-
Nasilna prijateljica...
Već dugo razmišljam o tome da vam napišem nešto o svojoj prijateljici, jer sam već toliko očajna da ne znam što drugo napraviti. Naime, ona tuče svoje dijete i to ne malo po guzi nego onako, pravo. On je malo življi ali nije zato zaslužio da ga se grubo povlači za rukicu, ili tuče po njoj ako dira nešto što ne smije, pa čak i šamara po licu i preko usta!!! :? :? :? :? Još samo da napomenem da dijete ima 20 MJESECI!!! Što je najgorije dosta često se vidimo jer živi u blizini, a i moj sin ga obožava (par tjedana je mlađi) i jako se voli igrati s njim. NO ta igra se svodi na njezino neprestano vikanje, prijetnje "DOBIT ĆEŠ BATINA, DOLAZI OVAMO" trčanje za njim i udaranje koje nije zaslužio. Mali ih uopće ne sluša i imam dojam da im se namijerno inati. Kad god ona kaže NE on baš to napravi. Njezin muž je isti kao i ona. Također ga tuče. Oni ga doslovno zlostavljaju i ja to više ne mogu niti gledati niti slušati.
I ja imam sina i nikada nisam digla ruku na njega, to mi je neshvatljivo. Znam da ga vole i postoje rijetki trenutci kad ih vidim da ga maze ili ljube ali mi nije jasno kako ne vide da batinama ne postižu ništa osim još većeg revolta i inata njihovog sina prema njima. Što da radim? :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma