Moja u vrtiću spava u dugoj tankoj piđamici, samo pelena je ispod. U zadnje vrijeme im u onu platnenu vreću stavim i dugu i kratku piđamicu jer je u sobi stvarno vruće. Štrampice joj ne stavljam več 2 mjeseca ili ako u njima dođe joj skinem prije nego uđe u sobu.
I moja je kao mali termofor i doma neće da bude pokrivena kao ni u vrtiću tako da joj ja doma stavim još uvijek jednodjelnu piđamicu sa stopalima pa ne moram cijelu noć trčat za njom po krevetu s pokrivačem.
MM i ja ispod dvije deke a ona otkrivena, brrr... Ali kad je otkrivena najbolje spava.
Što se tiče spavanja u robi u kojoj je po cijeli dan...ja joj doma za dnevno spavanje skinem najgornji sloj (recimo sada mi ostane u bodiću ili ako je malo hladnije ostavim joj i donji dio trenerke).
U vrtiću imaju svatko svoj krevetić označen sa nekim znakićem, donja plahta je onako navučena na njega pa se mislim ni ne skida a pokrivač je pamučni (kao navlaka za poplon samo prazan) i ne znam da li je i on označen (ali nema veze, moja se i tako ne pokriva)