Citiraj mamasch prvotno napisa
Dok sam još bila doma s djecom jedini način da svaki dan imam urednu kuću, skuhan ručak, zadovoljnu djecu i da sam ja koliko-toliko normalna bio je da si svaku večer napišem što planiram napraviti tijekom idućeg dana od kućanskih poslova. Bila sam realna i kombinirala sam aktivnosti prema svojim mogućnostima i stvarnom tajmingu koliko mi za nešto treba, i uvijek sam ostavljala vrijeme samo za druženje s djecom i vrijeme samo za mene. Naravno to je sve trebalo biti obavljeno dok se MM ne vrati s posla jer onda je naravno bio raspašoj "jao tata je stigooo", "daj ženo ovo daj ženo ono", "idemo vamo idemo tamo"...
Taktika je bila više nego uspješna, i ja sam tako sačuvala zdrav razum i brak, i nasmijana krenula nakon 3 godine raditi jer sam znala da ja sve mogu samo ako se dogovorim sama sa sobom.
Eto.
ovo je super.
Možeš li molim te meni tudumu reći ŠTO jest realno? Što da očekujem od sebe? Koliko se objektivno može uz dvoje malene djece koja su uvijek doma (stariji ne ide u vrtić, malena je 11 mjeseci).

Ja se spotaknem uvijek na to da si zadam previše, pa lipsam. Ili premalo - pa sam nezadovoljna.

Ne znam... i gotovo...