ufffff...
mi smo prije par godina bili dio ružne priče sa privatnim vrtićem žirafa! :/
ufffff...
mi smo prije par godina bili dio ružne priče sa privatnim vrtićem žirafa! :/
:shock:sundrops prvotno napisa
ja svako malo bacim pogled na ovu temu jer sam naišla na njihovu stranicu kada sam tražila agenciju za tete čuvalice pa mi je izbacilo međuostalim i njih, a onda odjednom to je sam nestalo sa stranice, pa sam si pak mislila, jer mi se sviđa ta summerhill pedagogija, kako bi malog voljela upisati u takav vrtić kad bude u toj dobi ali sad sam baš iznenađena...
jest besplatna reklama, al temu je mogao otvoriti bilo tko, ne znam zasto bi sad to bio problem
nije mi ok bas ovakvo javno optuzivanje :/
A laganje, tj varanje ti je OK? Ovo nije neka sitna laž već prevara s predumišljajem i u nastavcima. Da li se i to uklapa u Summerhill pedagogiju?
ne kazem da je super i da je ok s moralnog stanovista, al ovo je anonimni forum i stvarno ne vidim kako bi se moglo dokazati sa sigurnoscu da je to vlasnica pisala. pa cak ni da se registrirala pod svojim imenom i prezimenom
sundrops, kako možeš biti sigurna da se radi baš o vlasnici vrtića?
Ako je to istina, onda stvarno nije u redu![]()
ako nije istina, ja cu se posuti pepelom no imam razloga vjerovati da se radi upravo o vlasnici inog vrtica.
ako moderatorice smatraju da su moje "optuzbe" neutemeljene, neka izbrisu postove vezane za spominjanje vlasnice poppinsa u ulozi starke,
ali otkako sam upoznala vlasnicu i kako mi laze od samog pocetka poznanstva u lice i posredno,putem ovakvog komuniciranja, imam razloga vjerovati u ovo sto i sada pisem.
molila bih da moderatorice prosude treba li ovo u brisanje ici ili ne.
meni nije problem se ispricati ako se pokaze potreba za time, dapace..samo pod uvjetom da se necu ispricavati vlasnici vec upravo mami starki, ako se javi..
Ma ovo je sramota Sundrops, ne moraš se ti nikome ispričavati, posebno ne meni.sundrops prvotno napisa
Ovo su zadnje moje riječi. Ne želim uopće komunicirati s ljudima poput tebe.
Ostalim mamama![]()
starka, čemu tako nagli rezovi i prekidi komunikacije :? . Vjerujem da bi se svi nesporazumi mogli razjasniti jednom kavicom sa sundrops na kojoj bi vas dvije osobno iz roditeljskog kuta izmjenile iskustva o poppinsu s obzirom da vam objema djeca pohađaju isti vrtićstarka prvotno napisa
![]()
Meni je to smiješno, kao da su jedna drugoj tak važne u životu da bi , nekakve nesuglasice s foruma, rješavale kavama. Tko danas ima vremena za to?no@ prvotno napisa
![]()
Mislim, zamisli kak bi to izgledalo po kafićima, s obzirom na nesuglasice, bili bi krcati.
je u pravu si! ali u ovom konkretnom slučaju radi se o vrtiću koji pohađa 12 - 15 djece. što ima prirodnije nego da dvije mame iz tako malog vrtića odu na kavu ako su se pogrešno razumjele na forumu oko (barem jednoj) očito prevažne teme dječjeg vrtića?!petraa prvotno napisa
naravno ako se zaista radi o dvije mame. u tom slučaju ne vidim razloga zašto bi starka odbijala daljnju komunikaciju sa sundrops.
ti možda vidiš?
A neznam, možda joj ide na živce pa ne želi. Valjda ima razloga a ima i pravo na to, sama odlučiti s kim će komunicirati a s kim ne. Izgleda mi kao da ih želimo prisilit na nešto. Možda žena jednostavno nije raspoložena za komunikaciju, posebno na ovaj način.
Nije mi jasno niti ovo ludo oduševljenje vrtićem pa već slijedeći post teška drama od pljuvanja po istom a nigdje ne vidjeh argumente ni za jedno ni za drugo.
Osim toga, ako sam dobro shvatila, od starke dijete je povremeno tamo, ili ne? Nije bas da ga pohađa.
U svakom slučaju, nek su curke ne uvrijede, čudna mi je njihova komunikacija, osobno ne bi pila kavu ni sa jednom.![]()
ma ne pokušavam ja na silu zlinkati sundrops i starku.petraa prvotno napisa
prijedlog za kavicu je sitna provokacija, zapravo![]()
naime, mrvicu mi je bila pretjerana sundropsina reakcija na starkine optužbe (ne ulazim uopće u utemeljenost opstužbi) ukoliko se ona zaista vjerodostojno predstavlja ovdje.
no@ prvotno napisa
![]()
![]()
Kužim, u tom slučaju sam i ja za kavu. Mi možemo negdje sa strane škicat. :D 8)
i ja imam razloga vjerovati da je starka The osoba, jer nije ovo prvi forum sa takvim nickom, i ako je tome tako to je iznimno perfidan način manipuliranja roditeljima kojima je sreća njihove djece nešto oko čega se ne pregovara.
