Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Gdje obavljaju nuždu?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Gdje obavljaju nuždu?

Ne znam ako sam na pravom mjestu, ako ne neka moderator slobodno premjesti. Mene zanima gdje vaši bespelenaši piške ili kakaju kada idete u park ili grad ili negdje. Dali je u redu staviti djete da piški negdje na otvorenom ili da trpi do wc-a. Naime, ja nikada nisam tjerala malu da trpi, ako me pitala da joj se piški a mi u prirodi, sklonili bi se negdje i piškili. To je njoj pod normalno. Nažalost baš zbog toga, jučer je u vrtiću isto to napravila, oni u dvorištu ona skine gaće i piški Teta :shock: a mene sram, znam da sam ja kriva.

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hm, da baš, i ja se pitam kako objasniti i razdvojiti gdje, i pred kim , smije a kad ne!? :/
    moja isto tako piški vani na otvorenom
    uvijek ju rađe stavim na livadu nego po kojekakvim usputnim wc-ima, koji baš rijetko zadovoljavaju naša poimanja čistoće, trčanje do doma i nije uvijek izvedivo
    tako nam se neki dan i desio mali "incident". curki se piškilo dok smo sjedili na kavici, na terasi jednog kafića, sjurili se brzo na obližnju livadu između dva bora gdje smo "to" par puta obavili. piškeći tako i nju i mene je iznenadio kakać . brzo smo se snašle, zapakirale "paketić" u maramice i odložili u obližnji šaht..iako je livada puna "mina" od peseka svih veličina
    znači, piškenje-da vani..kakanje-pa baš i ne!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kad smo vani, obave na travici, pod drvetom i tako.
    Neću ih sad stavit pod nečiji prozor , ali neće ni trpiti do doma ili wc-a.
    Kad im se kaka, podmetnem papir ili raširim maramicu pa smotam i bacim.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi i dalje svuda nosimo tutu, ali nameravam je se otarasiti sto pre pa se nadam piskenju u travi . To mi je potpuno normalno. Naravno ne na sred livade vec u nekom zbunju, bar malo zaklonjeno.

Nego, ja imam jedno tehnicko pitanje. Kako vase curice(pretpostavljam da je kod decaka cela stvar mnogo jednostavnija ) piske napolju? Cucnu same ili ih vi drzite? Meni to sve deluje komplikovano i vec se zamisljam sa vecito zapisanim cipelama .

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Prije sam ih znala držati u zraku, ondako da su one u čučnju, a ja držim za noge i malo podignem. Ali pazi da onda tebe ne popiški po nogama

Sad čučnu same, znaju već same pokupit robu da je ne popiške.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja svoju curicu drzim tj.dignem joj noge i ona piski...vecinom negdje zavuceno da ju bas ne gledaju svi...ali mi isto tako ne pada na pamet da ju silim da trpi do nekog wc ili do obliznjeg kafica ako postoji negdje da se moze popiskiti (a uvijek za to ima neko mjestasce)...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Obično iza nekog grma. Naravno samo No. 1. Ono drugo potražimo WC.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam u utrinama prisustvovala sceni kad je majka odvela curicu sa igralista i instalirala ju ispred susjedne zgrade da se pokaka ljudima pod prozor

kako sam insistirala da pocisti zena se jako uzrujala pa mi se iduci put njen muz prijetio da ce me ubit

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    ja sam u utrinama prisustvovala sceni kad je majka odvela curicu sa igralista i instalirala ju ispred susjedne zgrade da se pokaka ljudima pod prozor

kako sam insistirala da pocisti zena se jako uzrujala pa mi se iduci put njen muz prijetio da ce me ubit
    To stvarno nisam nikad vidjela, obicno roditelji vrlo obzirno pociste za sobom. Za razliku od vecine vlasnika pasa.

Inace, stavljam je piskiti pokraj drveta (provjerim prije da nije okolo zasrano od pasa...), ili nad nekim sahtom (ako je na prikladnom mjestu).

Kakanje - pa trcanje do najblizeg WC-a (neki kafic, ili joj podmetnem npr. vrecicu koju onda bacim...).

Inace, ako dijete mora vani, bolje da obavi negdje, nego da trpi. Nije da roditelji vode van dijete s namjerom da to obavi, kao vecina vlasnika pasa, a nemaju namjeru uopce pocistiti za sobom.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

doma na WC-u

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    doma na WC-u
    A kaj moze izdrazati do doma?

Evo, npr. park u Maksimiru. WC je ......? Gore kod paviljona? Ili kod ulaza? Djeca se obicno zaigraju, pa trpe do zadnjeg casa...I sta onda? U auto i doma? 45 min voznje?

Mislim, ni je nemam toliki kapacitet, i sama cesto idem po kaficima.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, kao deva je :/ Kad smo na dužem izletu natjeramo je nekako da se popiški vani, ona ne bi niti to.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ako smo vani piški kraj nekog drva ili u grmlje...kaka isto...nosim vrećice pa pokupim za njim kad se pokaka i
    vani se uvijek zaigra i ne može dočekat da nađemo wc ...meni to nije problem, ne razmišljam jel prikladno ili ne...i psi pišaju posvuda zašto ne bi i dijete..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •