-
oslabljena funkcija posteljice zašto i šta to zapravo znači
U 28 sam tjednu trudnoće. Na pregledu je gin.ustanovila da je beba na donjoj granici po veličini. Hospitalizirana sam na odjelu za očuvanj trudnoće gdje je pregledom utvrđeno da imam manjak plodne vode... i da moram mirovati.. U bolnici sam već dva tjedna da bi danas na moju inicijativu razgovarala sa glavnim doktorom koji mi je rekao da je fukcija posteljice oslabljena... šta to znači ima li ko iskustva? Već sam jedno djete izgubila ne mogu i ovo.. Možda me Vaša iskustva ohrabre!
-
Nažalost ne znam sto to sve znači, ali znam kako je strahovati za život svog nerođenog djeteta.
Drži se i misli pozitivno!
-
Nažalost ne znam sto to sve znači, ali znam kako je strahovati za život svog nerođenog djeteta.
Drži se i misli pozitivno!
-
Ne znam što bi to točno zmačilo, ali ti iz sveg srca želim sretan ishod i zdravu bebu!
-
Oslabljena funkcija posteljice znači da ona ne vrši u popunosti svoju funkciju, nije dobro prokrvljena i s tim u vezi javlja se slabiji razvoj i rast djeteta ili potpuni zastoj.
Postoji terapija pomoću koje se bebin razvoj može ubrzati, ali nažalost ne može se popraviti funkcija posteljice.
Za utjehu, moja prijateljica je imala taj problem u obje trudnoće. Dvoje djece je rođeno s malom porođajnom težinom (oko 2 kg) ali nije bilo većih zdravstvenih poteškoća.
-