Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Hrana za bebu u avionu?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Hrana za bebu u avionu?

Da li se smiju u avion unositi kašice za bebe? Znam da se tekućine mogu unositi isključivo u posudicama od 100 ml, ali najmanja kašica je 125 ml..
    Let će biti dug i uz presjedanja pa će mi svakako trebati neka količina hrane..(za bebu od cca 10-11 mjeseci)

Najviše me zanima ak netko ima iskustva s Alitaliom, ali i druga iskustva su dobrodošla

leonisa editirala post u skladu s pravilima foruma

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A da nazoveš aerodrom i pitaš. Možda otkad postoje ove restrikcije, imaju u avionu neku opciju hrane za bebe? Ako ne, možda ti daju kakav savijet.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mislim da postoji neka iznimka za lijekove i dječju hranu,
    ali da, najbolje nazovi aerodrom i pitaj.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

da, koliko se ja sjećam-ljekovi i dječja hrana su iznimka, ima pravilo o veličini, pogledaj na stranicama kompanije s kojom ideš. Il kupi kašicu na aerodromu pa si mirna.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Dječja hrana može. U vrijeme najgorih provjera moglo se eventualno dogoditi da traže da jedan od roditelja "degustira" kako bi se uvjerili da je nije nešto drugo u staklenkama.
    Većina velikih aviokompanija ima dječju hranu u avionu (nekad ponude, ali zapravo trebaš tražiti, a najbolje je unaprijed pitati). Jedino nije baš vjerojatno da imaju velik izbor pa je bolje nositi svoje da budeš sigurna da će ti beba jesti što joj ponudiš.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam letjela germanwingsima nedavno i smjela sam u avion unijeti bilo što od dječje hrane. I vodu sam imala za njega i neke keksiće. Prije leta sam provjerila na njihovim web stranicama. Tamo je pisalo da može za bebe sve. Pa vjerojatno piše i na stranici od tvoje aviokompanije!
    Sretan put!!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sve što je za bebe može, neovisno o aviokompaniji. pa čak i voda za pripremu npr. adaptiranog.

sretan put!

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja nosim sve sto mi treba za ekipu, samo sto sve spakiram u prozirnu torbicu. pa cak ni u doba najstroze kontrole nisam imala problema. nikad mi nitko nije radio probleme zbog toga. no, ja bi se ipak prije puta raspitala. sretno

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi nedavno putovali - hrana za bebe je dozvoljena na kontinetalnim letovima, ali samo kupovna (znači hermetički zatvorena), a preneseš je u prozirnoj vrećici.
    Za interkontinentalne ne znam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •