Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 124

Tema: vrtić Poppins ili kako sam sebi napraviti antireklamu

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno vrtić Poppins ili kako sam sebi napraviti antireklamu

Evo, zanima me ima li ikoga na forumu čije dijete ide na jedan od programa u ovu igraonicu? Naša Zara je krenula u 1. mjesecu. Do tad smo godinama živjeli u Francuskoj. Mada je vrtić mali i od 9. mjeseca kreće s radom na novoj lokaciji, mislim da je fenomenalan.
    Moja Zara ide u hrvatsko-francusku grupu, na jutarnji program. U grupi je 7mero djece od 3 - 6 godina. Savršeno se slažu, a jako mi jedrago kad Zara iz vrtića donese neku rukotvorinu i kad mi objasni da je to ona izradila uz pomoć starijih prijatelja to mi je skroz slatko...uglavnom, u grupi su 3 curice i 4 dečka, od njih sedmero 5 ih govori francuski kao materinji, a hrvatski natucaju...odgovjiteljica Sara je posebno dobra jer savršeno govori oba jezika i stvara motivirajuču atmosferu

Nisam baš neka aktivna forumašica, ali vidim da se ovdje razgovara o vrtićima, pa reko idem i ja otvoriti temu za naš vrtić možda nađem nekoga čije dijete ide/je išlo u Poppins nursery school

anchie76 editirala naslov teme

s_i_r avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi nismo išli, niti (još) idemo, ali ovo mi je prekrasno otkriće da takav vrtić-igraonica postoji u Zagrebu, budući da se trudim da moja R. bude hrvatsko-francuski bilingvalna :D

Možeš li mi, molim te, na pp poslati kontakt-podatke za Poppins, hvala

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Poslano

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

E da, imaju oni i engleski i njemački i francuski i talijanski vrtić/igraonicu...U ovu grupu vjerovatno neće moći ići jer im je omjer 1 odgojiteljica-8 djece...ali ti zovi pa vidi, budu valjda popunjavali drugu grupu.

Ajde, možda nam se malene budu zajedno igrale :D :D

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Bok, mozes mi reci gdje je taj vrtic i primaju li nove klince? Moraju li biti dvojezicni? Koliko kosta i kaj jedu? Nisam nista o njima uspjela naci na netu.

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I mene zanima dvojezična igraonica. Možeš li mi molim te na pp poslati broj? Hvala

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj starka prvotno napisa
    E da, imaju oni i engleski i njemački i francuski i talijanski vrtić/igraonicu...U ovu grupu vjerovatno neće moći ići jer im je omjer 1 odgojiteljica-8 djece...ali ti zovi pa vidi, budu valjda popunjavali drugu grupu.

molim i meni podatke na pp, da li su tete izvorni govornici?

s_i_r avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

E vidiš, stvarno ima interesa za igraonice Dobro je da ne odstupaju od pravila 1:8 i da idu na osnivanje novih grupa.
    Nadam se da će nam se curice upoznati i igrati
    Pada mi na pamet još jedno pitanje - rade li i po ljeti?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Zaista puno pitanja...fakat nemam pojma smijem li javno staviti njihov kontakt, no ako je to problem, neka moderatori slobodno maknu

evo, danas sam od ravnateljice dobila ovu domenu, za koju ona veli da je privremena dok im se prava ne aktivira (veli kroz tjedan-dva)
    http://67.227.136.250/~poppinsh/

E sad, preko ljeta rade, i to 100% što je super, inace daju nekakav popust ako se plati kompletna godina - što je njima 12 mjeseci (a ne 9)...
    Trenutno su u Gračanima no znam da se moraju hitno seliti iz tih prostora (što je meni jako žao, obzirom da je zaista fenomenalno uređen) i znam da imaju problema s pronalaskom adekvatnog prostora za njihove potrebe...hm...ja sam se čak raspitala kod frendica ima li tko kakav prostor za dati na korištenje ili iznajmiti, no ne baš uspješno imate li kakvu ideju slobodno javite

Klinci dobivaju zaista kvalitetnu hranu, isključivo organskog podrijetla, znam da surađuju s Bio Bio i onom farmom Sever (eko-sever.hr) jer sam se ja baš raspitivala kod njih oko povrća i voća koje im oni dostavljaju...uglavnom, klinci s tetom rade sokiće u sokovniku, pa zaslade medom :D to mi se jako sviđa..u petak su imali zakusku za roditelje pa su nam klinci s tetama radili frapee i one slatke pločice od smeđeg šečera i sezama....
    Teta Sara nije izvorni govornik, no cura je radila u Parisu u dječjem vrtiću godinama i dodatno je educirana u Engleskoj za Summerhill pedagogiju...mislim da je sasvim ok da nije izvorni govornik obzirom da radi s malim predškolarcimai da ih ovako ipak bolje razumije

Eto, fakat veliko zanimanje, valjda nam u Zagrebu nedostaje ovakvih programa i vrtića...enivej, nadam se da sam pomogla...tam na stranicama ima kontakt i mail i piše da se grupe stalno popunjavaju odnosno otvaraju nove, što je zaista super.

s_i_r avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Starka, još jednom hvala na odgovorima

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ma nema na čemu...imam osjećaj da nisam odgovorila na nečije pitanje

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hvala za info, sve sam procitala detaljno. Zao mi je da se moraju seliti, meni bi bas pasala ta lokacija. Zvala sam na kontakt broj, ali se nitko ne javlja. Budem probala opet...

s_i_r avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Annar prvotno napisa
    Hvala za info, sve sam procitala detaljno. Zao mi je da se moraju seliti, meni bi bas pasala ta lokacija. Zvala sam na kontakt broj, ali se nitko ne javlja. Budem probala opet...
    Da, i ja imam isti problem, nitko se ne javlja :/
    Je li moguće da ne upisuju novu djecu :?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nemam pojma inace, ravnateljica svim roditeljima da i svoj privatni mobitel na koji je uvijek dostupna...zaista ne bi bilo ok da ga sad dijelim :/ a nadam se da bu vam se javila. Sigurna sam da sad imaju kaos...

s_i_r avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Čula sam se danas popodne s ravnateljicom
    Upisivat će još djece samo da srede problem s prostorom. Držim fige da to bude što prije.

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Saznala sam da se vrtić ponovno otvara 01.06. na Kraljevcu. Zvuči kao super prostor!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

gdje je to točno?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Je, je :D :D :D vidili slike na netu zaista super prostor :D

I onaj vrt dole i šuma :shock: Fenomenalno!

Mi roditelji počeli skupljati donacije još neki dan kad smo saznali da trebaju pomoć

Jedva čekamo 1.6. :D

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj navi prvotno napisa
    gdje je to točno?
    Kraljevec je paralelan s ulicom Pantovčak, ali skroz mirna i spokojna ulica...kao na nekom drugom planetu

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj navi prvotno napisa
    gdje je to točno?
    Kraljevec je paralelan s ulicom Pantovčak, ali skroz mirna i spokojna ulica...kao na nekom drugom planetu
    hvala upravo sam ga malo prije snimila, raspitati ću se

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

prijavljujem se na temu kao zainteresirana za vrtic

starka, nisi odgovorila samo na pitanje moraju li djeca biti bilingualna da upisu grupu, ja se nadam da ne. md savrseno prica francuski pa bi voljela i da f. ide u tu grupu, a kasnije i k. eventualno.

mene zanima jel se mogu djeca upisati bilo kada ili kako to ide. ja bi da f. krene u 9 mjesecu. ustvari vjerojatno su upisi sada a pocetak je u 9-om? (ja sam totalni tudum za vrtice, kao sto se moze primjetiti iz mog posta )

jel se mora proci onaj razgovor sa psihologom? ima li jos koji uvjet da se dijete upise?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Poslala sam ti PP pa ti njih pitaj, tako je najbolje 8) da ne širim dezinformacije

Upisi ti uglavnom traju...pa ti vidi s njima...e da, djeca ne moraju biti bilingualna za upis jezičnog vrtića eto, napokon odgovorila.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Starka, gdje se to na netu mogu vidjeti slike novog prostora? Gledala na (staroj)adresi koju si dala, tamo nema niš novoga.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

poslala mejl sinoc i nitko mi nije odgovorio, danas zovem i nitko se ne javlja. malo mi je zurba jer su upisi do preksutra. kako se jos moze doci do njih? da odem osobno, i gdje? oni su jos u gracanima sada ili su premjestili u kraljevec?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Cure, nemojte mješati vrtiće i igraonice.
    Ovo je igraonica.
    Igraonice nemaju odobrenje za rad sa djecom niti odobrene programe.
    Još nešto. Sada su upisi u Gradske vrtiće, u privatnim vrtićima i igraonicama su upisi cijele godine, tako da nema žurbe.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

na sajtu pise vrtic (odvojeno od igraonica). ok ako su upisi cijele godine, ali onda je pisalo da je popust do 15og, sto takoder nije za zanemariti.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Sa riječi Vrtić se olako barata.
    Vrtić nekima znači i samo da je to cjelodnevni boravak, za razliku od igraonice u kojoj su djeca nekoliko sati. Netočno. Vrtić mora puuuuno više uvjeta zadovoljavati.
    Pogledaj na popisu registriranih vrtića u Gradu Zagrebu i odmah ćeš vidjeti o čemu je riječ.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    na sajtu pise vrtic (odvojeno od igraonica). ok ako su upisi cijele godine, ali onda je pisalo da je popust do 15og, sto takoder nije za zanemariti.
    dobila sam ih, 01.06. počinju s radom na novoj lokaciji, mjesta za sada ima jer su u tijeku formiranja grupa, nećeš nigdje zakasniti s upisom jer su kod njih upisi tijekom cijele godine.
    Baš me zanima kakav je taj vrtić pa javim kada odemo pogledati, kaže mi g.đa da je dvorište veliko i pored toga šuma pa vjerujem da je jako lijepo...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Veki prvotno napisa
    Sada su upisi u Gradske vrtiće, u privatnim vrtićima i igraonicama su upisi cijele godine, tako da nema žurbe.
    Jesu ako ima mjesta.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Veki prvotno napisa
    Cure, nemojte mješati vrtiće i igraonice.
    Ovo je igraonica.
    Igraonice nemaju odobrenje za rad sa djecom niti odobrene programe.
    Još nešto. Sada su upisi u Gradske vrtiće, u privatnim vrtićima i igraonicama su upisi cijele godine, tako da nema žurbe.
    Tvoja djeca idu u Poppins? Si bila tamo?

Ako nisi, ukratko, odgojiteljica od moje Z. ima 6 godina iskustva u radu s djecom u Pariškom vrtiću, mlada je, svestrana, bavi se keramikom i umjetničkim klizanjem, djeci mnogo daje, svira gitaru i klavir, govori francuski i engleski i nije zaposlena zato kaj ima lijepe oči.
    A inače, ovo je Dječji centar, udruga za promicanje Summerhill pedagogije (koja je naravno namjenjena djeci a ne odraslima) i zaklada za financiranje ovakvih i sličnih projekata. Ne kužim...uostalom, njima uvijek možeš doći.
    Prije je Z. išla u vrtić gdje ih nismo mogli posjetiti. Dakle kad se vrata zatvore nitko ne zna što se unutra radi...Poppins ima uvijek vrata otvorena, a imali su i terasu za roditelje koji žele popiti kavu ili probati nešto iz kuhinje što se daje djeci za ručak

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mislim da Veki nema nikakve lose namjere, naprotiv

mene je isto zanimalo zasto ih nema na popisu registriranih vrtica, to sam pitanje i uputila ravnateljici i cekam odgovor.

za ovo starka sto pises ne sumnjam da su odgajatelji nista manje bolji nego drugdje

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

molim informaciju onih cija djeca idu u poppins..radi li taj vrtic ili su jos u trazenju novog prostora?ima li kakvih novosti?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pozdrav...
    danas sam pokušala nazvati vrtić ali nitko se ne javlja.
    Molila bih ako mi netko može napisati koliko traje program vrtić, od koliko do koliko sati...
    ...ili da mi netko pošalje broj tel. na koji ih mogu dobiti...
    Hvala

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Vrtic ima normalni 10satni program, 7-17, ali trenutno jos ne radi, trazi se prostor.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mene su zvali da mi saopće da od 1.6. počinju s radom na novoj lokaciji ( Kraljevec) te rekli da sam dobrodošla doći u posjet u bilo koje vrijeme. Tako da me čudi da Annar kaže da još traže prostor... Zar kraljevec više nije u igri? Zanima me jer se spremam tamo u 'izvidnicu'...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ne nije više u igri, traže novi prostor i nadam se da će ga uskoro pronaći

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kratko da vas obavjestim javili su mi da je nađen novi prostor...na gračanima...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

je i mene su obavjestili...mi se zaletili neki dan pogledat nisam mogla izdržati...kuća sasvim ok 8)
    mi cemo sad na more pa od 9. mj krenuti na program u poppins...znam samo da je aktivirana stranica poppins.hr i da imaju još par slobodnih mjesta za upis djece...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Može li mi netko reći gdje je taj vrtić točno? Zvala sam na broj, koji im je objavljen na web stranici, nitko se ne javlja, baš čudno, još mi je čudnije da nisu naveli lokaciju. :?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Gračani, Gračansko dolje

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi isto idemo na more do jeseni...ali samo stariji klinac će ići u vrtić...
    moj prijedlog je da napišete mail sa svojim telefonom...pa vam se jave ,...tako sam ja došla do njih...
    pozdrav

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a kaje sa skroz malim limacima, koja je najdonja granica za igraonicu?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Poppins Šumska škola :D Zabavno i edukativno, konačno nešto za djecu koja dio ljeta provode u Zg.

s_i_r avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mame koje ste predbilježile svoju djecu za igraonicu ili za vrtić za rujan, jesu li od vas tražili da već sada platite čuvanje mjesta i ako da, koliko? Punu cijenu ili neki postotak od cijene?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Molim vas, može li mi netko poslati na pp kontakt telefon i mail igraonice ?

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vera, probaj ovdje
    http://poppins.hr

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

jesam, hvala !

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Copy/paste-ano s Poppins.hr

:D :D :D

Draga djeco i roditelji,

evo aktivnosti za Poppins vrtić i Jezične igraonice za nadolazecu jesen!

Rujan:

Pripreme za Svetkovinu žetve (29.09.) i pozdrav ljetu:

- berba voća i povrća iz vrta i voćnjaka, berba kestena u kestenovoj šumi, priprema i kuhanje zimnice, degustacija zimnice i pečenje kestena, skupljanje oraha i lješnjaka (sve s Poppins imanja)

- upoznavanje s ranojesenskom livadom, šumom i vrtom, s životinjama koje tamo žive i biljkama koje rastu

- berba lavande iz našeg vrta sa začinima, sušenje i izrada lavandinih jastučića, izrada lavandinog ulja i mirisnih kapljica

- izrada kućica za ptice i postavljanje u šumi, svakodnevna briga oko hrane za ptičice

- izrada i postavljanje drvene hranilice za srne koje obitavaju u blizini vrtića

- pripremanje glazbeno-dramskog programa za Svetkovinu žetve, pletenje i šivanje opreme za predstavu

- izrada kućice za Gospodina Zekana (domaćin Poppinsa) i njegovu buduću obitelj

- posjet Kazalištu Trešnja, predstava «Čokolada»

(www.kazalište-trešnja.hr)

Listopad:

Pripreme za Dane kruha (15.10.) i dolazak jeseni:

- prikupljanje cvijeća i bilja za izradu Poppins herbarija, izrada herbarija i učenje naziva bilja koje nas okružuje

- prikupljanje lišća iz šume, oslikavanje i priprema za Jesensku izložbu u studenom, slaganje mozaika od žitarica i mahunarki

- branje i sušenje voća i povrća i začinskog bilja za zimu, izrada lovorovih i smokvinih vjenčića, branje jabuka i izrada jabučnog soka

- upoznavanje s potokom, njegovim stanovnicima, te izrada i postavljanje male, zabavne vodenice na potoku u blizini vrtića

- cjelodnevni izlet: Razgled Gračanskog mlina obitelji Banić, koji i danas melje kukuruz i pšenicu u fino brašno (www.mlin-gračani.info) i Gračanskog ribnjaka s potočnim pastrvama i šaranima te staje s konjima, jahanje ponija, izrada vlastitog kruha i upoznavanje razvojnog ciklusa riba, ručak

- priprema tijesta i izrada raznih oblika peciva i kruha

- posjet Zagrebačkom kazalištu lutaka, predstava «Ježeva kućica» (www.zkl.hr)

Studeni:

Pripreme za Jesensku svetkovinu i izložbu (26.11.)

- prikupljanje novinskog papira, PET i staklenih boca, konzervi, prerasle odjeće i obuće, igračaka i raznih dobara za humanitarnu akciju putem koje ćemo donirati novce SOS Dječjem Selu Lekenik

- skupljanje tikvica raznih oblika, oslikavanje i pripremanje za izložbu

- učenje o akvarijskim ribicama, nabavka velikog vrtićkog akvarija i akvarijskih ribica i biljaka

- posjet kazalištu Žar ptica, predstava «Pčelica Maja»

(www.zar-ptica.hr)

- priprema glazbeno-dramskog programa za Jesensku svetkovinu, izrada kulisa i potrebnog materijala

- upoznavanje s ogoljelom šumom i polaganim dolaskom kasne, hladne jeseni, učenje o životu životinja u kasnu jesen, njihovim pripremama za zimu i zimskom snu

- cjelodnevni izlet: dvorac Veliki Tabor i zagorska klet Grešna gorica

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Uh, jedva čekam! Grozno sam znatiželjna kak će sve izgledati :D

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zna li itko kreće li vrtić s radom 31.8. ( kao što je bilo najavljeno)? Na mailove i telefone ne odgovaraju, a budući da se gore navedeni datum približava, grize me crv sumnje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •