-
Neobićna urtikarija-pomoć
Moj miš već nekoliko dana ima urtkariju ,koja spontano nestaje nakon nekog vremena i ne svrbi nego maleni kaže da ga boli dio tijela.Pojavljuje se po svuda i primjetili smo da se javlja uglavnom kada je dijete nervozno ili kada ne dobije ono što želi.Bili smo kod liječnika i kaže da je možda i od antibiotika koje je dijete prestalo piti dan ranije.Davali smo Rinolan ali nije pomoglo sad dajemo homeopatiju ali i dalje se pojavljuje osip.Kakvu dijetu moramo držati i koliko dugo dr. nam nije ništa rekao za dijetu??Da li je moguče da se urtkarija može i psihički izazvati?
-
jel ima na ličeku crvene krugove? i jel se ta urtika seli od gornjeg dijela tijela prema donjem ili nema pravila?
Ako je ovo što sam gore napisala, tako je sa tzv. petom bolesti, koja prođe sama od sebe kroz cca 7 dana.
Ako nije to, onda ne znam.
-
Ima crvena krugove ali nema baš neka pravila po pitanju izbijanja čas je na leđima pa na ruki pa vrat ...Od jučer nema ničega,pazimo da se ne uzrujava i pazimo šta jede mada nam nitko nije dao nikakvu dijetu.I pijemo homeopatiju.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma