-
GMO
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...-i-obmane.html
nisam znala kud bih temu smjestila - u biti mislim da tema ide pod sve tako da nema greške ak ostane tu a nema greške niti ako se makne bilo gdje.
Zanimaju me vaša mišljenja o GMO, vjerujete li u urote od strane multikompanija, o štetnosti GMO-a, o kontroli koju žele dobiti te kompanije nad hranom (nad ljudima)....
Ja sam jednom davno gledala emisiju - čini mi se - NA RUBU ZNANOSTI - gdje je govorio tip koji je napisao knjigu SJEME ZLA - piše o GMO-u, bila sam prestravljena.
Molim vas vaša mišljenja, saznanja......
Mislim da većina bar malo zna što je GMO- genetski modificirana hrana - hrana kojoj je promijenjen gen - tako imamo rajčicu sa ribljim genom (da bi ostala svježa), duhan sa ljudskim genom (tak sam čitala negdje - zašto sa ljudskim pojma nemam), mijenja se gen da bi hrana bila izdržljivija, duže trajala i bilo je više.
Meni je to poprilično strašno, o posljedicama se i ne zna, a neki govore o neplodnosti. Ja si mislim možda ljudi s vremenom polude - porast agresivnosti. A opet - oduvijek imamo luđaka i agresivaca i bez GMO-a.
Nisam pametna - ali mi se taj GMO ne sviđa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma