-
-
zašto bi ti to rekao?
luluu, ovo di ja živim ti je doslovno novi kvart u nastajanju i nema ničega, ni dućana , za sve moramo ići baš u podsused. navodno se planira svašta, škola, crkva, vrtić... ali živi bili pa vidjeli. . u starom kvartu smo imali 5 parkova i svu ostalu infrastrukturu, ali smo bili podstanari, tako da mi je ipak laše čekat park u svom nego imat 5 pod nosom u tuđem...
mihim, moji dečki imaju 7,5 i 2,5 godina. u gajnicama mi je ok jer obojica imaju zanimaciju za sebe, a i bliže je od španskog.
sorry na OT
-
pa da normalno da je bolje. svoj na svome je uvijek najbolje. A izgradit će valjda koji parkić , ako imaju za tramvaje valjda će se i za koji parkić nać novaca.
-
da hoće, nakon što mi posade koje drvo. ako budem dovoljno dosadna
-
mi slijedece godine radimo svadbu kao festu i crkvu ,maticara smo obavili....i mozda je sebicno ali ja bi se htjela stesat do tad tak da si budem sva divna i krasna u vjencanici...tak da bi drugo dijete htjela poslije svadbe..a on je neki dan imao ideje da odma idemo na drugo...poznavajuci njega vise se salio i provociro jer zna da mi je crkveno vjencanje bigthing i da zelim da bude divno....
neznam jesam sad objasnila,amlo sam se smotala
-
a joooj, svašta bi oni htjeli... lijepo odradite svadbu, pa onda beba. tak smo mi druga beba je došla dva dana nakon 1. godišnjice braka
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma