Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: kolica kod kojih se "prebacuje" rucka?

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno kolica kod kojih se "prebacuje" rucka?

Eto, zanima me, da li u ovom trenutku kod nas na trzistu postoje kolica koja su prihvatljive cijene, kvalitetna, da naslon ide od nultog pa do sjedeceg polozaja, da su ovaj sistem da na njih moze ici kosara i/ili autosjedalica i da im se moze prebacivati SAMO rucka? Meni je uvjet bio da mogu dijete okretati u i od smjera voznje ali kad sam trazila kolica uglavnom su me po ducanima cudno gledali kad bi pitala za to s ruckama. Jer, kao sto ce mi to, pa kolica idu u kisobran kolica pa dijete kad je starije i tako zeli gledati van, pa okrece se sjedalo itd.

Mi imamo Mura trokolicu i zbilja sam zadovoljna s njom, stvarno su kolica robusna, stabilna i idu po svim terenima. E sad, vozim ja svoje dijete u smjeru voznje i fino mi zaspi i bilo bi mi draze da tada samo napravim "klik" i okrene se dijete prema meni - nego skidaj sic i kupolu i sve okreci. Ajd lako kad je dijete malo ali sad ima 9 kg a ni sic nije lagan pa dizi, okreci, mislim izgubi se dosta vremena i nije uopce lako. Kod nas je zavrsilo tako da mu kupolu nabijem doslovce do pasa i zazipam ga u vrecu pa bilo sunce, bio vjetar, do njega nis ne dopire.

Jednostavno me zanima da li na trzistu postoji taj drukciji sistem jer je puno prakticniji a mozda pomogne kojoj buducoj mami u odluci.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo imali Pierre Cardin kolica s tom ručkom, ali na njih ne ide AS.
    ostalo je sve što si pitala.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Imale su moje sogorice Chicco kolica s tim sistemom prije deset godina pa se cudom cude sto su nasa tako komplicirana.
    P.Cardin su i dosta lagana, sta ne? I to je plus.

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislim da i PegPerego ima model Switch u kojemu se baš ručka okreće. Ona doduše nemaju košaru, ali se mogu modificirati sjedalo u skroz ležeći, a as ide njihova, ne znam jel postoje adapteri za MaxiCosi sjedalice.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

sad ce ispast da za sve imam poklopac-mislim da se i kod pp switch okrece sjedalo a ne samo rucke.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa
    sad ce ispast da za sve imam poklopac-mislim da se i kod pp switch okrece sjedalo a ne samo rucke.
    pa pitaš, normalno da znaš šta te smeta, šta ne.

mislim da je Venezia imala tu ručku i košaru i AS. mi smo je gledali, ali nam je bila preskupa :/

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam imala ona neka kolica sa winnie poohom iz TL (ubi me ne sjećam se marke, ali ima ih na njihovoj stranici) i njima se okretala samo ručka. jedino što na njih ne ide AS

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

pratim temu jer i ja planiram kupiti takva kolica.

bila sam u chiccovom ducanu, teta me samo blijedo pogledala kad sam trazila kolica s tim sistemom i rekla da njihov niti jedan model to nema.

cula sam da pp venezia ima tu rucku na okretanje, zao mi je sto ih nisam kupila u baby boom shopu kad su bila, jer su mi nova preskupa

sada planiram otici u baby boom shop, dati im svoj broj moba i zamoliti ih da mi jave kada dobiju takva kolica.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ms. ivy editirala oglašavanje. ono je dopušteno samo na forumskoj burzi.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

PP venezia ima tu rucku koja se okrece , nema kosaru, ali se naslon spusti u skroz lezeci polozaj ako zelis, ima as koja ide na njih. Imala sam dvoja kolica i moram reci da sam prezadovoljna s njima.
    http://www.pegperego.com/page.php?si...idp=0000000106

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    ms. ivy editirala oglašavanje. ono je dopušteno samo na forumskoj burzi.
    :shock: :shock: :shock:

Pa samo sam im rekla da jedna cura prodaje ta kolica na burzi...

Kakvo oglašavanje? :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Venezije više nema kupiti u našim prodavaonicama , ali mislim da se kod peg perega ručke mogu prebaciti na onim kolicima na kojima
    su ručke spojene , tj. u jednom dijelu . npr. modeli Aria i Uno.
    nadam se da razumijete što je pjesnik htio reći

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

imaju pierre cardin takav način prebacivanja ručke, ali ih ne bi preporučila za dite starije od nekih 8-9 mjeseci kad već želi sjediti i gledati okolo. pojas između nogu je zašiven predaleko i beba jednostavno klizi i nije dobro vezana.

imaju takav sistem i bertone (vidila sam ih u baby media shopu).

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

PP Uno je nasljednik Venezie koja se više ne proizvodi. Mi smo ih kupili u Brežicama jer je jeftinije, a carinici ne rade probleme.

Ima i neka jeftina verzija u TL bubu kolica kojima se prebacuje ručka, oko 700kn. Idu u skroz ravan položaj, meni izgledaju ok, ali ne znam koliko su kvalitetna.

Pierre Cardin su jako slična PP Uno, malo jeftinija, ali imaju 2kg više.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bertone kolica imaju takvu ručku, ja ih imam, jedino na njih nejde autosjedalica. Mogu ići u ravni položaj. Platila sam ih nekih 800 kn.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja sam cula da bertone i nisu bas kvalitetna kolica, radije bih dala parsto kuna vise za rabljena pp, nego 800kn za bertone. iako, ako ne uspijem naci pp venezia (nova u ducanu su mi preskupa) rabljena, i mi cemo se vozikati u bertone.

piplica - ja nemrem na burzu, jel mi mozes molim te poslati pp sa kontaktom? hvala!

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamaineven prvotno napisa
    Bertone kolica imaju takvu ručku, ja ih imam, jedino na njih nejde autosjedalica. Mogu ići u ravni položaj. Platila sam ih nekih 800 kn.
    Ja sam ih imala
    moje dijete s 4,5mjeseca više nije stalo u njih :/ tako da smo išli kupovati nova

kolica se lako voze kad je dijete okrenuto u smjeru vožnje
    kad je okrenuto suprotno od smjer vožnje kolica su užasno teška i nezgrapna za vožnju...ti na jednu stranu kolica na drugu stranu, a ako zakočiš prednja rotirajuća kola onda zapinju svako malo

OČAJNO!!!!

još su naša bila 1200kn - sreća pa ih nisam ja kupovala jer da jesam nema šanse da bi ja to kupila....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa
    ja sam imala ona neka kolica sa winnie poohom iz TL (ubi me ne sjećam se marke, ali ima ih na njihovoj stranici) i njima se okretala samo ručka. jedino što na njih ne ide AS
    I mi imamo ta tj. imali smo jer smo vec duze vrijeme u kisobran kolicima.
    Prakticna su zbog te rucke i zbog velike kosare ispod, stvarno sam veliki shoping mogla obavit i sve utrpat, al to je to, sve ostalo je po meni katastrofa, i materijal tj. presvlaka i opcenito kvaliteta kolica, jedino sto stvarno nisu skupa.
    Al mi smo ih dobili pa mi je bilo glupo da ih ne koristimo, za drugo dijete definitivno kupujem druga!

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I mi imamo ta tj. imali smo jer smo vec duze vrijeme u kisobran kolicima.
    Prakticna su zbog te rucke i zbog velike kosare ispod, stvarno sam veliki shoping mogla obavit i sve utrpat, al to je to, sve ostalo je po meni katastrofa, i materijal tj. presvlaka i opcenito kvaliteta kolica, jedino sto stvarno nisu skupa.
    Al mi smo ih dobili pa mi je bilo glupo da ih ne koristimo, za drugo dijete definitivno kupujem druga!
    i mi smo ova dobili, a super su zbog ručkje i košare. a za eventualno treće dijete kupujemo nova jer je J ova uspio totalno uništit, što načinom jela (tj, ja, ribanjem), što đipanjem.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

u Kiki ima za 800kn odlicna kolica baby ideal, dosta dobra kopija peg perego venezie.
    mi imamo veneziu, i zbilja sam jako zadovoljna, platili ju prije godinu dana 2200kn, a sogorica ima ta baby ideal, i nema gotovo nikakve razlike!
    odlicna su za vozit, jer se i prednji i zadnji kotaci mogu rotirat ili fiksirat ravno.
    ima i ravni polozaj, i medjupolozaje. u cijeni je i zimska navlaka, jedino je ona malo losija od Venezie jer se mora skroz skinuti, a kod Venezie postoji cif sa svake strane pa se gornji dio otvara kao poklopac, bez skidanja.
    kosara ti i ne treba, jer je s tom navlakom beba jako dobro zasticena i na ravnom, jedino ne znam za AS.
    Venezie ima jos za naruciti u Pikolo ducanima, mislim da imaju neke zalihe. zbilja bi ih svakome preporucila, a sogorica je isto jako zadovoljna i sa svojim kolicima.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja samo javljam da sam uspjela kupiti pp veneziu, presretna sam, jos samo cekamo da bebolina/o dodje da ih i isprobamo

ninatomato avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mi imamo peg perego uno, a s tonkom smo imali peg perego venezia. to su ista kolica, samo venezia ima male kotace, a uno velike.

nama su ta kolica super. rucka im se okrece. u pravilu dok je mala beba vozis je tak da gledas u nju, a poslije okrenes da ona gleda van dok sjedi. super je i kad puse vjetar ili je jako sunce, okrenes rucku tako da zastitis bebu. nemaju kosaru i ja sam normalno njih oboje vozila od pocetka u tom nultom polozaju. imaju veliku kosaru dolje, lako se rasklapaju/sklapaju, nisu jako teska, ne zauzimaju puno mjesta.
    nama su sad genijalna jer se mali vozi unutra, a cura na njima (s obje strane kolica ima malu platformu na koju ona stane i vozi se s njim).

navlaka se cijela moze skinuti i oprati.

kupili smo ih u pegperegovom ducanu na ilici. bila su na snizenju manje od 2000kn.

prije smo imali njihovu AS, nije nam valjala. sad smo na maxicosi.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi smo isprobali pp veneziu sa starijim (ko ce docekati da se ovaj bebac rodi ) i odusevljena sam :D lagana su, lako upravljiva, materijal im je odlican, u kosaru bih mogla potrpati cijeli ducan i plac zajedno ( u usporedbi s gracovim kolicima koja smo imali prije). stariji sin je odmah zaspao u njima, nadam se da ce i bebolino isto tako. i uopce ne razumijem zasto ih vise ne proizvode, sva sreca pa smo ih mi na rodinoj burzi uspjeli pronaci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •