hej! pa SUPERX rekla bi da spadaš u tu kategoriju, i to ne možda.

Ja sam rodila s navršenih 20 godina.....trudnoća me zadesila u 19 godini nakon 1,5 god. veze. Za sebe mogu reć da ne znam ni sama, drugi moji prijatelji i poznanici svi kažu svaka čast, a ja kao da se i ne osjećam tako, tj. snašla sam se jako dobro i nisam. tj što želim reći, sad kad gledam na to unatrag kao da mi je sve prošlo u nekoj magli, brinula sam se o mom malenom, ja više jer muž također radi po cijele dane.... baka servis je dosta pomago tj. za vikend subotu navečerdo nedjelju oko podne, ali ne toliko da bi se ja zabavlja vani , ne znam kako, jednostavno mi je trebo neka vrsta odmora i onako ne znam kako to opisat,malo mira.........ustvari sam se oko njegove treće godine počela osjećat onako baš kao majka, i sad me recimo sve više lovi želja za drugim al nikako da se odlučim...... tako da mi je malo krivi što mi je to možda prošlo u nekoj magli i što nisam to doživjela toliko intezivno kao što čitam ovdje za neke majke... inače sam dosta spontan i opušten roditelj........sve u svemu mali je super, familija smo sve je prošlo bez posljedica po dijete, samo malo taj početak kao da mi nije sjeo , iako sam oduvijek htjela dječicu ....

a to što kažeš za energiju..pa vjerovatno je istina, neki kažu da kad rodiš kasnije npr. oko 30 da je bolje jer si prošao svoje i sad se možeš prepustit majčinstvu, dok trugi tvrdde da su stariji roditelji nervozniji i teže podnose neke stvari ( iako mislim da puno ovisi od čovjeka do čovjeka) ..... a možda mi je baš ta energija dala da osjećam kao da je to tako brzo prošlo bez nekih većih briga...........

opet sam se zapetljala po običaju pa se nadam da ste shvatili šta je pjesnik htio reći