Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Neće šeširić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Neće šeširić

Mališa ima 17 mjeseci i prošlu zimu nismo imali nikakvih problema glede nošenja kape. Međutim, posljednjih 2 mjeseca ne želi nikakvo pokrivalo na glavu. Probali smo s laganim kapicama, šiltericama, šeširićima vulgaris i onima MVG – svaki naš pokušaj stavljanja šeširića završava istovremenim revoltiranim bacanjem istoga na pod, popraćeno plačem i bijesom . Iako mu na lice stavljam kremu sa zaštitnim faktorom i izbjegavam izlaske u doba dana kad je sunce najopasnije, obraščići su mu već pocrvenili. A i teško se s razigranim i živahnim dječačićem stalno držati hlada. Ima li tko kakvu ideju kako ga „nagovoriti“ na nošenje šeširića?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Probajte ti i TM nositi kape ili šeširiće. Sunčica hoće kapu kad vidi da je mi imamo.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A da probaš sa "kak si lijepi, pa malo šminkanja pred ogledalom...?" Ili ono "i tvoj Medo(najdraža igračka) nosi šeširić i rekao je da moraš i ti?"

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I kad isprobaš sve metode, fore i fazone... pomiri se s tim da će tvoje dijete neko vrijeme ići bez kape.
    Ja to iz iskustva .
    Faza neću kapu još traje, eventualno prođe neka marama i sl. (lani ni to nije prolazilo).
    Samo se pripremi na zabrinute komentare po cesti.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moja isto jedno vrijeme nije htjela kape ni pod razno, da bi je najednom uhvatila faza da čim se spremamo van opsesivno traži kapicu
    Ali sve u svemu sva pokrivala, zimska i ljetna, stavi na glavu pa nakon nekog vremena skida, onda opet zna tražiti da joj stavimo opet.

Daj mu dječji kišobran da nosi kao suncobran... možda ponekad upali

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Neće ni L. Pa sam ja pametna kupila šeširić koji se veže ispod brade i skoro se udavio pokušavajući ga strgati sa sebe.

Sad nosimo samo majce s kapuljačom.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Šmizla nije htjela kapu, ni zimi. Onda izađemo van, pa kad vidi da je zima dopusti da je ubundam i stavim joj kapu.
    ALI
    Šmizla ne bi bila šmizla da istovremeno sa "neće kapu" miroljubivo koegzistira "hoću šešir" :?
    Kako, zašto, zbog čega... nemam pojma, mislim da joj se dopadalo kako joj stoji šeširić, a istovremeno smo, u straho od skidanje istog, upotrebljavali već navedenu "kako si lijepaaaa" metodu.
    Sad ima ergelu šeširića, što zimskih što ljetnih i samo paradira po kući
    Probaj dati on odabere šešir/kapu možda će tad htjeti nositi.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa
    Probaj dati on odabere šešir/kapu možda će tad htjeti nositi.

Eh, ova metoda ne djeluje - nije on taj tip - njemu je ustvari svejedno što od odjeće ima na sebi i lijepo surađuje što se oblačenja tiče, jedino mu je pokrivalo za glavu veliki problem. Ne podnosi ni kapuljaču od trenirke na glavi. Preostaje mi još da isprobam Klarinu metodu...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ah, mi smo zimus na -13 gologlavi i goloruki i bez šala prošetali do vrtića . Ja te potpuno razumijem i suosjećam s tobom.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

prošle godine prije mora frendica nam naštancala 12 kom. šeširića
    nosili smo 10 na more
    nakon mjesec dana ljetovanja vratili se u Zg bez ijednog
    J je bi u fazi skidanja i bacanja,a kad bi se riješio svoga,onda bi bacio i K
    nekad sam skužila da je bacio,neke sam našla,neke su nam dobri ljudi vratili
    isto je bilo i s čarapicama

ove godine ne skida šešir ni u autu,nema načina da ga nagovorim
    sva sreća da ne spava sa šeširom na glavi

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kod nas isto..cijelu je zimu nosio kapu. a sada ni zamisliti. ima z. faktor, ali bojim se sunca.
    ja sada radim i svekrva ga čuva do 2, te koliko god ja tupila da od 11-15 h ne smije vani, ona ga redovito stalno vodi po suncu. već je preplanuo. sreća što je tamne puti.

kažu, kad bude jako vruće, nositi će.ima 12 ipo mjeseci

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nama se s tim "kako si lijeeeeep!" dogodilo to da kapu nosi i po doma, cim ju spazi vice "kapa, kapa" i mora ju stavit na glavu, pa me onako znalacki pogleda ocekujuci da mu kazem kako je lijep...
    Al ja se ne zalim, bolje da je tako nego da ne zeli nista na glavi.

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa
    I kad isprobaš sve metode, fore i fazone... pomiri se s tim da će tvoje dijete neko vrijeme ići bez kape.
    Ja to iz iskustva .
    Faza neću kapu još traje, eventualno prođe neka marama i sl. (lani ni to nije prolazilo).
    Samo se pripremi na zabrinute komentare po cesti.
    tako sam se grleno nasmijala na ovo...dugo nisam ovako...

nadam se da to nije istina, jer je v. u fazi kad mrzi sve na glavi :/

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ni I.neće šeširić dok npr.majica s kapuljačom ( još) prolazi..
    što ćemo na plaži,i ja se pitam... :/

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Slična priča. B. ima 16 mjeseci i cijelu zimu je uredno nosio kapu. Kad je trebao početi nositi šeširić za sunce nikako. Probali par vrsta, opet nikako, i pustila sam ga tako neko vrijeme. A onda...

U nedjelju smo išli put plaže i htjeo je blizu mora. Ja sam sjela dalje u hlad i rekla da nema micanja dok ne stavi šešir. Vukao me za prst da se dignem, vikao, pa opet vukao a ja sam smireno ponavljala da ću se diči kad stavi kapu na glavu. Nakon deset minuta je uzeo šešir stavio ga na glavu i pošli smo u more točati nogice u more za nagradu (čitaj - luda mama ga skroz okupala)

Sličnu proceduru smo ponovili drugi dan, ovaj puta kod kuće u hodniku - nećeš ić van bez kapice, ako ju ne želiš osta ćemo kući igrati se. I ponovno mali vidio da sam tvrdoglavija od njega, stavio kapu i u šetnju. I evo već par dana nema problema

:D

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mi smo nesto stariji, Tara ima 2,8 g, ali oduvijek ljetni nosimo marame.
    i jos prosle godine smo si objasnile - marama na glavi - idemo van, nema marame - nema van.
    tako da sad sama stavi maramu na glavu, ali sesirice isto ne voli

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •