Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Stiropor na Roemer King Plus - HITNO

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Stiropor na Roemer King Plus - HITNO

Imamo novu Roemer king plus, i u prvoj vožnji ju je L ispovraćala. Kad sam skinula presvlaku, vidjela sam da je ispod stiropor, i da je na nekim mjestima potrgan.
    Sad ne kužim da li je to sastavni dio autosjedalice ili zaštita kod transporta???
    I baš mi komplicirano izgleda to skidanje pojaseva, nekak mi se čini da ih nebum znala natrag postaviti nakon što ih skinem, a moram ih jer su celi spovraćani!!!
    I kaj je najbolja fora, skužila sam da sam vjerojatno izgubila račun. Sve račune za tako velike stvari spremam, ali ovaj jednostavno nisam.

Ako netko zna za kaj služi taj stiropor, milom brzi odgovor!!!

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Stiropor je dio as izmedu plasticne skoljke i tekstilne navlake , a iskidan nikako ne bi smio biti. Ta as je neispravna, a samim tim i opasna za dijete. Reklamiraj!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Našla sam račun!

Ak je netko uspješno natrag montiral remene, mislim provukao onu kopču kroz gumeni remen, molim da mi javi kak! Ja sam si prste skoro polomila pokušavajući to provući, ali nejde! Poludela bum!!!

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

pa ne provlači se kopča kroz gumeni dio. remen se sa stražnje strane otkvači od metalne kopče (kopča se nalazi ispod plastične zaštite) i onda se samo izvuče prema naprijed.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Je, skužila sam! Lako je bilo odmontirati, ali natrag sastaviti malo teže. Uputstva ne pokažu sve, pa sam se namučila, ali uspjela je!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •