Moramo pregledati madeže, a ja sam trudna i ne želim sjediti u čekaoni satima pa me zanima da li imate kakvu preporuku za dermatologa?
Moramo pregledati madeže, a ja sam trudna i ne želim sjediti u čekaoni satima pa me zanima da li imate kakvu preporuku za dermatologa?
imam ja. poliklinika nola.
ja bila iza proslog ljeta, isto madezi, htjela sam bas dr-icu.nolu, mislim da je ona i doktorirala iz podrucja melanoma (nemoj me drzat za rijec), al nisam mogla cekat nekoliko dana na termin. pregledala me dr.koja isto tamo radi.
poliklinika je na krizanju vukovarske i heinzelove, iza onog osiguranja, kaksezove...
osiguranje se zove euroherc, a poliklinika je u novoj zgradi na adresi folnegoviceva 1 c, iza eurohecove zgrade, tj. pokraj.
Stanimirović Andrija, BADALIĆEVA 26 tel.3820077
nika612 prvotno napisa
Definitivno potpis na Nolu.
Ja sam bila prije par mjeseci, oduševili su me pristupom i profesionalnošću. Ja sam bila kod dr. Nenada Nole, on mi je skidao madeže, ali s dr. Ivanom Nola sam se susrela na pregledu, isto je divna.
Užasno sam se bojala, tako da su i MM dozvolili da bude kraj mene kad su operirali. Kasnije sam shvatila da se nisam imala čega bojati, ali eto, takva sam.
Jedina im je mana što nisu baš jeftini, ali mislim da vrijedi dati i malo više pa da se to napravi kako treba.
Tek sad vidim šta sam napisalaMirtica prvotno napisa
![]()
J (11 mj.) mora pregledati madeže jer su mu izrasli jako veliki površinski madeži (nije ih imao po rođenju). Znam da možemo ići u Klaićevu, ali tamo se čeka satima, a i dolaze djeca sa zaraznim bolestima, pa zbog moje trudnoće želim izbjeći bolnice.
Također, naš pedijatar nam je rekao da očekujemo i uklanjanje madeža pa me zanima savjet za to.
Hvala vam za preporuke, nazvat ću navedene klinike i provjeriti da li primaju djecu.
P.S. Ja sam uklanjala madeže na Zavodu za Tumore (mislim da se tako zove) u Ilici na uputnicu i bila sam jako zadovoljna. Od pregleda do zahvata sam čekala 3 tjedna i još dva tjedna za vađenje konaca.