Da, ali i to je predrasuda...da biljku moraš nečim tretirati...Ja bih osobno radije kupila GMO povrće nego ne-GMO koje je seljak temeljito zatrovao da dobije kakav-takav prinos.
...kad bi se povišenjem svijesti i korištenjem praiskonsklih znanja pokušali vratiti prirodi, stvari bi se počele drugačije odvijati...
...iz vlastitog iskustva ...gnojenje biljaka može se obavljati raspadnutim mješavinama biljaka ili točno određenih pojednačnih...
...gavez, kopriva, maslačak list, sve što nađeš u prirodi a znaš njihov sastav možeš na ovaj način 'vratiti prirodi' i opet 'zarolati proces'
...moj vlastiti urod iz vlastitog vrta nije divljački napuhan i umjetno nabrijan, ali to je okus koji pamtim još iz djetinjstva - vrta moje bake...
...i bolesti biljaka dolaze i odlaze...uši dođu i odu, svakaksvi nametnici isto...
...možemo raditi na biljkinom imunitetu - prskati je čajem od preslice, kamilice (već prema potrebama)...
...možda se čini više vremena , ali isto je , a možda i manje kad jednom naučiš...
...isto je kao i kod čovjeka s lijekovima (npr. antibioticima)...
...problem je , što , kad ti koristiš vlastite metode NE KUPUJEŠ I NE TROŠIŠ...
...čovjek je taj koji je poremetio odnose u prirodi - tretiranjem jednog štetnika , drugi se namnažaju...
...svaka ptica, krt, žaba, zmija, kukci imaju ulogu u hranidbenim lancima...
...i ne možemo jedne istrebljivat, a da drugi ostanu u ravnoteži...
...zato glasam za svijestnost...
...život se ne stvara u labaratorijima...

Odgovori s citatom