Eto, zanima me, da li u ovom trenutku kod nas na trzistu postoje kolica koja su prihvatljive cijene, kvalitetna, da naslon ide od nultog pa do sjedeceg polozaja, da su ovaj sistem da na njih moze ici kosara i/ili autosjedalica i da im se moze prebacivati SAMO rucka? Meni je uvjet bio da mogu dijete okretati u i od smjera voznje ali kad sam trazila kolica uglavnom su me po ducanima cudno gledali kad bi pitala za to s ruckama. Jer, kao sto ce mi to, pa kolica idu u kisobran kolica pa dijete kad je starije i tako zeli gledati van, pa okrece se sjedalo itd.
Mi imamo Mura trokolicu i zbilja sam zadovoljna s njom, stvarno su kolica robusna, stabilna i idu po svim terenima. E sad, vozim ja svoje dijete u smjeru voznje i fino mi zaspi i bilo bi mi draze da tada samo napravim "klik" i okrene se dijete prema meni - nego skidaj sic i kupolu i sve okreci. Ajd lako kad je dijete malo ali sad ima 9 kg a ni sic nije lagan pa dizi, okreci, mislim izgubi se dosta vremena i nije uopce lako. Kod nas je zavrsilo tako da mu kupolu nabijem doslovce do pasa i zazipam ga u vrecu pa bilo sunce, bio vjetar, do njega nis ne dopire.
Jednostavno me zanima da li na trzistu postoji taj drukciji sistem jer je puno prakticniji a mozda pomogne kojoj buducoj mami u odluci.