Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: raskrvarila mu pisu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Paio avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meni su isto rekli i pedica mi također kaže da to radim koliko ide, ništa na silu. Tako radim od prog dana kako smo došli iz Vinogradske i vidim da se on ne buni. Ja mu prevučem kako bi očistila od nečistoća, ali pokušavam ništa ne raditi na silu... Iako je i to samo po sebi već na silu...

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo i mom B se to dogodilo. Jučer mu je pedijatrica, dok se ja nisam ni snašla (izgledalo je kao da pregledava, o onda sljedeća sekunda katastrofa) prevukla kožicu skoro do kraja, a inače ide samo malo. Svako malo viče da ga boli, a kad treba piškiti vrišti i to traje po nekoliko minuta. Onda se valjda ne popiški do kraja pa za 10 minuta sve ponovno. Kakvo je zapravo stanje, ja ne uspjevam vidjeti jer doslovno vrišti kad želim pregledati. U ljekarni su preporučili Bivacyn, uspjela sam dvaput malo namazati. A ono što me najviše muči je temperatura, koja je kroz dan bila 37.5, a noću je narasla preko 38.6 pa smo ju skinuli sa Lupocetom. Moguće je i da je temperatura reakcija na cijepivo (ima oteklinu). Dijete mi je inače zdravo i onda ga takvog zdravog odvedem u jedan obični posjet nekome tko kao skrbi o zdravlju i vratimo se kao iz rata. Jesu li i vaša djeca imala temperaturu?

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sad tek vidim da sam završila u krivoj skupini, ali problem je isti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •