-
Prijava za upis u jaslice u ZG-u - u koliko ih se prijaviti?
Dragi forumaši,
razmatramo upis naše jednogodišnje cure od jeseni u jaslice, odlučit ćemo u 9.-me kad su upisi, ali sad bi je prijavili. Živimo u Novom ZG-u, gravitiramo DV-ima Sopot, Siget, Travno, Dugave bi isto dolazile u obzir.
Moje pitanje je onima koje imaju iskustva koliko su ti vrtići opterećeni i u koliko ih se treba prijavit pa da se upadne u jedan? Što je neki optimum - prijavit se u 2, 3 ili više? Kako ide prvenstvo upisa - imaju li npr. Dugavljani prednost upisa u Dugavski ili kako to ide?
Onda još pitanje - treba li onda original dokumentacije za prijavu u vrtić br. 1, 2 i 3 ili se mogu kopije davati?
Zadnje pitanje - jeste skužili da od ove godine treba potvrda o sistematskom pregledu djeteta već i pri prijavi za upis (znači sad, ovo za 5. mjesec) i jesu li vam vaši pedijatri radili problema s tim? Moja se iščuđavala tome, ali su me iz DV-a uputili na sljedeću Obavijest s www.zagreb.hr-a:
http://www.zagreb.hr/UserDocsImages/..._2009_2010.DOC
Zahvalna unaprijed na svim odgovorima, a posebno ovome što je granica razbora koji broj vrtića, da me tete ne gledaju kao neku mahnitu što se prijavljuje po svim vrtićima Novog ZG-a, ali ako je to potrebno, onda ću i to napraviti da bi upali u jedan 8).
Oprostite na možebitnim glupostima, priv put ovo radimo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma