Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 96 od 96

Tema: MBT obuća

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ria prvotno napisa
    Ima ok modela za sportski đir...traperice i trenirke.
    Ali kostmići i odijela, nikako mi to ne ide.
    Fakat su mi ružne.
    stvarno je stvar stila i ukusa
    osobno obožavam spajati nespojivo i kako mi se muž ženio u tenisicama, a ja u japankama (uz odijelo i vjenčanicu), tako mi i ove cipele apsolutno idu uz sve
    samo treba mali pomak u glavi.
    ja ga očito imam.

doduše, moj posao nikada nije zahtijevao dress code.
    ali, kako vidim, mnogi od modela su stvarno... mainstream... nimalo neobični.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa
    Citiraj anledo prvotno napisa
    no vjerujem da su gadne onima kojima je vise stalo do tjeranja mode od vlastita zdravlja
    Ova recenica nikako ne stoji, apsurdna je. "Tko ne misli da su te-i-te cipele lijepe, tome nije stalo do njegovog zdravlja."

Mislim, nisu MI lijepe, sto sad, jednostavno mi se ne svidja kako izgledaju, to je stvar ukusa. A do zdravlja mi je itekako stalo. Sto cemo sad?

Sto je s onima koji imaju spustena stopala, jel se i za njih preporucaju? Ja nemam nikakve kronicne bolove u nogama, samo me ponekad boli lumbalni dio kraljeznice, ako predugo stojim ili hodam.
    necemo nista jer je rijec o tvojoj interpretaciji moje recenice koja zasigurno nije glasila "Tko ne misli da su te-i-te cipele lijepe, tome nije stalo do njegovog zdravlja." - to je recimo meni apsurd

naime, ja prva ne mislim da su te cipele lijepe
    ali ih nosim
    jer mi je vazniji njihov benefit na moj dobar osjecaj i zdravlje od izgleda te obuce

potpuno razumijem da postoje ljudi kojima je vazniji izgled i za ljepotu ce svasta pretrpjeti, i to mi je ok

a razumijem i da postoje ljudi koji bi zeljeli da postoji obuca koja je wooow izgledom, ali zdrava i udobna (ako nadju nesto, molim neka jave makar na pp)

da, super su i za oba tipa platfusa
    s time da kod poprecnog platfusa osjecaj nelagode i privikavanja u pocetku jest izrazreniji i traje nesto dulje (tako mi je objasnio prodavac u rosi stepu)

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa nemoj se ljutiti, zasmetala mi je ta tvoja recenica:
    no vjerujem da su gadne onima kojima je vise stalo do tjeranja mode od vlastita zdravlja
    Pojasni mi onda sto ta recenica znaci, ako ne znaci ono sto sam ja shvatila (da oni kojima su te cipele ruzne ne cijene svoje zdravlje). Mislim, i meni je tesko povjerovati da stvarno tako mislis... pa eto, objasni mi.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa
    Pa nemoj se ljutiti, zasmetala mi je ta tvoja recenica:
    Pojasni mi onda sto ta recenica znaci, ako ne znaci ono sto sam ja shvatila (da oni kojima su te cipele ruzne ne cijene svoje zdravlje). Mislim, i meni je tesko povjerovati da stvarno tako mislis... pa eto, objasni mi.
    vjerujem da sam u gornjem postu pojasnila

onome kome bi njihov izgled zasmetao (gadne) i ne bih ih nosio bez obzira sto su mu recimo udobne, a dokazano zdrave - vazniji je izgled od zdravlja (i srecom, to vrlo cesto moze znaciti da su mu zdravstvene tegobe manje, pa si moze dozvoliti da mu je izgled jos uvijek vazniji?)
    dakle, nije da ne cijene svoje zdravlje, ali jos uvijek naglasak mogu stavljati i na izgled

eto, pretvorila sam se u mbt fanatika
    ali mi je zapravo rasprava 'lijepo-ruzno' posve suvisna kad je ova obuca u pitanju, sigurno nisu za catwalk

samo da ponovim, meni one stvarno nisu lijepe, ali moja stopala i komplet noge misle potpuno, potpuno drukcije

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa nije isto izjaviti da su ti neke cipele ruzne, i kategoricki odbiti nositi ih. Masa drugih pomagala nisu bas lijepa, ali ih ljudi (kojima su ruzna) ipak koriste - sila ne pita. Izgled ovih cipela nekome je predivan, nekome pregrozan, a nose ih oni koji zele, mogu ili moraju. Kad se vec povela rasprava o izgledu, nije grijeh primijetiti da nekima i nisu olicenje ljepote.

Inace, reagirala sam na tvoju recenicu iz vrlo subjektivnih razloga koji nemaju direktne veze s ovom temom... ali eto, zaparalo mi je usi. To je osjetljivo podrucje, procjenjivati koliko je kome stalo do njegovog zdravlja i sto je sve spreman uciniti za zdravlje. Super za tebe sto si svoje probleme rijesila/olaksala nosenjem ovih cipela.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

cipele su isprobane!
    super su udobne, puno ljepše izgledaju na nozi nego na polici, cijena je 1480 kuna.

nakon današnjih bolova u stopalima, definitivno ću ih kupiti.
    ima dobra izreka - skupo je ono čega nema.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vidjela sam reklamu - postoje dućani u AM i negdje u Dubravi, a otvoriti će se i u King Crossu.

Mene ste skroz navukle, tako da sam bratu, koji živi u Švicarskoj, dala u zadatak da ih proba naći na sniženju.

Ako se sve ostvari, kupujem ih i idem na posao pješice.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prošli tjedan sam bila u AM, isprobala dva para MBT cipela i dopale su mi se. Malo mi je bilo čudno ono ljuljuškanje , ali definitivno su udobne. Ali nisam ništa kupila, jer mi je prodavačica rekla da baš nema brojeva i da bi ovaj ili sljedeći tjedan trebali dobiti novu pošiljku. Pa sam odlučila pričekati.

Danas sam otišla do Mevjeme u Staroj Vlaškoj da vidim imaju li oni možda još koji model. Opet sam isprobala dva para, stvarno su udobne, ali nisam se mogla odlučiti koje bi (eto, priznajem, ti modeli kojih ima kod nas su mi većinom ružni ).

Pa je prodavačica vidjela da se dvoumim i rekla "Probajte ove." - nisu bile MBT, nego neke druge. I probam ja, a ono :shock: - udobnije od MBT! I ne samo da su udobnije, nego su još i 600-700 kn jeftinije. :shock: Radi se o cipelama Stretch Walker:

Link 1

Link 2

No dakle, to me skroz zbunilo, jer sam došla po MBT, a onda... Pa se opet nisam mogla odlučiti i rekla sam ljubaznoj prodavačici da još moram razmisliti. Onda sam ih potražila na netu i zaljubila se totalno u ove:

Predivne Strech Walker

ali nažalost u Mevjemi takav model nemaju niti ga mogu naručiti, jer je ta kompanija navodno već rasprodala hrpu modela i više se ne mogu nabaviti.

I tako sam se ja popodne vratila tamo po one koje sam isprobala ujutro:

Stretch Walker Star

Ovako izgledaju na nozi, ali moje su crne

a na kraju kupila i ove:

Stretch Walker Jupiter

Stretch Walker Jupiter

Nažalost u Mevjemi imaju samo par modela, čini mi se 5 ili 6, od toga jedne sandale. Meni osobno udobnošću, izgledom, a i cijenom više odgovaraju od MBT.

Preporučam da ih odete isprobati, pa ih možete odmah i usporediti sa MBT.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a koliko koštaju te tvoje , na linkovima vidim 250 usd

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cipele su 995 kn, a tenisice 930.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jel se i te cipele "ljuljuškaju"?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne onako jako kao MBT. Meni je lakše hodati u njima.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

uf, uf, uf, sad sam u dilemi.
    definitivno mi treba tako neki par obuće.
    danas su mi opet stopala u banani.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odi ih probaj pa usporedi MBT sa Stretch Walker, ja se isto nisam baš lako odlučila.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ne volim baš nešto ići u grad, ali izgleda da ću morati.
    TB,
    zahvaljujem na informaciji.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš me zanima kako će ti se svidjeti.