Ali ne moramo se zato svi uvlačiti u tu tešku i mučnu situaciju zvanu prepucavanje.
Svi vi koji ste zadovoljni postupanjem sa vlastitom djecom, ne dajte se smesti, ipak je njihova sreća najvažnija.
super savjet! ali ne mogu ne primjetiti da je tebi povod za registraciju na rodinom forumu bila upravo The situacijajantara prvotno napisa
da,upravo mi je to bio povod, zato što što ne mogu vjerovati da na ovom forumu gdje ljudi imaju potrebu savjetovati se oko dobrobiti svoje djece, neki drugi imaju potrebu za samopromocijom.
ali opet naglašavam ako su neki ljudi sretni sa odabirom vrtića za svoje dijete jer im je dijete tamo sretno, onda su naša prepucavanja bespredmetna.
Meni je rodin forum puno pomogao, ja svoje dijete dojim samo zahvaljujući Ovom forumu, a 33 mjeseca su joj, i to mislim da bi trebala biti jedina svrha ovog foruma, pomoć i dobar savjet
Da starka, ovo je sramota.starka prvotno napisa
samo je pitanje: cija?
meni u zivotu nikada nije bio problem zauzeti se za pravu stvar, reci istinu i drzati se nje, kao i ukazati pa i prstom uperiti u osobu koja obmanjuje i laze druge.
otkako sam roditelj, to je itekako izrazeno, kada branim interese,zakone i prava koja se ticu moga djeteta.
moje javljanje i cinjenice koje sam iznjela nisu bile stoga da se od mene pravi sprdnja na ovom forumu vec da se istina zna, koliko god ona bila sramotna za one koji idu mimo nje.
tim vise jer si ti sama, na sva zvona napravila sebi i svome vrticu itekako odlicnu reklamu ali sve je to bilo i ostalo na rijecima a djela koja su uslijedila su bila sasvim drugi par rukava.
a sada, vezano za postove drugih forumasica..
meni nije bilo lako odluciti se iznijeti ove stvari tako da ih svi mogu iscitati.
nije mi lako niti volim o ikomu pricati ruzno jer imam zivotno iskustvo koje me je naucilo da uvijek postoji i druga strana medalje, nesto sto mi je u tom trenutku negativnog vidjenja promaknulo, sto mi se sakrilo..
no, kada sam uvidjela da imam pravo, i da mogu svojim punim imenom,prezimenom stajati iza toga, onda sam odlucila i sa drugima to podijeliti ,kako bi se saznala prava stvarnost stvari.
vidim da sam postala metom smjehurije drugih na ovom forumu i eto, neka vam je.
mozda biste drugacije sve ovo dozivljavali i drugaciji stav imali da ste prohodali malo u mojim cipelama, i da se je vama netko lazno predstavljao, obmanjivao vas rijecima i lagao u lice.
obzirom da to niste iskusile, razumljiv je vas ton kojim pratite ovu raspravu.
ja bih veoma rado se nasla sa starkom na kavi i osobno joj se u oci ispricala da ta, majka starka, mama djevojcice zare jest ta koja je, ali obzirom da nije, i moj razgovor sa njom pada u vodu.
kao sto ce naposlijetku i sve ovo (pro)pasti jer nitko nije lud, ni slijep niti glup da ustrajava u onome sto nije na pravim temeljima zanovano i na ispravan, zakonski nacin osmisljeno.
ja stojim iza onog sto sam ovdje obznanila a starka,tj. vlasnica poppinsa neka pojede ono sto je skuhala jer kakav god bio ovaj svijet, ipak naposlijetku se uvijek istina prikaze, kakva god da bila.
Nda, starke ima na netu još, i zanimljivo uvijek je u promociji jednog te istog vrtića. Koma.![]()
no, mozda je i u redu da je ima na forumu jos, kako bi pokazala svoje frivolne nacine zauzimanja za sebe.
Zakljucavam temu ali je ne micem, neka je tu i nek korisnici sami vide i procjene.
Vlasnica se raspitivala o oglasavanju kod nas, pa je odlucila ne oglasavati. Vjerojatno je mislila da nitko nece provaliti ovaj oblik oglasavanja, i vjerojatno je mislila da ce bolje proci.
E pa dragi korisnici, ako je vlasnica bila spremna krsiti nasa pravila da bi se sto povoljnije oglasavala, onda tu ostaje mnogo upitnika na ovoj temi...
A da li je ovo vlasnica ili ne, dovoljno je proguglati njeno ime na internetu uz ovo korisnicko ime 8)
Steta.. a mogla se lijepo oglasavati po pravilima i ne napraviti sama sebi antireklamu
What goes around, comes around![]()