Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Silapen sirup

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Silapen sirup

dobili smo sirup u petak, a tek sam danas vidjela da treba biti u frižideru kada se otvori. da li će mu to smetati ili ne?
    hvala

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi isto pijemo Silapen od srijede i kad sam ga uzela u ljekarni su mi rekli da obavezno čuvam u hladnjaku. Na uputstvu piše do 15 stupnjeva. Nažalost nemam konkretni savjet, pitaj u ljekarni. Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Obavezno nazovi dežurnu ljekarnu - oni ti mogu i zamjeniti ako je ovaj pokvaren

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno silapen

Neznam da li mu ga mogu davati i dalje, nije promijenio ni miris ni okus ...Stvarno sam glupa kako nisam to pročitala! Valjda mu nije naštetio sirup!! Otići ću sutra ujutro u ljekarnu i provjeriti..

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pliz javi što su ti rekli.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno silapen

Sorry kaj se nisam odmah javila, nisam bila u prilici... Ukratko u ljekarni su mi rekli da ako se lijek ne drži u hladnjaku da se mogu razviti bakterije, mogu a i ne moraju a onda sam otišla kod pedijatrice koja je rekla da sada nisu velike vrućine i da sirupu nije ništa, nije mi dala novi, i uglavnom kao da bespotrebno paničarim!! Pa ti sad znaj kaj da radiš! A pročitala sam i na pakovanju onih d3 kapi da se i one moraju čuvati do 15 stupnjeva a to baš i nije sobna temperatura .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •