpira s dodatkom 1-2 šampinjona.
    ovo me zanima....može u detalje?

  5. #5
    Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    village...long village
    Postovi
    1,638

    Početno

    Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    joj, ne gljive za klince. pisala sam opcenito za izvor proteina..
    zakaj ne gljive za klince? kad ih smiju počet jest?

    on topic

    mi volimo zapečeni krumpir s ječmenom kašom - (ako ostane pd večere, bude za drugi dan)
    sve mjere su odokativne
    skuham krumpir u ljusci i kad je kuhan, ogulim ga i narežem na kriške u vatrostalnu i malo povegetam
    na to stavim skuhanu ječmenu kašu
    prelijem sa crvenim umakom (zaprška zalijana paradajz sosom)
    opet stavim red krumpira, povegetam, prelijem sa sosom i zapečem u roli...
    prilog -zelena salata...
    a ponekad ide i koja šnicla na naglo uz to...

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •