Kod mene je sve bilo po špagi dok nisam dobila dvoje djece. Bila sam jako zaposlena a opet sam sve stizala obaviti. Sada sam s njih dvoje u totalnom kaosu, i tako smo funkcionirali neko vrijeme jer sam se pomirila s tim da ne mogu 24 sata biti s djecom i imati savršeno ulašten stan pa sam se navikla na povremene hrpe robe koje su čekale peglanje. Svo vrijeme je bilo posvećeno djeci, ali ama baš svih 24 sata i u toj fazi sam jedva stizala išta.
Jedno mi dijete sada kreće u vrtić a za drugo sam našla tetu čuvalicu i presretna sam što ću napokon napraviti reda u svom životu i stanu. Jedva čekam da imam RITAM, jer ga do sada nisam imala. Kada imaš ritam kao Peterlin onda sve stigneš. Kada se zna u koje vrijeme se što radi, to je super. Lako je onda odstupit ali opet se vratiš. Ja sam neko vrijeme bila u fazi kada se nije znalo ni kada je djeci vrijeme za spavanje, nit sam znala kada ćemo izići vani, niti smo imali ujednačen ritam buđenja...kaos! Odlučila sam napraviti reda i veselila se ovom rujnu kada će svatko imati svoje obveze a ja malo više slobodnog vremena za posao, kuću, muža, sebe...
Trebaš u sebi naći rješenje, reći sebi dosta...sjesti, staviti sve na stol i odlučiti kako dalje.
Tako i autorica ovog topića..ona zna da je problem u njoj samoj i traži pomoć u nekoj literaturi. Nema te literature, znaš sve, samo trebaš odlučiti