Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: privatni otorinolaringolog Zagreb

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno privatni otorinolaringolog Zagreb

Unaprijed se ispričavam ako slična tema već postoji, ali ovaj pretražnik mi je nemoguć i u njemu se uopće ne snalazim.
    Trebam preporuku za privatnog otorinca za dijete od 2 godine koje će najvjerojatnije trebati izvaditi krajnike (ili barem treći krajnik) jer ima problema sa disanjem. Dakle, bilo bi poželjno da je dotični doktor i vezan uz neku kliniku, po mogućnosti onu na kojoj mogu boraviti sa djetetom ako do operacije dođe.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: privatni otorinolaringolog Zagreb

Za privatno otorinca najtoplije preporučam dr Tomislava Baudoina (čita se Boduen). Topao, susretljiv, strpljiv i nježan i prema djeci i prema roditeljima.
    Telefon za narudžbe 091 768 3905. Koliko znam on radi u Vinogradskoj, a kako je tamo za operaciju i boravak djeteta sa mamom ne znam ..... nadam se da će se javiti netko i sa tim iskustvom.
    Sretno.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dr. Marn, utorkom u poliklinici dr. Sabol (zoves polikliniku i narucis se). Inace radi u Klaicevoj. Mi smo bili jako zadovoljni, vrlo je ugodan i sve objasnjava. Bas smo bili happy

Datum pristupanja
    Apr 2007

Citiraj sne prvotno napisa
    Za privatno otorinca najtoplije preporučam dr Tomislava Baudoina (čita se Boduen). Topao, susretljiv, strpljiv i nježan i prema djeci i prema roditeljima.
    Telefon za narudžbe 091 768 3905. Koliko znam on radi u Vinogradskoj, a kako je tamo za operaciju i boravak djeteta sa mamom ne znam ..... nadam se da će se javiti netko i sa tim iskustvom.
    Sretno.
    Ja ću ovo potpisati, dr. B je stvarno i susretljiv i obziran i strpljiv, ma sve najbolje.
    Ono loše je što u Vinogradskoj nemaju mogućnosti organizirati boravak roditelja s djetetom.

Privatno je u poliklinici Echo. (barem je bio, valjda će se netko javiti tko ide kod njega priv.)

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

hvala cure!
    razmišljala sam o dr. B. ali mi je veliki minus što ne bi mogla biti u bolnici s njim. Na kraju je presudilo vrijeme jer me u Sabolu dr. M. može primiti već u utorak, a mislim da nam je stvarno hitno.
    Svakako ću javiti dojmove!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Citiraj Imga prvotno napisa
    Sretno.
    Ja ću ovo potpisati, dr. B je stvarno i susretljiv i obziran i strpljiv, ma sve najbolje.
    Ono loše je što u Vinogradskoj nemaju mogućnosti organizirati boravak roditelja s djetetom.
    Još jedan potpis, i na pohvale za dr Baudoina , i na spomenuti nedostatak Vinogradske .
    Ali nekako smo obavili i tu operaciju i preživjeli. Samo, da je A. bio godinu dana mlađi, ne znam kako bi to izgledalo - ovako mu se donekle dalo objasniti situaciju (a i ovako je dosta teško podnio jednodnevni boravak u bolnici).

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ako nije tajna, možete li reći o kojim se ciframa radi za preglede i ine potrebne stvari?

Do sada smo naime bili kod dr. Tolića u Klaićevoj, ali nekako nam se čini da kod Jane ima konkretnijeg materijala za vađenje treće mandule.

khaa, ako nije bed i OT, što se to kod vas dešava da je toliko hitno? :/

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pregled u poliklinici Sabol košta 400 kn :/
    pavo diše na usta već neko vrijeme, a sad je počeo plaziti jezik dok diše, raditi grimase i po noći strašno hrče - krajnje je vrijeme da idemo doktoru. pedica je rekla da su mu mandule ogromne. dotukla nas je zima u jaslicama i nakon svih curenja nosa i viroza nije ni čudo jer je oduvijek imao problema sa tim.
    naravno, nisam pre luda za tim da se vade mandule, ali nekako se problem mora riješiti. kad ga slušam dok spava imam osjećaj da će se udaviti, a da ne pričam o tome da to baš nije dobro za srce :/

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jana diše na usta de facto od rođenja. Hrče nekad više, nekad manje, ali hrče svaku noć. Dešavaju joj se tokom noći i blaže apneje (ono da ne diše 5-6 sekundi). Ne može istovremeno jesti i disati na nos. Nakon što je prije cca godine dana naučila super ispuhivati nos, inače redovitih upala uha više nije bilo (kuckuc).

Dr. Tolić kaže da nije materijal za vađenje treće mandule, ali ja ju isto kao ti slušam ponoći, kad joj je teže, kako se muči, prekida joj san, pa se vrti, pa joj malo stavim jastuk, malo ne, malo trbuh, malo leđa (spava s nama).

Mislim da ću dati još jednu priliku (slikovno govoreći) dr. Toliću, jer do sada smo uvijek dolazili u infektu, nisam zapravo nikada s njime u detalje pričala što me muči, i kako izgledaju naši dani i noći. :/

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Citiraj Imga prvotno napisa
    Sretno.

Privatno je u poliklinici Echo. (barem je bio, valjda će se netko javiti tko ide kod njega priv.)

je, tamo je. bili smo s curicom na pregledu tamo kod njega.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

isprika na velikom fontu!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod dr bodeina idemo na preglede a na operaciju kad je doslo vrijeme isli smo u merkur kod dr lajtmana, mozes biti u app, i cijelo vrijeme sve do ulaska u salu i izlaska iz nje, doslovno do vrata bili smo jednu noc , vadili sva tri . sve 5. dalje opet idemo kod dr b. ni za kakvu strucnost ne bi mijenjala app i mogucnost boravka u app. ovako cure nisu ni registrirale boravak u bolnici i ni ne pamte ga , a bile su 4 g. kad su ih vadile. pamte boravak s 2 u klaicevoj i srebrnjaku a ovaj ne.

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo isto 100 % za Badouina...imao je 2,5 godine kad smo vadili mandule i dogovorili se s doktorom da dodjemo ujutro a popodne je bio doma

Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

podižem ako tko ima kakvih novosti s preporukama za poliklinike Echo (dr.Baudoin) i Sabol (dr. Marn). Ili nešto treće...

Jeste li mogle tamo obaviti baš čitav pregled (uho, grlo, nos) ili kako to točno izgleda? Ja bi da ga netko pošteno ispregleda, a onda ću i platiti

išli bi privatno jer sam već u tri bolnice zvala s uputnicom za neke druge preglede, i svaki put su rekli primamo narudžbe tek u siječnju. a za ovo mi se ne da toliko čekati jer nas već par mjeseci gnjavi s pitanjima 'što, što si rekla', pa sad stvarno se više bojimo da nije nagluh od tih upala grla, stalnog kašlja... (samo je jednom imao upalu uha)

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi smo prošli tjedan bili kod dr.Gebera. on je inače u Vinogradskoj, privatno u zgradi dz Kruge - Uni medic centar
    svidio mi se
    evo ti kontakt 6111 122
    pregled je 350 kn

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •