Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: Molim preporuku za perilicu rublja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ideš na jeftinije.hr Imaju odlične filtere za sve što te zanima. Meni je bila bitna energetska učinkovitost pa smo uzeli LG koja divno tiho pere, ima odgodu, uža je, na motor je garancija 10 g, ovu petogodišnju nema, ali ok, ima modela koji i to nude, treba pronaći.

Ima li netko od vas perilicu koja izbaci na displayu koliko je izvagala?
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 06.08.2019. at 07:48

stazica5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Moja mama je kupila Indesit u Pevcu nedavno, na staroj od Gorenja su nakon par mjeseci korištenja otišla vrata, a trebali su mjeseci da stigne rezervni dio. Ne sjećam se o kojem se konkretno Indesit modelu radi, ali bila je full jeftina, ispod 2.000 kn, a na kraju se ispostavilo da je bolja od ove od Gorenja koju su moji platili prek 4.000 kn. Tak da ono, ne znam više kako da se orijentiram kod kupovine jer viša cijena očito ne podrazumijeva veću kvalitetu. A opet ne želim škrtariti i kupiti najjeftinije u slučaju da ide kol'ko para, tol'ko muzike. Pa ti budi pametan

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ideš na jeftinije.hr Imaju odlične filtere za sve što te zanima.
    Nikad mi nije jeftinije sjelo, uvijek sam koristila Nabavu jer imaju puno više većih trgovina. Kod njih se i Pevec oglašava, na Jeftinije ga nema. Veći je izbor u kategorijama koje me zanimaju i nekak mi je lakše na Nabavi uspoređivati cijene, iako je to možda više stvar navike. A i ono, to je mala hrvatska firma, volim podržavati domaće :D Gledam baš sad perilice, imaju dvjestotinjak modela više: https://www.nabava.net/perilice-rublja Inače me kod kućanskih aparata nekak najbolje služio Bosch, pa mislim da ću se i kod iduće perilice odlučiti za tu marku. Vidim da su i druge cure tu zadovoljne, nadam se da i to nekaj znači

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •