Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 153 od 153

Tema: Biste li se umješali?

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Re: Biste li se umješali?

Citiraj LeaB prvotno napisa
    Cure su am zaspale i u kući je potpuna tišina. Sjedam za komp, a mali susjed počinje neutješno plakati. Doziva tatu, viče boli me i ne pretjerujem urla.

Srce mi se stegne i počne mi udarati kao blesavo i odem u hodnik jer ne vjerujem što čujem. Otvorm ulazna vrata i mali i dalje glasno viče.

Kao da me netko vukao prema katu niže (to je stvarno bilo jače od mene) pokucala sam im na vrata i pitala zašto mali tako viče. Vidjela sam ga da stoji u ručniku okupan a mama je vješala veš. On je plakao.
    S obzirom da je zapravo sve bilo ok, ja sam se ispričala i objasnila kako me silno uzruja kad djeca tako plaču.
    Ona ja prokomentirala kako je ispalo da ga zlostavlja.
    Meni se samo čini da ga zanemaruje i da ga treba utješiti dok tako neutješno plače.

Inače skoro svaku treću večer maleni glasno plače, no ovo mi je bilo too much.

Biste li se umješali?
    Ispričala sam se i bila ljubazna u toj cijeloj situaciji. Sad se pomalo preispitujem. Zamišljam kako se žena negdje iznervirala kad me vidjela na vratima.

Uh. Nadam se da ce razmisliti o tome kako je takvo dječije urlanje zapravo reakcija na njeno ponašanje.

mislim da se nebi trebala petljati dok ne vidiš svojim očima konkretno što se zbiva...jer stvarno je besmisleno na temelju dječjeg urlika procijenjivati situaciju, s obzirom da ima hrpeeetina djece koja tako maltretira svoje vlastite roditelje, deranjem i vrištanjem, a čisto bez ikakvog razloga...

i sad zamisli da je to dijete upravo takvo , da je zapravo on taj koji zlostavlja, a ne roditelji...a roditelji su glavne žrtve u svemu tome... i ti im još kucaš na vrata sva energična i spremna da ih prijaviš socijalnoj službi....

sory, ali pretjeruješ malo.

i od moje prijateljice je mala s godinu dana vrištala non stop bezveze, al doslovno bezveze, to je bio takav histeričan plač da bi čovjek pomislio da joj ne znam kakve stvari radiš.
    a prijateljica nikad nije udarila dijete, još je to smatrala lošom odgojnom metodom i odmah je imala pristup da nema udaranja djeteta nikako.
    i tako joj jednom prilikom, nadobudna susjeda poput tebe, nazove policiju... mislim..zbilja...

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

death, šta smo rekli prvo pročitati cijelu temu...

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    death, šta smo rekli prvo pročitati cijelu temu...
    ha ha. daaaj...nisam valjda opet ???

:D :D :D

ok. sory . sory.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •