zaboravih reći, imali smo pidžamu tigar iz winnie pooha, u stvari je to više bio kao kostim s repom i ušima. alen je obukao jednom i uplašio se sam sebe, pa smo ju morali pokloniti![]()
a bila je divna, mekana...
zaboravih reći, imali smo pidžamu tigar iz winnie pooha, u stvari je to više bio kao kostim s repom i ušima. alen je obukao jednom i uplašio se sam sebe, pa smo ju morali pokloniti![]()
a bila je divna, mekana...
A duša malaivy prvotno napisa
![]()
Trenutno smo u fazi SpongeBob-a - patofne za vrtić, kačketi, pižame za vrtić, helijumski baloni, stickeri po celoj sobi...
Imaju i stvari na Roary-ja (pižame), Noddy-ja (majice i dukseve), Spidermena (gaće i podmajice) ali je to sve za kući - u vrtić ide samo SpogeBob (trenutno se spremamo za karneval u tom stilu)
Mi smo sad Spiderman,on je cijeloj obitelji, kumovima,susjedima i svima inima ispričao sve valjda kaj se ima za znat o njemu,pa ga opskrbljuju drugi čašama Spiderman, loptama Spiderman, majicama,šiltericama...Mene kad nekaj treba zove maaamaaa od Spidermanaaa!Srećom pa je mlađi još premali,dva Spidermana u kući- bilo bi to strašno!
Spidermanova mama prvotno napisa
po tvom nicku bi se dalo sve zaključiti,
![]()
isto bi ja svoj mogla promjeniti u "dorina mama",
sve nam je dora istražuje, od gaća do hlača, čarepe, sandalice, gumice za kosu s likom dore..
a i meni je baš fora kad klinci imaju neki lik kojeg OBOŽAVAJU.....
(u granicama normale, naravno...)
moja jučer došla kod mene na posao sva u hello kittygaće,suknjica,majica i šilterica
![]()
kaže MM sama si sve birala
![]()
Vodim se načelom umjerenosti![]()
U principu nosimo odjeću koja je ugodna, praktična, povoljna, normalna, lijepa, ali tu i tamo častim velikodušno nekim komadom pomno odabranog da reprezentira sav sjaj likova iz crtića. Mislim si - bolje tako, nego da od silne želje jedva čeka nešto i na to se fokusira.
Trenutno je u điru jedna majica (ali vrhunska) na munjevitog, i jedne hlače koje imaju Mikića. I to je to. On sretan, mi sretni![]()
Ako dobije -nosi, nema problema.
Ako naletim na lijepo, povoljno dobro - kupit ću.
Al ne volim ekstreme...
Spidermanova mama prvotno napisa
ja imam dva Spidermana u kući! Stariji se povremeno transformira u Ben10, ili nešto aktualno, ali obavezno mu se vraća. (ja sam uviijek MaryJane). I oba bacaju mreže po cijele dane...
Nekada inzistira na oblačenju neke specifične majice ili hlača, a nekada mu je svejedno što će obući. Odjeća s likovima mi pomaže kada npr. treba obući duge, a ne kratke rukave pa ga namamim nekom njemu dragom i atraktivnom majicom.
Ja kupujem - ono što mi se svidi. Nekada to bude neki lik iz crtića, a često i ne.
Spiderman rules! 8)
MM mu je u M&S htio kupiti majicu s Mickeyem - ali kad je I. došao do njega odmah je pronašao jednu sa Spidermanom i tri dana se nije skidao iz nje. Kad sam ju oprala i osušila - odmah sam ju morala popeglati i obući i sljedeći dan za vrtić.
To je njima jako bitno za friendove u vrtiću i onda gledaju što tko ima - i to dećki :shock: Što bi tek bilo da imam kćer![]()
i moj je otkrio ben10Olivija prvotno napisa
(još nema majicu s njegovim likom)
ali, kak si napisala, kaj god da ga povremeno uhvati, spiderman rules! i da, kad ga ulovi totalno, isto baca mreže po kući, penje se po kadi i skače itd... sprema se u NY (kum vjenčani nam tamo živi) jer mora vidjeti gdje živi spiderman![]()
i moja mala je otkrila ben ten,Bipsić prvotno napisa
i danas u mercatoru lijepo natovarila mala soping kolica sa ben ten raznoraznim stvarčicama,
al sam se žurila pa nisam ni stigla pogledati kaj sve ima, i lijepo sam sve vratila na policu,
drugi puta......![]()
I mi otkrili Ben 10......bit će red promjenit nick
ebn ten je i kod nas glavna fora, ali ne dam ni za šta na svijetu za dječju majicu kratkih rukava 100 kn, pa da ju je ben ten osobno natkao pamuk i sašio. ima li tih čuda negdje jeftinije, a da su pamnučne?
inače, sve si mislim kako ću napisat kak mi tog imamo jako malo, pa sam krenula nabrajat u sebi.... ja živim u zabludi.![]()
Mislim da ti ima na tržnicama. Sada svaki štand, koji imalo drži do sebe ima sve IN. Znam da su puni "Hello Kitty" odjeće.(Ja to primjetim)babyboys prvotno napisa
![]()
Neznam, ali ne vjerujem ni da su u skupim dučanima 100% pamuk. Uvijek ima ili likre ili elastina.
Moja bi sve od Didlmausa i Hallo Kitty, a kad majca nema sliku nerado ju nosi. No ja onda nadjem sliku na internetu, isprintam na onoj foliji za majce, zapeglam i evo ti najdraze majce na svijetu. Jedini je problem sto se te majce onda peru na 40.
Hajd, pa da ja uzmem tvojSpidermanova mama prvotno napisa
)
ninet![]()
O, ima,ima...samo treba znat tražit....Cathy prvotno napisa
![]()
Pamuk, value for money,domaćih proizvođača...
Spiderman, Traktor Tom, Ben 10, Spužva Bob, Jagodica b., vlakić Tomica i ostala ekipa...
Ja svako malo naletim u no name dječjim dućanima kao npr. dječji na tržnici Savica, dječji neki u ul.Tina Ujevića...i tak.. Raspon cijena od 25-70 kn.,gaćice na likove po 8 kn...
Mi ćemo izgleda ubrzo imati plahte na ninđe kornjače, iako bi mama rađe na ribicu Nemo!!!
majicu neku tu i tamo, ako se nađe na spidermana i na ninđe smo imali, i gaćice na spridermana, ali on to ne zahtijeva meni je slatko pa mu kupim. Jedino je za plahte zapeo. zna li netko gdje se mogu nać jeftinij? još i da nije samo poplun i jastučnica (280 kn :shock: )!
eventualno u nekom od većih dućana (getro, interšpar, konzum...) kad ih stave na akciju, inače im je cijena svuda ista. i previsoka.
T je dobio na ninje i na spidermana, i nije to ništa posebno, još se natežemo kad ju moram stavit u pranje, i još mali kuka jer i on hoće takvu... (a ja neću jer spava s nama, meni je spajdi totalno ne stimulativan)
Ja sam luuuda za odjećom sa likovimapa sam zarazila i malecku. U H&M sam joj nakupovala svega na Pony i Kitty, ali je to bilo prošle godine. Što ću ove kad mi je Slovenija predaleko?
![]()
Na ebayu sam uzela majcu i posteljinu na Doru...ali da mi ima tih stvari u nekom dućanu, bliže nama kupila bi joj još puuuno toga.
Ja sam prava shoppingholičarka kad je u pitanju moja kćer.![]()
U Gorici ima dučan s majicama i hlačama s likovima. Domaća proizvodnja, pamuk, cijene više nego prihvatljive. Mislim da je sve po 30 kn ili tu negdje. Znam da Spidermana i ninđe imaju 100%, a za Ben10 nisam ziher, jer zadnji put kad sam bila još nismo bili u fazi Ben10. Imaju i za cure jagodice Kittyce i ostalo.
mi se vratili neki dan iz disneylanda...a nema se što dodati..jedino što je miki sad u varijanti pirata s kariba, čak si je i lančić na pirate s kariba kupio..a kokica ima uha od minnie...hehe..neka uživaju dok su mali i dok mi to možemo podnijeti..
Kad je Vanja imao godinu-dvije volio je Mickeya Mousa i onda su mu svi zaredom počeli kupovati likove Mickeya i Mini... Mislim da mu je zato i dosadio, tj. prestao biti interesantan. Međutim, od kako je krenuo u vrtić stalno spominje crtić Ben Ten (valjda se tako piše) i odmah su mu svi počeli kupovati igračke, prije neki dan je od bake dobio sat Ben Ten... Ja šizim zbog toga... Slučajno sam na TV Cartoon Network pogledala taj crtić i sva sam se izbezumila... Meni su ovi novi crtići grozni i mislim da loše utiču na djecu. Ali kako sada da mu odstranim te igračke i da mu zabranim gledati taj crtić, kad ga gleda u vrtiću??
Mi kupujemo nešto, nešto dobivamo- Micky, Mini, Tomica, ... Jako klinci vole imati takve majice ili piđame (sve ostalo od garderobe ne kupujemo sa likovima jer je užasno skupo).
mene ponekad plaši ovaj današnji svijet,sve je komercijalizirano što naravno klincima nije ni bitno ni jasno ali sve se svodi na kupovinu i kupovinu i kupovinu strah me da ćemo pokvariti ove male ljude koji su previše izloženi reklamama i crtićima koji se danas u velikoj većini rade iskljućivo zbog zarade! Naravno da ću kupiti svojoj maloj stvari koje će je razveseliti, ali pitam se dokle to ide.......
Ovak, samo u zenskom roduStijena prvotno napisa
![]()
Trenutno su aktualne Barbie pidjame, Winnie the Pooh pidjame, majice na Winxice, jedino sto mi je bilo bezveze, ali sam ipak kupila - japanke na Winxice. Mislim, stopalo ionako pokrije crtez, pa onda cemu to?Al' ajde - trebale su joj ionako japanke, pa smo uzeli te.
Najvise voli kais koji na kopci ima Barbie - sve hlace joj padaju jer je uska a dugacka, pa joj je praktican. Ostale kaiseve (bez likova) nosi bez njurganja, ali ovaj bas obozava.
I naravno, ukosnice, trake za kosu i slicno s omiljenim likovima (sto bi bile Hello Kitty, Barbie, Disney princeze i Winxice), kao i par torbica, kad se idemo setati.
Dost' je razumna, pa to ukomponira bez pretjerivanja.![]()