Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 81

Tema: Kupujete li djeci stvari na njihove junake?

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Kupujete li djeci stvari na njihove junake?

Moji imaju jakne na boba graditelja, piđamice hot wheels, majice na boba, jurića, mikija, pooha i vatrogasca sama, čarapice i gaćice na..... Meni je toga već dosta "a na šta ću danas obuti gaće?" i žao mi je što sam i počela kupovati te stvari, jer bi oni nosili samo to.
    Ne želim da procijenjuju ljude prema odjeći,a na dobrom su putu.
    I zašto je ta robica na likove uvijek ljepša i bolje dizajnirana? Znam, da uhvati ovakve kao ja.
    Kako je kod vas?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja mojima povremeno uzmem nešto od Barbie, ili sa princezama, ali hoće nositi i drugo. Sada su zapele za Sketchersice jer ih i drugi imaju. Ali neću dati pare za njih dok ne prerastu ovo što imaju. 8)

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Povremeno, ali samo povremeno nesto kupimo. Ne padam puno na robu, na marke jos i manje , ali zato rodbina i prijatelji nadoknade pa iako se meni vec riga na rozo, mala je skoro uvijek ima na sebi nesto u toj boji.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad im kupujem, volim im kupiti da bude prakticno, kvalitetno i da im se svidja. jos do sad nisam imala problem s time da mi ikoje dijete nesto nije htjelo obuc/obut...

a robu i ostale stvari na "superheroes" (kojigod bili ) - kupujem samo ako naletim na nesto na nekom turbosonicnom snizenju nema sanse da kupujem cim se pojavi i po punoj (prekobezobrazno) napuhanoj cijeni...

(pod turbosonicnim snizenjem smatram recimo japanke na spajdermena koje su kostale (kad su stigle u ducan) oko 60kn, ja ih nadjem na snizenju za 12kn )

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

evo danas sam mu kupila u Samoboru na sajmu kupujmo hrvatsko majicu na ninja kornjače za 35kn, super pamučnu. Da je neko smeće, nebi.
    Tako da...
    ako se poklopi da je kvalitetna i nije skupa-nek se dijete veseli
    nema toga previše, uglavnom na Munjevitog Jurića

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja mojima kupujem, nevidim niš loše u tome...
    dečko je još mali pa ni ne kuži,
    al curi (ima 2,5g) kad obučem neš s likom kojeg voli osmjeh ne silazi s lica, (npr dora, medo winnie, voli i boba graditelja...)
    a i meni su slatke takve dječje stvarčice, ali uvijek gledam da nije neki "plastični" materijal, već neki fini pamuk.....

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ah, moja si kupi sama, neki dan u Mercatoru gaće s Kitty. Zanimljivo je da je takva roba uvijek okačena na visini 98-110.
    Ne mogu reći da pretjeruje (ipak je kupila samo jedne gaće), ali uvijek je neki lik hit. Trenutno je Kitty i Pooh (kojeg ona zove puni medo).

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Može se cijela situacija okrenuti i na korisnu stranu: Niki se jako trudio da ne popiški gaćice Munjeviti Jurić

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj -Sanja- prvotno napisa
    Može se cijela situacija okrenuti i na korisnu stranu: Niki se jako trudio da ne popiški gaćice Munjeviti Jurić

joj, tak smo i mi curi pričali kad smo joj skinuli pelenu (s 17mj)
    gle kak imaš lijepe gaće na medu pooha... nemoj ih popišati,

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Prošlo ljeto imao je par majica na Boba graditelja, a trenutno nema ništa.
    S obzirom da malo gleda crtiće, mislim da bi se više palio na odjeću sa životinjama ili brojevima ali toga ima vrlo malo (ajde, brojeva se još nađe).

Ali općenito nije jako izbirljiv s odjećom i nosio bi bilo što što mu izvadim iz ormara (zasad imamo sreće, kuc-kuc).

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    mislim da bi se više palio na odjeću sa životinjama ili brojevima ali toga ima vrlo malo (ajde, brojeva se još nađe).

Ali općenito nije jako izbirljiv s odjećom i nosio bi bilo što što mu izvadim iz ormara (zasad imamo sreće, kuc-kuc).
    genijalac mali

Moj Roko isto kao i on-nije izbirljiv uopće,ali se obraduje maji sa Thomasom,piđamici Bob the builder i ostalim likovima.

Uglavnom,nije nam to nešto posebno napeto

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

spider-man majica, spider-man sandale, spider-man šilterica i spider-man kupaće gaće..i cijelo vrijeme drži prste u pozi kao da baca mrežu :/

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Prošlo ljeto imao je par majica na Boba graditelja, a trenutno nema ništa.
    S obzirom da malo gleda crtiće, mislim da bi se više palio na odjeću sa životinjama ili brojevima ali toga ima vrlo malo (ajde, brojeva se još nađe).
    (zasad imamo sreće, kuc-kuc).
    He, he...same here
    cim ima brojeve - pali..prvo pogleda etiketu koji je broj hlača ili majice,a ako je neki broj baš na majici kao print - ooodlicno!

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    spider-man majica, spider-man sandale, spider-man šilterica i spider-man kupaće gaće..i cijelo vrijeme drži prste u pozi kao da baca mrežu :/
    ivy, pa ti imaš Spidermana doma, a zivkaš druge da spuste mačku sa dimnjaka...

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa kupujem joj stvari na neke likove ali najčešće jer nema drugih - npr. nedavno sam joj kupila gaćice na Miffy u M&S jer je samo to bilo. Lea primijeti likove koje voli na drugoj djeci, ali ne traži da nosi samo takvu odjeću. Možda i bi kad bi imala majice na svoje prave idole - npr. mislim da bi poludila za majicom na lava Alexa iz Madagaskara ili na majicu sa Medom Ledom.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma šta kako je kod nas? Danas je dobila ljetnu piđamu Jagodica Bobica i nemam pojma kako ću joj objasniti da je još hladno da bi u njoj spavala. Imamo dosta stvari sa slikama i takve radije nosi, ali ne moraju biti likovi iz crtića. Imamo seriju majica iz H&M na kojima su otisnute životinje i baš ih jako voli (zec, maca i konj). Nije još zastranila, pa da neće obući nešto "ukrašeno", ali radije će obući nešto sa dragim likom.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ima neke takve stvari, ali ne puno. Jednu majicu kratkih rukava na Jagodicu Bobicu i nekoliko donjih gaćica na Jagodicu, princeze i sl.
    Ali ja sam gora od nje, pa sam joj sada naručila crocsice, kupaći kostim i ručnik na Doru (koju jako voli i naravno da je oduševljena mojom inicijativom )

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

I ja sam gora od svoje princeze, nego JaMajka di si naručila te stvari na Doru

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo da prijavim - leo jucer dobio (od rodjaka, povodom rodjendana) majicu s kapuljacom s likom i djelom ben10-a

kako je raspakirao - tako je obukao i odspavao i ujutro opet osvanuo s njom

ja kontam kako cu ga nagovorit da je bar operem, a noa ga gleda znalackim okom i komentira - ma, mama - meni se cini da mu je malo veelikaaaa... 8)

noa, broj cetiri je na etiketi - uh, kaze noa

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj pale prvotno napisa
    I ja sam gora od svoje princeze, nego JaMajka di si naručila te stvari na Doru
    Na eBayu

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    piplice

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imamo majicu na Ninje, majicu s Power rangersima, majicu sa Scooby DOoom i svojedobno je bila jedna Spiderman, gaće na Jurića.

Ne kupujem mu prečesto takve majice, ali kupujem jer to njega jako jako veseli, makar ga veseli i to što ima majicu na gusare, majicu s Lino medvjedićem, majicu sa šišmišom, robotom i sl. Voli kad ima slike na majici, one jednobojne su bezveze

Sad sam u potrazi za Ben10 majicom, a po mogućnosti i s Pokemonima pa ako tko ima kakvu informaciju

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Imamo majicu na Ninje, majicu s Power rangersima, majicu sa Scooby DOoom i svojedobno je bila jedna Spiderman, gaće na Jurića.

Ne kupujem mu prečesto takve majice, ali kupujem jer to njega jako jako veseli, makar ga veseli i to što ima majicu na gusare, majicu s Lino medvjedićem, majicu sa šišmišom, robotom i sl. Voli kad ima slike na majici, one jednobojne su bezveze

Sad sam u potrazi za Ben10 majicom, a po mogućnosti i s Pokemonima pa ako tko ima kakvu informaciju
    Mi imamo jednu Ben10. Sreće pregoleme kad si ju je sam izabrao!
    Inače ne kupujem robu baš zato jer ima Spidermena, Bena, Yugioh, Pokemone i slično, ali ako ima izbor, a treba mu majica - onda uzmem.
    Ne vidim zašto bi namjerno izbjegavala kad ga to toliko veseli. Meni je svejedno jel' gore neki Pokemon ili pingvini ili ništa.

Samo, nije mu veselje ograničeno na likove iz crtića. Baka mu je prošli tjedan kupila u prirodoslovnom majicu s megalodonom tj, njegovim raljama. Bila je instant HIT. Sad me nagovara da mu ispod obučem duge rukave pa gore tu majicu za vrtić.
    A prošle godine je cijelo ljeto furao onu s uspinjačom (ja Zagreb) i jednu s kartom otoka na kojem ljetujemo i ružom vjetrova.
    Jednostavno, više voli kad mu je nešto smisleno na majici nego one bzvz natpise na polupismenom engleskom za koje nitko ne zna što znače.

MS, Bena ima u O2P.
    Imali su i Pokemon piđame ovu zimu.
    Koji broj je Tan, da prekopam ormare?

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Imga prvotno napisa

Mi imamo jednu Ben10. Sreće pregoleme kad si ju je sam izabrao!
    Inače ne kupujem robu baš zato jer ima Spidermena, Bena, Yugioh, Pokemone i slično, ali ako ima izbor, a treba mu majica - onda uzmem.
    Ne vidim zašto bi namjerno izbjegavala kad ga to toliko veseli. Meni je svejedno jel' gore neki Pokemon ili pingvini ili ništa.

Samo, nije mu veselje ograničeno na likove iz crtića. Baka mu je prošli tjedan kupila u prirodoslovnom majicu s megalodonom tj, njegovim raljama. Bila je instant HIT. Sad me nagovara da mu ispod obučem duge rukave pa gore tu majicu za vrtić.
    A prošle godine je cijelo ljeto furao onu s uspinjačom (ja Zagreb) i jednu s kartom otoka na kojem ljetujemo i ružom vjetrova.
    Jednostavno, više voli kad mu je nešto smisleno na majici nego one bzvz natpise na polupismenom engleskom za koje nitko ne zna što znače.

MS, Bena ima u O2P.
    Imali su i Pokemon piđame ovu zimu.
    Koji broj je Tan, da prekopam ormare?

Hvala, hvala na informaciji!!
    Samo da dodam da je i meni ok da mu kupim nešto s junacima koje voli ako mu treba majica (naravno, ako ne košta bogatstvo). I isto tak kad mu je nešto hit (ove zime majica sa šišmišima s Noći šišmiša), obavezno se nosi kratki rukav na majicu s dugim . A frendica još, k tomu, radi dekupaž pa nam nekaj i taj način napravi na majici .

On ti je 116/122 pa ti vidi, ak ima kaj zanimljivo, kupujem .

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I mi kupujemo. Nije ovisnik, ali se veseli nositi. Nosi sve i svašta i (po tom pitanju ) nije kompliciran, ali koji put zna pitati gdje mu je jurić ili tomica.
    mene zapravo u svemu tome najviše živcira to što je roba s poznatim likovima uvijek bar 30% skuplja pa je čisto iz tog razloga znamo izbjegavati.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Oprostite cure ali bode me u oći ne mogu šutjeti zašto govorite kupujemi majce NA, Barbie, NA Kitty itd. Može biti majca sa likom Barbie ali NA Barbie ne kužim smisao izgovorenog totalno mi krivo zvuči ko na nekom drugom jeziku kaj vi to tako zovete???
    A moj je još mali, ima piđamu sa Spužva Bobom i Pinguom, ali nije baš neki freak za takvom robom a ni ja, nekad mi je malo prekičasta

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zaboravila sam reći da imamo i spider-man četkicu za zube

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moja se ne pali baš nešto posebno na robicu s raznoraznim aktualnim likovima. ali se ipak oduševila pidžamom na peppu pig. barbie ne doživljava (kao ni ja pa joj nikad nisam ni kupila).

ali se zato umalo onesvistila od miline i oduševljenja kad sam na jedvite jade dograbila navlaku za jorgan s pokemonima. to je već bila ludnica od sriće kad sam joj donila doma

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

On ti je 116/122 pa ti vidi, ak ima kaj zanimljivo, kupujem .
    Ih, od ljetnog više nema, otišlo sve na rodinu rasprodaju prošlu jesen.

