Snjeska, zao mi je sto ste to morali proci. Na srecu, ja nemam iskustva s dr. Polovinom, ali u bliskoj okolini imam 2 price slicne tvojoj. Jedna od njih toliko je frapantno slicna tvojoj - da umjesto curice imas decka, pomislila bih da se radi o istoj osobi! Zato me jako cudi kad svuda vidim kako ljudi hvale Polovine!

Od jedne vrlo cijenjene fizioterapeutkinje, koja nam je obiteljska prijateljica pa joj vjerujem (necu joj ovdje spominjati ime), cula sam da Polovine cesto vole "preuvelicati" problem da bi oni na kraju ispali veci strucnjaci, pa im je onda i postotak uspjesnosti rjesavanja problema veci nego sto objektivno jest. Mislim, jasno je koliko je veci uspjeh kada prohoda dijete kojem prijeti cerebralna paraliza nego dijete koje se jednostavno malo sporije razvija! Ista mi je fizioterapeutkinja rekla da im cesto nakon dr. Polovine dodju djeca s teskom dijagnozom, a onda ispadne da je problem neusporedivo manji, rjesiv u par mjeseci laganih vjezbica. (Spomenuta terapeutkinja nije privatnik, u ovome nema nikakve osobne financijske koristi, pa joj samim time jos vise vjerujem.)