Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Privatni dermatolog u Zg

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Privatni dermatolog u Zg

Moramo pregledati madeže, a ja sam trudna i ne želim sjediti u čekaoni satima pa me zanima da li imate kakvu preporuku za dermatologa?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam ja. poliklinika nola.

ja bila iza proslog ljeta, isto madezi, htjela sam bas dr-icu.nolu, mislim da je ona i doktorirala iz podrucja melanoma (nemoj me drzat za rijec), al nisam mogla cekat nekoliko dana na termin. pregledala me dr.koja isto tamo radi.

poliklinika je na krizanju vukovarske i heinzelove, iza onog osiguranja, kaksezove ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

osiguranje se zove euroherc, a poliklinika je u novoj zgradi na adresi folnegoviceva 1 c, iza eurohecove zgrade, tj. pokraj.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Stanimirović Andrija, BADALIĆEVA 26 tel.3820077

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj nika612 prvotno napisa
    imam ja. poliklinika nola.

ja bila iza proslog ljeta, isto madezi, htjela sam bas dr-icu.nolu, mislim da je ona i doktorirala iz podrucja melanoma (nemoj me drzat za rijec), al nisam mogla cekat nekoliko dana na termin. pregledala me dr.koja isto tamo radi.

poliklinika je na krizanju vukovarske i heinzelove, iza onog osiguranja, kaksezove ...

Definitivno potpis na Nolu.
    Ja sam bila prije par mjeseci, oduševili su me pristupom i profesionalnošću. Ja sam bila kod dr. Nenada Nole, on mi je skidao madeže, ali s dr. Ivanom Nola sam se susrela na pregledu, isto je divna.
    Užasno sam se bojala, tako da su i MM dozvolili da bude kraj mene kad su operirali . Kasnije sam shvatila da se nisam imala čega bojati, ali eto, takva sam.
    Jedina im je mana što nisu baš jeftini, ali mislim da vrijedi dati i malo više pa da se to napravi kako treba.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Re: Privatni dermatolog u Zg

Citiraj Mirtica prvotno napisa
    Moramo pregledati madeže, a ja sam trudna i ne želim sjediti u čekaoni satima pa me zanima da li imate kakvu preporuku za dermatologa?
    Tek sad vidim šta sam napisala

J (11 mj.) mora pregledati madeže jer su mu izrasli jako veliki površinski madeži (nije ih imao po rođenju). Znam da možemo ići u Klaićevu, ali tamo se čeka satima, a i dolaze djeca sa zaraznim bolestima, pa zbog moje trudnoće želim izbjeći bolnice.
    Također, naš pedijatar nam je rekao da očekujemo i uklanjanje madeža pa me zanima savjet za to.

Hvala vam za preporuke, nazvat ću navedene klinike i provjeriti da li primaju djecu.

P.S. Ja sam uklanjala madeže na Zavodu za Tumore (mislim da se tako zove) u Ilici na uputnicu i bila sam jako zadovoljna. Od pregleda do zahvata sam čekala 3 tjedna i još dva tjedna za vađenje konaca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •