MalaSirena prvotno napisa
Imamo majicu na Ninje, majicu s Power rangersima, majicu sa Scooby DOoom i svojedobno je bila jedna Spiderman, gaće na Jurića.
Ne kupujem mu prečesto takve majice, ali kupujem jer to njega jako jako veseli, makar ga veseli i to što ima majicu na gusare, majicu s Lino medvjedićem, majicu sa šišmišom, robotom i sl. Voli kad ima slike na majici, one jednobojne su bezveze
Sad sam u potrazi za Ben10 majicom, a po mogućnosti i s Pokemonima pa ako tko ima kakvu informaciju

Mi imamo jednu Ben10. Sreće pregoleme kad si ju je sam izabrao!
Inače ne kupujem robu baš zato jer ima Spidermena, Bena, Yugioh, Pokemone i slično, ali ako ima izbor, a treba mu majica - onda uzmem.
Ne vidim zašto bi namjerno izbjegavala kad ga to toliko veseli. Meni je svejedno jel' gore neki Pokemon ili pingvini ili ništa.
Samo, nije mu veselje ograničeno na likove iz crtića. Baka mu je prošli tjedan kupila u prirodoslovnom majicu s megalodonom tj, njegovim raljama. Bila je instant HIT. Sad me nagovara da mu ispod obučem duge rukave pa gore tu majicu za vrtić.
A prošle godine je cijelo ljeto furao onu s uspinjačom (ja

Zagreb) i jednu s kartom otoka na kojem ljetujemo i ružom vjetrova.
Jednostavno, više voli kad mu je nešto smisleno na majici nego one bzvz natpise na polupismenom engleskom za koje nitko ne zna što znače.
MS, Bena ima u O2P.
Imali su i Pokemon piđame ovu zimu.
Koji broj je Tan, da prekopam ormare?