Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Hoce po guzi!!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Hoce po guzi!!

Neki dan je malac imao svoja dan kad ni sam nije znao sta hoce, pa bi ovo pa bi ono. I tako ja njega pitam;
    Hoces vode?
    -ne
    Hoces papati?
    -ne
    Hoces jabuku?
    -ne
    Nakon 10-tak pitanja pitala sam ga "hoces po guzi?" Kaze on "da" i pocne se udarat sam!! :shock:
    Nikad ga nitko nije udario, niti bude dok sam ja ziva tak da mi nije jasno otkud mu to!
    Ja sam ga to stvarno bezveze pitala jer sam vidjela da ga zabavlja to moje ispitivanje.
    Isto tako smo mu MM i ja jedan dan, kad je napravio neku nepodopstinu, ali stvarno nista strasno i nitko se nije ljutio niti viknuo, rekli da ce ic u kut. On se okrenuo i sam otisao u kut! :shock:
    Nismo mu naredili, niti ikad bi, smijali smo se, stvarno nije napravio nista strasno ali kad je stao u kut mi smo probljedili. Kako on to zna? Kako zna sta znaci "po guzi"??

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Možda mu je to fora.
    Mi smo L znali uspavljivati lupkanjem po guzi kad je bio manji. On je još namještao i mrmljao.

Jel ga čuva još netko? Možda ga teta (baka??) tako kažnjava pa je navikao?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

i J je imao fazu kad je sam sebe lupao po guzi i po glavi i govorio" sad ćeš ti vidit, moraš me slušat" :shock: :shock:

mi nikada nismo prakticirali ništa takvo i od doma mu to nije. svaki dan iz vrtića ga skuplja moja seka i bude snjom dok mi ne dođemo, a oni svi znaju da bi im ja ruke polomila da ijednog lupe (karikiram, ali ne bi bila daleko). pričali smo, ispitivali ga odakle mu to, a on je izmišljao svašta(sve provjerila, ispalo da ništa od tog ne drži vodu) i samo je najednom prestao s tim.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

možda je čuo od druge djece

bila sam sa svojom na adaptaciji, jedna curia ju je pitala: da li tebe tata tuče kad si zločesta?
    rekla sam joj : NE , mala mi nije vjerovala: uopće? iti kad je jako zločesta
    rekoh: Ne , nitko ne smije Neru tući

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Čuo je od nekog.

Nama se jednom dogodilo, npr: Idemo L. i ja ulicom, on nešto neraspoložen, kenjka, cendra, ne sjećam se više zašto, hoće se nositi, ja ga nakon nekoliko neuspješnih pokušaja da ga nagovorim da nastavi hodati podignem i poljubim, a on će meni nešto u stilu: "L. trebao dobiti po guzi."

Ja sva zgranuta ga krenem ispitivati otkud mu to, onda mi klikne u glavi da su pokraj nas prošle neke dvije babe dok je on cirkusirao i vjerojatno nabacile neki komentar, a on je to čuo i ponovio. Ja ih uopće nisam registrirala u zauzetosti njime. Dok sam skužila već su nestale iz vida, inače bi ih gađala nečim

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

moju malu rođakinju njeni roditelji tuku pa se i ona igra s lutkama na taj način

govori lutkama da su zločeste i onda ih udara po guzi.
    možda je tvoje dijete u vrtiću vidjelo da se netko tako igra.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I meni je vrtic jedini izvor gdje je to mogao vidjeti jer ga osim mene pricuva sveki koja zivi u istoj kuci a i nema sanse da ga udari, ona je protivnik toga.
    Ali...on je jos mali...klinci u njegovoj grupi ne pricaju jos, bar ne u recenicama tako da tesko da je to od njih pokupio. Ne zelim ni mislit da ga je teta udarila . Iako ima jedna koja djeluje malo tanjih zivaca...
    A i premali je da bi mi mogao reci gdje je to vidio, stvarno jako malo prica.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

koksy - jesi probala pricati s tetama u vrtiicu? mozda bi bilo dobor da okolo naokolo pokusas doznati kako one kaznjavaju dijete (jer da ih pitas otvoreno sumnjam da bi ti priznale da ga tuku) - ja sam tako iz svojih izvukla da za kaznu posjednu dijete samo za stol na par minuta, bez igracaka, bez obracanja, bez druzenja...i to mi se cini ok. mozda da im tako nesto i predlozis ako vidis da se izvlace nekih nebulozama.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Vec sam ja ispitala njihove nacine kaznjavanja, znam da je jedna protiv ikakvih kaznjavanja, cak je i protiv vikanja, druga malo vice a primjetila sam i da stavi u krevetic po kazni one s kojima ne moze izac na kraj.
    Jedino cega sam se sjetila je da je jedan dan bio u dezurstvu jer je njegova teta ranije otisla i ta teta tamo mi se cinila dosta isfrustrirana, nasla sam ga na vratima, plakao je ko kisna godina, bas onako jako i tuzno, a ona je sjedila metar dalje i apsolutno nista nije poduzela Mozda je tamo cuo ili vidio da je netko dobio po guzi a on je sad u dobi da upija sve ko mala spuzva i stvarno sve ponavlja. Ali opet...bio je tamo svega 20 minuta.
    Mozda je i sam povezao posto sad vec zna gdje je noga, ruka, guza...Ne znam, stvarno si to ne znam objasnit.
    A ovo za kut se dogodilo puno ranije i to mi nikako nije jasno jer znam da mu ja sigurno nisam pokazala gdje je kut a kamoli ga poslala da tamo stoji.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    nasla sam ga na vratima, plakao je ko kisna godina, bas onako jako i tuzno, a ona je sjedila metar dalje i apsolutno nista nije poduzela
    ja ga ne bi tako skoro dala opet u taj vrtic al mene sad hormoni soraju...

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

a jesi probala saznat nešto o toj trećoj teti iz dežurstva?

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    A ovo za kut se dogodilo puno ranije i to mi nikako nije jasno jer znam da mu ja sigurno nisam pokazala gdje je kut a kamoli ga poslala da tamo stoji.
    a gle, mozda dok ste TM i ti cistili stan, pa ste nesto spomenuli npr. tko ce pomesti u kutu? ili mu je nekad igracka bila u kutu, pa si mu rekla: ajde odi u kut po igracku...ili je u vrticu bilo u toj situaciji - dakle kut nevezano uz kaznu, ali zna sto je kut i gdje se nalazi...

a najvjerojatnije ce sve to proci kao i kod babyboys.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa
    a jesi probala saznat nešto o toj trećoj teti iz dežurstva?
    Probala sam al bez uspjeha, neki klinci ju obozavaju a neki bas i ne. Ma kod nje je bio samo taj jedan dan, sasvim slucajno jer je njegova teta otisla u 3 a inace je do 4 a ja sam dosla po njega u 3 i 20.
    Isto se dogodilo i danas, dosla po njega, on opet u dezurstvu kod te tete i opet na vratima place vec sam crven u licu i otecenih okica Da mi barem njegova teta kaze da odlazi ranije pa bi se i ja drukcije organizirala da on izbjegne dezurstvo.

L&L0809 moguce da se i to dogodilo, vjerovatno je u vrticu skuzio sta je kut, nadam se samo zato sto je neka igracka bila tamo, ne zato sto je morao biti u kazni...

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a gle, ja sam ti vjeciti optimist, pa tako i gledam na stvari, nadajuci se najboljem.

mozda bi mogla pricati s njegovom tetom, zamoliti je da ti javi ako odlazi ranije da i ti dodjes po njega (da ne ide u dezurstvo ako mu tako tesko pada). tak i tak imaju brojeve mobitela, pa ne bi joj smjelo biti tesko nazvati te.

samo ti mogu pozeljeti srecu, da te vise ne docekuje sav uplakan i da se sve stabilizira.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •