Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: Molim preporuku za perilicu rublja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kupila sam novu perilicu nedavno, kad je država davala poticaje. Stara Bosch je imala preko 10 godina.
    Krenula sam u dućan želeći opet Bosch, a došla doma sa Siemens. Jako sam zadovoljna. Može do 8 kg, ogromna vrata koja se zatvaraju samo pritiskom, a ne kao do sada, na polugicu. To zatvaranje sam svakako htjela izbjeći jer mi je nekoliko puta pucalo.
    I mogu programe mijenjati po svojoj želji. Vidjet ćuz s vremenom da li sam stvarno dobro izabrala.
    Dvije godine je prošlo. Pere i izgleda kao i prvi dan. Ima mnoštvo programa. jer u svakom programu mogu mijenjati sve parametre.
    Super mi je da mogu prekinuti program, u roku od 5 sec nakon pritiska gumba, napiše: yes i tada mogu otvoriti vrata i dodati robu koju sam zaboravila

Tiha je, vrata su ogromna, a to što se zatvara bez one polugice spasilo me je svakodnevnog straha od pucanja iste, koje mi se prečesto događalo sa prijašnjim perilicama.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Dvije godine je prošlo. Pere i izgleda kao i prvi dan. Ima mnoštvo programa. jer u svakom programu mogu mijenjati sve parametre.
    Super mi je da mogu prekinuti program, u roku od 5 sec nakon pritiska gumba, napiše: yes i tada mogu otvoriti vrata i dodati robu koju sam zaboravila

Tiha je, vrata su ogromna, a to što se zatvara bez one polugice spasilo me je svakodnevnog straha od pucanja iste, koje mi se prečesto događalo sa prijašnjim perilicama.
    Evo još dvije godine kasnije i dalje pere bez greške svaki dan.
    Svejedno joj je stavila jednu košulju ili prekrivač koji ju napuni do vrha. Ona to uredno odradi. Vrlo tiho, samo zasvira kad je gotova. Siemens.
    Nikad nisam mislila da ću tu marku perilice kupiti, dok ju vidjela nisam.
    I nisam pogriješila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •