Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: 6 mj.trudnoce kasalj mozda bronhitis

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno 6 mj.trudnoce kasalj mozda bronhitis

malo sam zabrinuta eto u 6 mj sam i prvo sam ostala bez glasa on se vratio al pocela sam kasljati ko luda od naprezanja me sve boli a ne mogu prestat sva sreca nemam temperaturu ali ni ne spavam vec 2 noci gusim se
    doc me poslala na spirometriju veli da je vjerovatno bronhitis(Iinace sam mu sklona)muci me to sto mi ne smije dati lijek a i da smije ipak me je strah s obzirom da sam bila na operaciji slijepog crijeva a da nismo ni znali da sam trudna i to smo nekako izgurali kazu bez posljedica pa mi se bas neda sopat nekakvim lijekovima sad opet inace beba se veselo rice i uziva hvala Bogu

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mislim da se ne trebas previse brinut, ja sam u 10. tjednu, isto mi se desilo, evo sad je negdje peti dan i lagano prolazi, kasljala bez prestanka, iskasljavala, nos zacepljen i pun, brinulo me zbog bebe - to naprezanje tokom kaslja, al evo dobro je. ne znam cemu odma spirometrija, vjerojatno ces vec pet puta ozdravit prije nego kaj ces dobit termin za spirometriju. ja se nadam da je obicna viroza.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

hvala malo si me utjesila,a ne znam ni ja u srijedu idem kod pulmologa pa cu vidjeti al ovo je katastrofa nadam se da ce skoro proci jer sam vec nervozna neispavana i boli me al najbitnije mi je da je mamin sin dobro i da veselo izvodi akrobacije po mojoj busi

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

i ja imam sve te nabrojane simptome, kasljem, gusim se, naprezem (ali mi nista ne pomaze da potakne trudove). pijem sirup od trputca, cajeve i svako malo trcim na tolet ispraznit mjehur.
    inace, mi danas napunili tocno 40 tjedana.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam isto sa 6 mjeseci i sa 7 mjeseci imala 2 puta gadni neki kašalj...svaki put je trajao tjedan dana.........prvi put pila sam amoxile, a drugi put bila je viroza...kašljala sam abnormalno, ali stvarno grozno jako! Puno mi je pomagao prospan i apipol sirup (to ti je od korijena sljeza) za smirenje nagona na kašalj....i još sam si onako prepržila šećer dok ne poprimi zlatno-smeđu boju i potom to prelila s mlijekom i pila- i to ti puno pomaže (a meni je to tak njami, njami) ......

Ne brini zbog naprezanja - samo idi redovno na WC prazniti mjehur

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Prospan sirup piše da nije za trudnice i dojilje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •