Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Crtići

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Crtići

Zanima me što mislite o današnjim crtanim filmovima i prijašnjim što smo mi gledali kao djeca?
    Ovi danas meni uopče nisu primjereni za dječju dob jer su užasno nasilni, prefururistički....
    A jednostavno mi nije jasno gdje su nestali Tom i Jerry, Štrumfovi, One dvije žabe , ptica trkačica i kojot...
    Ja imam kolekciju filmova od Disneya, Pinokio, Susi i lutalica.... i mogu reči da sin radije gleda te filmove nego one na TV.

lidac2004

Početno

kada malo bolje pogledas i oni stati su nasilni....tom i jerry se stalno tuku,kojot i ptica trkacica isto tako.....
    uvijek neko "pobere" batine....

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Meni su super crtići "A je to", "Lolek i bolek", "Pčelica maja" i sl. Ti stvarno nisu nasilni. Inače nedjeljom ujutro, na slovenskoj televiziji je "živ-žav" sa super crtićima. Ti crtići su baš za najmlađe, uopće nisu nasilni i tak su mi simpa.

lidac2004

Početno

stati=stari

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni osobno su bolji teletabisi od Tomiđerija i sličnih iz perspektive mog djeteta (naravno da su meni Tomiđeri i slični bolji :cerekavi smajli, a on ih obožava gledati... tu i tam u Žutokljuncu ulovi neki drugi crtić, ali mu nisu baš prezanimljivi...

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj lidac2004 prvotno napisa
    kada malo bolje pogledas i oni stati su nasilni....tom i jerry se stalno tuku,kojot i ptica trkacica isto tako.....
    uvijek neko "pobere" batine....
    potpisujem.

Mejra u transu gleda Teletubbies. Bas su mi preglupi. Kud joj kazetu stavi. Opsjednuta je. Da bar nesto nauci pametno osim, uhh-uhh. (Nisam ja kupila kazetu, dobila ju je za rodjendan)

Jesam li ja jedina so ovako misli?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Meni su tabisi isto bili komakomakoma, a onda sam na www.teletubbies.com skužila da klinci s njima ipak nekaj nauče pa su mi sad ajdedobro. Winnie the Pooh je zakon, ne znam zašto tih crtića ima tako malo. Pogotovo za klince 2-4 godine. Totalno nenasilni, a govore o prijateljstvu, različitosti....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

što se tiče tabisa, dizala mi se kosa na glavi od njih dok ih jednom nisam stvarno pogledala i skužila da su napravljeni baš za bebolince - jednostavna priča, s ponavljanjem, malo animacije malo dokumentarno... tu i tamo ih uključim ljubeku da pogleda i kužim da ga fakat zanimaju, komentira i veseli se. ostali crtići mu još nisu zanimljivi, a ja ionako neću da bleji u tv pa mu ih i ne puštam. ali voli si pogledati tenis jer tamo ljudi plješću, pa i on s njima.

a kad bude malo veći... je, i mene je pregazilo vrijeme pa žalim za zekoslavom i tomiđerijem. već vidim da će biti pregovora...

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    ... ali voli si pogledati tenis jer tamo ljudi plješću, pa i on s njima.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ali voli si pogledati tenis jer tamo ljudi plješću, pa i on s njima.
    onda bi mogli organizirati skupno gledanje jer lada samo iz tog razloga gleda sport na TV.
    a što se crtića tiče pogleda tabise i vidim da ih voli, ponavlja za njima jednostavne radnje, viče o-o. meni glupo, nju veseli, nikome ne šteti, pa neka dijete uživa. sva sreća nije opsjednuta ni tabisima ni bilo kojim drugim crtićem, al' koju euforiju kod nje izazove špica dnevnika i vremenska prognoza to se ne može opisati.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ok, spotove zabavne glazbe (narodnjaka..?) neću spominjati...
    (ni jedan obrok ne prođe bez spotova)

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pinocchio prvotno napisa
    al' koju euforiju kod nje izazove špica dnevnika i vremenska prognoza to se ne može opisati.
    TO je super, ali i glazba iz TV-kalendara - zakon (ne može proći bez plesa)

martinovamama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moje dijete se otkida na teletabise mada meni i nisu nešto .A ovo sa špicom dnevnika,tv kalendarom i satom prije dnevnika je euforija koja se ne može opisati:budući da je tata fan formule 1,malac se otkida od veselj a kada čuje zvuk bolida.Da,i voli nogomet.E,tu ne znam na koga je.Ostalo na tv ni mi ne gledamo.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I ja žalim za starim crtićima,pogotovo za štrumpfovima. Ove današnje smatram totalno idiotskima. Ali ti su crtani već za malo veće limače. Teletubiesi su mi jadni i za sada ih ni moje dijete ne gleda. Tu i tamo zirne u reklame i spotove ali jako kratko jer mu još i nije vrijem za gledanje tv-a. Kod nas nekad zna tv biti ugašen skoro cijeli dan, i to prakticiramo od kad imam njega, radije slušamo muziku. Mi mu polako skupljamo DVD-ove s dugometražnim crtićima (Nemo,Legeda o medvjedu,Kralj lavova ...imamo i sve Smogovce) pa kad malo poraste bude gledao.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Danas sam negdi pročitala da snimaju 3D dugometražne štrumpfove, i da će se počet prikazivat 2008.

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Je, slažem se, puno je bolje skupljati DVD-e s tim krasnim dugometražnim crtićima. Djeci ionako ne smeta kada sto puta gledaju jedno te isto i sve znaju na pamet.

Ja sam svojoj starijoj djeci kontrolirala koje su crtiće gledali na TV-u, mi odrasli često ne obraćamo pažnju misleći da je crtić za djecu pa ne gledamo. Ali, ima stvarno jako nasilnih i očajnih, pa sjetite se samo one istinite priče o japanskom crtiću kada je nakon prvog prikazivanja masa djece završila u bolnici s epileptičkim napadajima, a na stotine njih doma su povraćali i bilo ima je zlo. Navodno su svjetlosni efekti koji su bili u crtiću izazvali u mozgu djece takvo kaotično stanje. Crtić je odmah povučen.

Ja sam najviše voljela Charli Browna (valjda se tako piše), gledala sam ga i ko djevojka, i dalje mi je bio jako smiješan.

mama_i_vjeko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi isto imamo hrpu crtića.MM ih obožava i ima sve epizode Toma i Jerya iako ih ja baš ne volim ,a imamo i puno Disniyevih crtića koji su mi predivni i često ih gledam i sama .Vjekoslav tu i tamo baci oko na Teletubbiese ali ne duže od 5 min.Inače mi do nedavno nismo ni imali TV doma a i sada ga palimo stvarno jako rijetko i ponekad razmišljam da bi bilo super da ga nekome damo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •