Citiraj Danka_ prvotno napisa
Citiraj anledo prvotno napisa
no vjerujem da su gadne onima kojima je vise stalo do tjeranja mode od vlastita zdravlja
Ova recenica nikako ne stoji, apsurdna je. "Tko ne misli da su te-i-te cipele lijepe, tome nije stalo do njegovog zdravlja."

Mislim, nisu MI lijepe, sto sad, jednostavno mi se ne svidja kako izgledaju, to je stvar ukusa. A do zdravlja mi je itekako stalo. Sto cemo sad?

Sto je s onima koji imaju spustena stopala, jel se i za njih preporucaju? Ja nemam nikakve kronicne bolove u nogama, samo me ponekad boli lumbalni dio kraljeznice, ako predugo stojim ili hodam.
necemo nista jer je rijec o tvojoj interpretaciji moje recenice koja zasigurno nije glasila "Tko ne misli da su te-i-te cipele lijepe, tome nije stalo do njegovog zdravlja." - to je recimo meni apsurd

naime, ja prva ne mislim da su te cipele lijepe
ali ih nosim
jer mi je vazniji njihov benefit na moj dobar osjecaj i zdravlje od izgleda te obuce

potpuno razumijem da postoje ljudi kojima je vazniji izgled i za ljepotu ce svasta pretrpjeti, i to mi je ok

a razumijem i da postoje ljudi koji bi zeljeli da postoji obuca koja je wooow izgledom, ali zdrava i udobna (ako nadju nesto, molim neka jave makar na pp)

da, super su i za oba tipa platfusa
s time da kod poprecnog platfusa osjecaj nelagode i privikavanja u pocetku jest izrazreniji i traje nesto dulje (tako mi je objasnio prodavac u rosi stepu)