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Vidjela sam reklamu - postoje dućani u AM i negdje u Dubravi, a otvoriti će se i u King Crossu.
    U King Crossu je otvoren dućan već 3 tj i prodavačice su jako ljubazne. Pokažu kako hodati u MBT, naprave statičku analizu stopala (dobijete na papiru) i objasne probleme vašeg stopala. Nakon 6mj "ispravnog" nošenja MBT obuće, dođete na novu analizu stopala da se uvjerite što se promijenilo (na pozitivno). I dobijete garanciju 2 godine
    Meni su isto bile jako ružne, ali kad ih obučete izgledaju puno bolje.
    Otvorit će outlet, ali ne tako brzo i cipele će biti oko 50% jeftinije. Pa kome se ne žuri...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tessa prvotno napisa
    Otvorit će outlet, ali ne tako brzo i cipele će biti oko 50% jeftinije. Pa kome se ne žuri...
    Oho!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moram priznati da sam i ja bila u prilici probati MBT.
    Čudno na prvi korak, ali nakon 3 minute

Iako bi zbog cijene to biti malo teža odluka, priznajem da sam ugodno iznenađena!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pitanje za one koje imaju MBT obuću. Kak vozite auto u njima? Da li vozite, i ako da, da li ima ikakve razlike?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

priznajem, dizajn je onako baš američki gadan, za moj ukus. iako,
    ove
    http://www.footwearetc.com/MBT/Women...e-Leather.html

takve bijele, i ove

http://www.footwearetc.com/MBT/Women...ther-Trim.html

nisu loše, kad je u pitanju ljetna varijanta, ali kako vidim po katalogu u rh ih nema. nisam još prošetala do dućana, je li ih netko vidio?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i skechers je poceo raditi nesto slicno

ShapeUps

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Tessa prvotno napisa
    U King Crossu je otvoren dućan već 3 tj i prodavačice su jako ljubazne. Pokažu kako hodati u MBT, naprave statičku analizu stopala (dobijete na papiru) i objasne probleme vašeg stopala. Nakon 6mj "ispravnog" nošenja MBT obuće, dođete na novu analizu stopala da se uvjerite što se promijenilo (na pozitivno). I dobijete garanciju 2 godine
    Meni su isto bile jako ružne, ali kad ih obučete izgledaju puno bolje.

Imaju predivne modele, cak i one s manjim dzonom, pa se ni ne vidi da su ljuljave... Kad dodje jesen mislim da cu si ipak upiknuti jedne.
    Ovo je sasvim drukcija perspektiva MBT-a od one koju sam imala nakon sto sam vidjele modele u Vlaskoj

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Podižem. Da li je netko kupovao mbt cipele na ebayu?

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa
    Pitanje za one koje imaju MBT obuću. Kak vozite auto u njima? Da li vozite, i ako da, da li ima ikakve razlike?
    Podižem!
    Ima li netko sa operiranim gležnjem i iskustvom s MBT? Ja sam friško strgala (i drugi) gležanj i moram si zaista nabaviti dooobru obuću.

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ima li netko da nosi MBT i radi stojeći na nogama (trgovina, ugostiteljtvo). Eto za misec dana me čeka posao, biti će trgovina u pitanju, a htjela bi nešto takvo, pa me zanimaju iskustva, zabole li noge brzo, kad si cijeli dan na nogama u MBT postolama?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Annar prvotno napisa
    Citiraj Cathy prvotno napisa
    Podižem!
    Ima li netko sa operiranim gležnjem i iskustvom s MBT? Ja sam friško strgala (i drugi) gležanj i moram si zaista nabaviti dooobru obuću.
    vozim auto najnomralnije
    ali ja vozim vec okruglih 20 godina pa mi je stvarno posve svejedno u cemu

nemam iskusva sa operiranim gleznjevima, savjetovala bih se s nekim ortopedom prije odluke i drzim fige da su tvoji gleznjevi vec skroz ok

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zanima me kad će i gdje biti taj outlet???

i koliko se troše kad hodate?????

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

MOze li mi tko napisati gdje je MBT duckas u AM?

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

U podrumu, kod Konzuma, sasvim desno na kraju.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ah , ne desno nego lijevo do kraja, točno na suprotnom kraju od Bio & bio.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nikad ne bih nasla! Fala

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

jedva čekam isprobati ih.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Podižem temu!

Ima li netko možda da je naručivao izvana? Cijene na vanjskim sajtovima su stvarno niske, a nikada nisam ništa naručivala pa ne znam trebam li platiti carinu i ostalo prilikom uveza cipela?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo našla sam super jeftine na popustu: http://www.godlovembt.com/womens-mbt-shoes-c-115.html
    S(kršitelj koda)ing u Hrvatsku samo 10 dolara, što zajedno ispada oko 500 kn!
    Zanima me, trebam li ja osim toga platiti i carinu?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Zečica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo našla sam super jeftine na popustu: http://www.godlovembt.com/womens-mbt-shoes-c-115.html
    S(kršitelj koda)ing u Hrvatsku samo 10 dolara, što zajedno ispada oko 500 kn!
    Zanima me, trebam li ja osim toga platiti i carinu?
    E, sada sam i ja zainteresirana! Nikada nisam tako naručivala pa ako je netko naručio, molim pomoć!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nasla sam i ove koje imaju besplatan s(kršitelj koda)ing. Ispadaju jos povoljnije:
    http://www.antishoes-uk.com/

Ima li ikoga upucenog? Placa li se carina?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ovisi gdje si i tko je na carini u trenutku kad stigne paket

mm često naručuje i nikad nije platio carinu od kad smo se preselili. prije je znao plaćati ili se morao svađati...

ja sam oduševljena svojim fejk mbt tenisicama (245kn), i svojim skechers shape up sandalama (preskupe, a ništa kvalitetnije od ovih drugih koje imam)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    Opa! Ove su stvarno jako povoljne! Je li netko naručivao preko te stranice? Koliko dođe carina i ostalo? Ja nosim MBT dva mjeseca i jako sam zadovoljna, imam cipele za jesen/proljeće, ali dovoljno su tople i za zimu, još želim jedne za ljeto. 60 eura je odlična cijena.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naletjela sam na ovaj topic taman kad mi je već krajnje vrijeme za kupovinu cipela i mislim da bi mi jedne MBTice dobro došle na moju kičmu koja me uštekala nakon jednog laganijeg planinarenja, čak sam si i našla model koji mi se sviđa (tembea mink), samo još da negdje čekiram cijenu (na jednom linku sam našla da su na sniženju 100 dolara).
    Mislim da u tome definitivno ne bih mogla voziti, imam problema i s ostalim cipelama jer su mi samo jedne dobre za vožnju, a ostale zapinju (k vragu, kak muški s brojem cipela 45 normalno voze??).

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da, i ja radije vozim s nekim drugim cipelama na nogama, taj debeli MBT džon mi malo smeta u vožnji. Ali za hodanje i za stajanje su savršene.
    Je li netko naručivao MBT sa stranice koju je linkala stray_cat?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja u MBT cipelama vozim najnormalnije

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj mmmama prvotno napisa Vidi poruku
    Je li netko naručivao MBT sa stranice koju je linkala stray_cat?
    Ja sam naručila sa ove stranice http://www.godlovembt.com/womens-mbt-shoes-c-115.html, sa poštarinom i carinom prošla sam u pola zg cijene .
    Posljednje uređivanje od leonessa : 08.03.2011. at 21:09

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala ti za informaciju.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dižem prastaru temu.

Jel' možda kome poznata ova stranica i da li je naručivao sa nje MBT cipele? http://www.mbtcipelehrvatska.com/

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •