Pokazuje rezultate 1 do 50 od 87

Tema: Kako do samodiscipline?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj litala prvotno napisa Vidi poruku
    printer, makita, printer
    nikako da mi osobno ministarstvo raspodjele troškova dopuusti taj luksuz

a pikula možda shvati da ima talenta za još jedan honorarni posao...ukoliko uhvati dovoljno samodiscipline

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    nikako da mi osobno ministarstvo raspodjele troškova dopuusti taj luksuz

a pikula možda shvati da ima talenta za još jedan honorarni posao...ukoliko uhvati dovoljno samodiscipline
    hvala ti makita, pišem ja i furam povremeno paraleno i nekoliko honorarnih poslova, pa jedan ozbiljna posao tri mjeseca pa ništa, nije kod mene do samodiscipline nego ja vodim jako nepredvidiv život koji bez planera u rokovniku i na mobu, malog noteza i ploče na zidu ne funkcionira uopće. A reminderi mi iskaču po mailu ko da radim u kontroli leta ne zato što ja radim nešto jako važno ili jako pametno nego što uvijek radim nešto drugačije, novo, s novim rasporedom, novim ljudima ,kontkatima ili pak ne radim ništa izvan kuće, a tek onda treba znat organizirat taj veliki blure u kojem stigneš sve (šivat, heklat,slikat,pisat, vježbat, volontirat) ili ništa. Zato ja progutam svoj ponos, ne umišljam daj e moja volja neki svemogući alat i pišem, crtam i planiram sve po vsod jedino tako uspjevam i zadovoljna sam onim što obavim, ali isto tako trebalo mi je dugo da ne mislim da su moji planovi nešto važnije od stvarnog života, ako treba sve mjenjat sad i odmah mjenjam, ako treba otkantat sve i čubit najveće postignuće mi je bilo to narpavit bez grižnje savjesti i naći si zabavu tipa forum, pa i tv ako treba, jer ako već moram čubit zašto bi se još morala dodatno kažnjavat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •