-
Betadine..... :/
Zdravo, uzasno sam zabrinuta, i ako je neko vec ima(o) iskustva s ovim, zamolila bih za odgovor....
Koristim betadine vaginalete i zanima me da li je moguce da je jedna od nus pojava bol u krstima i vaginalnom predjelu, s tim da mi se prva dva dana pojavljivao krvavi sekret?
unaprijed hvala, Zabrinuta
-
Ovo bi ti trebalo bit postano ili na Zdravlje odraslih ili na Intimna higijena žena... Betadine su jod, kad izlaze van izgleda kao sukrvica, jesi li se možda zabunila? Neke žene ih teže podnose u smislu da ih jako peče i moraju prekidat terapiju...
-
Stvarno ne znam ništa o Betadinu i posljedicama njegovog korištenja, ali bih ti preporučila da pogledaš uputsvo za upotrebu i detaljno ga pročitaš: da li su navedene kakve moguće nus-pojave, te da za savjet upitaš svog liječnika ili potražiš savjet na nekim stranicama koje daju odgovore na takva pitanja: Pliva, zdravlje i sl.
Ja sam npr. nakon uzimanja Breyerovog Prenatala imala jake vjetrove i vrlo tamnu (gotovo crnu) stolicu. Bila sam jako uplašena, ali sam se odmah nakon detaljnog čitanja uputsva smirila jer tamo je, naime, pisalo da proizvod sadrži velike količine željeza te da može izazvati upravo one simptome koje sam ja dobila. Tako sam prešla na Twinlab.
-
Koliko ja shvaćam, nisu betadine toliko rijetke, koristila ja u više navrata, nisam imala nuspojava, ali znam da neke žene znaju reagirat koma pečenjem da se terapija mora prekidat (peče ih rodnica), ali ne znam za ovo bol u križima itd. kao nuspojava. Neću ti otkriti Ameriku ako ti kažem ono standardno - javi se svom giniću i obavijesti ga o simptomima. Sretno
.
-
Meni se od Betadine vaginaleta zna nadražiti rodnica pa dosta peće, ali to traje dan-dva i nakon prestanka korištenja brzo prođe. Nikad nisam imala nikakve druge probleme i nuspojave.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma