-
Ne odustaj Ivonna....
i ja sam prvih mjesec i pol imala bolove na pocetku dojenja, a onda je jednostavno prestalo samo od sebe. Sto se tice znojenja mislim da je to skroz normalno....mislim znojiti se dok dojis, ali mozda ti o tome vise kazu iskusnije mame. I sto se tice polozaja mislim da je neophodno da tebi bude udobno (a da bebi pomognes da se dovoljno priblizi ciki da je sama prihvati), jer neudobnost ce te uciniti nervoznom i jedva ces cekati da podoj prestane , i stvara se zacarani krug . I ja sam muku mucila sa polozajima, i nikako nisam mogla dojiti lezeci , pa je bilo trenutaka kad bi MM sjeo iza mene i podupirao mi ledja da smanji bol. Cula sam i za jastuke za mame i bebe, ali nisam ga uspjela nabaviti .
Uglavnom, da ne duzim, sad je mnogo bolje (mada opet ponekad ima "problema" ) i imam osjecaj da bi mogli dojiti u svim mogucim i nemogucim polozajima.
I jos nesto za kraj....ne znam otkud to "kako bi dojenje trebalo izgledati"....sve je to individualno...samo je bitno da beba napreduje...samo hrabro
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma