Prošli tjedan sam bila u AM, isprobala dva para MBT cipela i dopale su mi se. Malo mi je bilo čudno ono ljuljuškanje , ali definitivno su udobne. Ali nisam ništa kupila, jer mi je prodavačica rekla da baš nema brojeva i da bi ovaj ili sljedeći tjedan trebali dobiti novu pošiljku. Pa sam odlučila pričekati.

Danas sam otišla do Mevjeme u Staroj Vlaškoj da vidim imaju li oni možda još koji model. Opet sam isprobala dva para, stvarno su udobne, ali nisam se mogla odlučiti koje bi (eto, priznajem, ti modeli kojih ima kod nas su mi većinom ružni ).

Pa je prodavačica vidjela da se dvoumim i rekla "Probajte ove." - nisu bile MBT, nego neke druge. I probam ja, a ono :shock: - udobnije od MBT! I ne samo da su udobnije, nego su još i 600-700 kn jeftinije. :shock: Radi se o cipelama Stretch Walker:

Link 1

Link 2

No dakle, to me skroz zbunilo, jer sam došla po MBT, a onda... Pa se opet nisam mogla odlučiti i rekla sam ljubaznoj prodavačici da još moram razmisliti. Onda sam ih potražila na netu i zaljubila se totalno u ove:

Predivne Strech Walker

ali nažalost u Mevjemi takav model nemaju niti ga mogu naručiti, jer je ta kompanija navodno već rasprodala hrpu modela i više se ne mogu nabaviti.

I tako sam se ja popodne vratila tamo po one koje sam isprobala ujutro:

Stretch Walker Star

Ovako izgledaju na nozi, ali moje su crne

a na kraju kupila i ove:

Stretch Walker Jupiter

Stretch Walker Jupiter

Nažalost u Mevjemi imaju samo par modela, čini mi se 5 ili 6, od toga jedne sandale. Meni osobno udobnošću, izgledom, a i cijenom više odgovaraju od MBT.

Preporučam da ih odete isprobati, pa ih možete odmah i usporediti sa MBT.