a contrario natasino nije njezno ? otkud ti to? ne znam mozda sam preletila nesto, al samo vidim da se natasa (s pravom) pita gdje je tu red?MGrubi prvotno napisa
mozes ti njezno i bez stresa staviti dijete i u pola devet u krevet. kad je (otprilike) vrijeme da djeca idu u krevet. zar ne?a to je bitno, zar ne?
cek tvoje dijete nema ni dvije godine... i ti ju ne stavi leci, nego tek kad ona tebi da do znanja da je vrijeme za leci ?!?moje dijete ide spati kad je umorno, nikad je nisam legla kad sam JA mislila da je vrijeme za spavanje , nego kad je ONA bila umorna tj. spremna za spavanac
u tome je i catch. i ja sebe smatram osobom koja zna manipulirati, ako nista drugo znam prevesti moje skoro pa cetvorogodisnje dijete "zedne preko vode"... al ne vidim sto to ima veze s djetetovom kompetentnoscu. bas naprotiv...no ja sam odrasla osoba koja zna manipulirati
ma vraga su oni kompetentni, dajte ne zanosite se. pa moja se s godinu i pol davila, davila u brokulicama, sad ih nece ni okusiti, dok joj jucer nisam slucajno ponudila brokulice na drugaciji nacin spravljene nego inace - i opet ih je jela s gustom. nisam od onih koji ce siliti svoje dijete, nece mu dati ustati sa stola dok ne pojede i slicne torture, naravno da cu joj dati (odredjenu) slobodu da odredjeni dan pojede ono sto hoce tj. ostavi ono sto joj se ne jede, al da cu zbog toga govoriti da je kompetentna, posebice na ovaj nacin, time joj pravim medvedju uslugu. bit ce vremena u njenom zivotu gdje ce biti bitna njena kompetentnost - polako. kud zurite?Nera ne jede krumpir, nikakav, eto ne voli ga , kompetentna je reći da joj ne paše![]()
uopce nije bit u novcu, nego u principu. ovo me podsjeca na mamu moje frendice (kad su znale ici kod bake na raspust), koja je htjela voditi svoju unuku svaki dan da jede cevape, jer dijete nece nista drugo (sto joj se doma spremi), pa nek pojede barem to.imam novaca pa mogu naći namirnice koje voli

Odgovori s citatom