nabavila sam prije dva tjedna nastavak za pipu koji revitalizira vodu koju
pijemo na način da povećava njezinu bioenergetsku vrijednost i ima jaka ljekovita svojstva.
Moji svi doma ju piju,kuhamo u njoj,namačemo povrće u toj vodi preko noći i produžava rok trajanja povrća.Voda ko voda,nema okusa-al se osjeti jedna bitna razlika - a to je da je ta voda "mekana" (ne znam kak bi vam opisala),kao da je lakša od "obične vode" koju nam serviraju..
Moja Ella sad i češće pije..a ja sam se čak počela umivati u toj vodi i ten mi je puno čišći..
uglavnom,taj nastavak nije baš neka komercijalna stvar (ja sam čula o tome od prijateljice)
evo kopirat ću dio letka koji sam dobila uz taj nastavak za pipu.

Prije više desetljeća izvorska voda imala je puno moćnije djelovanje na ljuski organizam nego u današnje vrijeme, kada radi bioloških, kemijskih i fizikalnih djelovanja čovjeka u prirodi to djelovanje slabi sve više. Također je poznato da se kakvoća pitke vode na putu od izvora do naših pipa još dodatno kemijski, biološki i tko zna kako oslabi, te mi na kraju u naš organizam unosimo takozvanu mrtvu vodu koja ne posjeduje skoro nikakvu energetsku vrijednost, a većina zdravstvenih tegoba dolazi zbog pomanjkanja zdrave, žive vode u tijelu.

Nastavak za pipu je na poseban način oblikovana cijev sa unutarnjom dvostrukom spiralom, s ugrađenim frekventnim generatorom, te sa njime mrtvu vodu oživimo u živu za tijelo zdravu vodu, koja posjeduje visoki bioenergetski potencijal.

Prednosti revitalizirane vode:
- ima negativan ORP (mV)
- visok postotak negativnih elektrona, koji neutraliziraju slobodne radikale
- voda je strukturirana, molekule su povezane u manje skupine, te tako voda lakše prodire u stanice
- meka je i blago alkalna
- posjeduje visoku koncentraciju biofotona i koloidnih mikro elemenata
- radi dodatnih frekventnih njihanja ima visoki bioenergetski potencijal, kojeg lako mjerimo pomoću radioestezije

Učinkovitost revitalizirane vode:
- čisti i obnavlja stanice u tijelu
- čisti krv, usporava starenje organizma
- obnavlja tjelesnu energiju
- poboljšava protok hranjivih tvari u stanice
- pospješuje izlučivanje štetnih tvari iz stanica, te samim time i iz organizma
- osnažuje imunološki sistem
- uništava patogene bakterije
- slična je plodnoj vodi, te je osnova zdravoga življenja

Revitalizirana voda pomaže u liječenju raznih bolesti današnjeg vremena: povećanog krvnog tlaka, glavobolja, migrena, bolesti srca, bubrega, paradentoze, akni, ...
Pomaže pri bržem zacjeljivanju rana, opeklina, blago djeluje na kožu i kožne bolesti, pri postoperativnom bolničkom liječenju, zubobolji, pospješuje probavu, osnažuje vlasište i sprječava ispadanje kose, …

Moja topla preporuka..