mislim da sam zaboravila nešto obijasnitit u svom prvom izlaganju. ja sam inače doma na produženom dopustu jer smo imali manju nezgodu il grešku pri porodu, ne znam kako bi to nazvala , ( kažem manju jer prema ostalim ozljedama koje se događaju ovo je jako mala, hvala bogu) tako da sam ja doma jer sam dobila produženi dopust koji je plaćen sad po nvom 2500 kn. zato i nisam žurila na drugo jer nisam bila spremna a i bilo bi teško radi vježbica to sve uskladit pa sam pričekala. u prednosti sam jer staža imam već 5 godina, znači ustvari na dopustu sam još, ali nikad ne znam koiko jer svake godine produžujem za godinu ( kad smo krenuli s tim ja mislila bit će godinu dvije a kad evo već peta i tko zna možda zadnja a možda do škole budem doma)i sad je u postupku da li ću još dobit, tako da ustvari ne smijem ić radit jer sam s njim doma i na vježbama i doma vježbamo. joj sve smućeno. i sad ako mi ukinu dopust onda sam slobodna tj. ostajem bez prihoda i mogu ić stažirat (čim dam ispite) ili drugo dijete pa još na porodiljni dopust opet.
u početku sam jako htjela ić radit, ali evo već otkako sam otvorila ovu temu i kako me počela hvatat želja za drugom bebom, mislim da ću poslije ljeta krenut na drugo dijete a vremena za radit će bit imat ću 30 godina vremena. sad ćemo vidjet šta bog da i da neće bit problema ( iako nisam negativna inače ne mogu a da ne pomislim malo strah od drugog poroda da se ne dogodi slično ili nedaj bože gore s drugom bebom)