Shanti puno hvala na iscrpnom opisu svih detalja![]()
drago mi je što je kod tebe sve dobro završilo i maternica je ostala sačuvana iako je miom bio tako velik. Stvarno si me utješila.
Nadam se da će se i vama ubrzo sreća osmijehnuti i da ćete konačno dočekati svog malog
![]()
Ja ću sljedeći tjedan početi sa svim potrebnim pretragama (kr, urin, krvna grupa, EKG...) i ako sve bude ok nadam se operaciji oko 21.05. :D Osim odstranjivanja mioma još će se raditi i ponovna provjera prohodnosti jajovoda (ne vjerujem više ni HSG-u), dijagnostička histeroskopija, provjera cervikalnog kanala (i on stoji nešto ukrivo
) i bog zna šta još spada pod onim "vidit ćemo na licu mjesta" :?
Mogu se samo nadati da će "na licu mjesta" sve izgledati bar donekle u redu i da ću nakon oporavka napokon dobiti zeleno svijetlo za IVF.
Ili da se pomolim Bogu da baš ovaj mjesec ostanem trudna?![]()
Cure![]()
![]()

drago mi je što je kod tebe sve dobro završilo i maternica je ostala sačuvana iako je miom bio tako velik. Stvarno si me utješila.
), dijagnostička histeroskopija, provjera cervikalnog kanala (i on stoji nešto ukrivo
Mogu se samo nadati da će "na licu mjesta" sve izgledati bar donekle u redu i da ću nakon oporavka napokon dobiti zeleno svijetlo za IVF.
Odgovori s citatom