Ali zato će vam ove naše Pokemon pidžame biti super na jesen, 128 su.
    Samo te moram upozoriti, iz njih jedva izvučem L, u tome se i jede i slika i kuha, svašta nešto, tako da nisu baš mint condition.
    Poklonim ti ih poslije ljeta, sad se još ne usudim da ih se kojim slučajem ne sjeti kad bude neka hladnija noć.
    Samo me sjeti, bez ženiranja.

Citiraj superx prvotno napisa
    Oprostite cure ali bode me u oći ne mogu šutjeti zašto govorite kupujemi majce NA, Barbie, NA Kitty itd. Može biti majca sa likom Barbie ali NA Barbie ne kužim smisao izgovorenog totalno mi krivo zvuči ko na nekom drugom jeziku kaj vi to tako zovete???
    Ufuf, superx, nemoj tako strogo. Sad sam u panici išla gledati što sam bila napisala.
    Dobro je, nisam ja.
    Sreća da ih zovem "Pokemon pidžama", "Ben10 majica"...

Samo mi je piđama pobjegla.
    Piama, jel'.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne kupujem odjeću s omiljenim likovima jer mi je rozog i barbie-stila na vrh glave.
    par puta smo rekli da na forumu nećemo voditi raprave o hrvatskom jeziku, pravopisu, gramatici...koga oći bodu neka zažmiri .

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moje imaju nešto. Nismo nitko opsjednuti time. Dobro je Imga rekla: ne vidim razloga da nema (ako je ok i cijena i kvaliteta).
    Npr. odeš u H&M i trebaš kupiti spavaćicu za dijete.
    Što imaš?
    Kitty, Pony , eventualno Jagodicu.

Njima je ok i to s junacima i junakinjama, ok im je da ima cvjetiće, ako je čisto bijela onda se furaju da je to kao vjenčanica.... i tako

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

da..meni je to isto fora..a mi smo još i bahati jer naša frendica u inozemstvu radi za Disney..jednom kad je mali bio mali je htjela mjenjati posao, a on sav u čudu pita: zašto???

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ne samo da on obožava Jurića i sve vezano za njega, nego i ja okidam na to!

Imamo posteljinu, gaće, majce, jastuke.
    A nadamo se još ponekoj novoj majci Jurića, vidjela sam u H&M jendu božanstvenu i nadam joj se jako jako!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    mislim da bi se više palio na odjeću sa životinjama ili brojevima ali toga ima vrlo malo (ajde, brojeva se još nađe).

genijalac mali

Moj Roko isto kao i on-nije izbirljiv uopće,ali se obraduje maji sa Thomasom,piđamici Bob the builder i ostalim likovima.

Uglavnom,nije nam to nešto posebno napeto
    Ovako i kod nas. Sjećam se kad sam mu sva oduševljena kupila prvu majicu na Boba graditelja, kojeg je stvarno volio, a on pogleda, nasmiješi se više da meni udovolji i ode dalje

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ma nije strogo to je bilo pitanje jer mi to ako nekako krivo zvuči smješno pa sam mislila da je to ok ali nisam nika dčula da neko govori tako , bez ljutnje

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Ne samo da on obožava Jurića i sve vezano za njega, nego i ja okidam na to!

Imamo posteljinu, gaće, majce, jastuke.
    A nadamo se još ponekoj novoj majci Jurića, vidjela sam u H&M jendu božanstvenu i nadam joj se jako jako!
    A u TL sam vidjela i zdjelice i tanjuriće i šalice s Jurićem...mi smo imali tanjur s Power Rangersima - kako je iz toga jelo bilo fiiiino!
    A još posebno ako se ima podmetač za hranu s Ninja kornjačama.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

posebno ako se ima podmetač za hranu s Ninja kornjačama
    A moja ima podmetač sa Crnim Štakorom

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ivy u potpunosti te razumijem i moj stalno skače po namještaju i pušta mreže a kad naraste postat će spiderman :?
    Nakon očajne faze ninja kornjača sad je sve ali baš sve spiderman- jučer je od tetke ižicao tenisice spiderman jer mu je još to falilo u kolekciji

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    posebno ako se ima podmetač za hranu s Ninja kornjačama
    A moja ima podmetač sa Crnim Štakorom

moja cura je negde s dvije godine počela štrajkati s jelom,
    pa sam joj kupila zdjelicu "winnie pooh",
    medo je bio naslikan na dnu zdjelice,
    stavila joj juhe unutra a ona hoće vidit medu,
    rekla sam joj da će ga vidit kad pojede juhu i tako opet krenula jesti,

tako da imamo sad i žlicu i vilicu koji na dršci imaju medu pooha, 8)
    imaju i čaše na pooha, lončiće....

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja ne kupujem te stvari. ona nikad nije izrazila zelju. ima jednu majicu na spuzva boba i to je to

baps avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Ne kupujem odjeću s omiljenim likovima jer mi je rozog i barbie-stila na vrh glave.
    ...potpisujem..
    No MM i bake ispunjavaju želje. Majice, gaćice, potkošulje i piđamice s Disney princezama i dalje su omiljeni odjevni predmeti... :/

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja takve stvari ne kupujem. Nešto malo dobijem za poklone ali obzirom da MM i ja tome ne pridajem puno pažnje Ema ni ne traži. Naučili smo je od malena da je bitno da nam za robu kaže da li joj je udobno i da joj bude za igru. Ona svoje stvari kategorizira npr. "Ove su mi hlaće za tobogan jer u njima jurim niz tobogan." To mi se više sviđa nego ova opsesija s kojekakvim likovima. Radije joj kupim slikovnicu sa nekim likom ak joj je to trenutno zanimljivo pa onda čitamo.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

nemamo ni jedan odjevni predmet na junake..., važno je da je udobno, od dobrih materijala, povoljno..., kad kupujemo, važno mi je da su osnovni uvjeti ispunjeni, ne pitam ga baš hoće li ovu ili onu jaknicu, ima vremena za ta zamaranja

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi robu s junacima ne kupujemo, ružna mi je - ali zato kompenziramo s raznoraznom torbama, trakicama, slicicama, olovkama, blokićima itd s njenim omiljenim likovima - Lillifee nam prednjači, a Winxice nisu daleko.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Kupujemo ako je odgovarajuće ( čitaj: pamučno, udobno,...) ali šta god da je mora biti rozo. Poludiću načisto od roze, pogotovo što je ja nikad, ali nikad nisam voljela kao boju. Nekad uspijem provući nešto crveno ili ljubičasto.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

roko voli garderobu (majice, potkošulje i gaće) s njegovim omiljenim likovima (spužva bob, spiderman, batman) i ak mu već kupujem nekaj onda pokušavam naći nekaj s tim likovima jer znam da će se oduševiti... naravno, i dalje je udobnost na prvom mjestu, a kak mu uglavnom kupujem u HM-u nije mi problem naići na to...

sad kak je veći voli ići sa mnom u mursku sobotu u HM i tam si sam izabere majicu ili dvije (koliko mu već treba) i to su uglavnom sa likovima... pa kad ga veseli, nek ima čovjek ...

a priznajem, i ja si volim kupiti grudnjake i gaćice hello kitty (pamučni su i to mi je važno)

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Vi bar uspjevate pronači nešto sa omiljenim likovima vaših klinaca. A gdje da ja pronađem (u stvari ni ne želim) nešto sa Alienom ili Predatorom?

Kod Ire bi još prošla Dora ili Wingsice, samo ih još nigdje nisam našla.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Kod nas isto ovako
    Čak imamo i deku spider-man.
    Inače,ne bježim od toga da mu kupujem robicu s njegovim junacima,naravno ako nije neka astronomska cijena. Njega to strašno obraduje,pa zašto ne?
    Vidi svašta i na reklamama,od kojih nažalost ne možemo baš uvijek pobjeći,pa onda pita da hoću li mu to i to kupiti, ja kažem da kod nas to nema,a on će ti meni na to: '' Rekli su-potražite u Turbo limaču!'' Ali,uglavnom bude zadovoljan kad ja odgovorim da mu hoću to nešto kupiti i na tome uglavnom i ostane, ne navaljuje puno.
    Zaboravila sam reći da L ima 3 godine i 9 mjeseci.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

90% takvih stvari su poklonjene, znaci nismo mi kupili. Prosle godine je izabrala princess sandalice. Poklonjene stvari sa uzorkom su posteljina, torbice, obuca, roba, igracke...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •