Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: MLADE MAME...............?????

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mihim dobro je da moj mm ne cita ove forume jel bi mi inace cim rodim reko...''eto vidis'' , a vec smo svoje drugo isplanirali za slijedecu godinu

sva se pretvorim u micu macu kad citam ovakve stvari

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

zašto bi ti to rekao?

luluu, ovo di ja živim ti je doslovno novi kvart u nastajanju i nema ničega, ni dućana , za sve moramo ići baš u podsused. navodno se planira svašta, škola, crkva, vrtić... ali živi bili pa vidjeli. . u starom kvartu smo imali 5 parkova i svu ostalu infrastrukturu, ali smo bili podstanari, tako da mi je ipak laše čekat park u svom nego imat 5 pod nosom u tuđem...

mihim, moji dečki imaju 7,5 i 2,5 godina. u gajnicama mi je ok jer obojica imaju zanimaciju za sebe, a i bliže je od španskog.

sorry na OT

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pa da normalno da je bolje. svoj na svome je uvijek najbolje. A izgradit će valjda koji parkić , ako imaju za tramvaje valjda će se i za koji parkić nać novaca.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

da hoće, nakon što mi posade koje drvo. ako budem dovoljno dosadna

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mi slijedece godine radimo svadbu kao festu i crkvu ,maticara smo obavili....i mozda je sebicno ali ja bi se htjela stesat do tad tak da si budem sva divna i krasna u vjencanici...tak da bi drugo dijete htjela poslije svadbe..a on je neki dan imao ideje da odma idemo na drugo...poznavajuci njega vise se salio i provociro jer zna da mi je crkveno vjencanje bigthing i da zelim da bude divno....

neznam jesam sad objasnila,amlo sam se smotala

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

a joooj, svašta bi oni htjeli... lijepo odradite svadbu, pa onda beba. tak smo mi druga beba je došla dva dana nakon 1. godišnjice braka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mama mima, nadam se da ces se uspjet " stesat " do vjencanja . ja cekam da mi trbuscic naraste pa da budem lijepa . nakon poroda mi je ostalo hrpa koze na trbuhu jer je bio ogroman, a o strijama da ne pricam, crta na crti. al planiram nakon poroda malo poradit na sebi.
    babyboys, moj mihi ima godinu i tri mj. bebac jos. javi za gajnice ak ces htjet.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

?ww

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •