Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 140

Tema: Prijava za upis u jaslice u ZG-u - u koliko ih se prijaviti?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

nas su narucili 20.5. na taj razgovor. jel ima tko da je predao zahtijev u gajnice? potvrdu od pedijatra nismo nista platili. ja ne znam kak to oni rade, meni je moja opce prakse kad sam prvi put bila trudna i dosla samo po doznake svaki put naplatila 30 kn, uputnicu, pregled i recept????!! strasno. premjestila sam se i sad kod ovih nis ne placam.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

frida zakaj si sigurna da ce upasti, na temelju cega sve oni to odlucuju? stvarno me zanima jer se bojim kaj ak ga ne prime, samo smo u jedan predali.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi još nismo predali papire - planirala sam u petak. Mislite da je prekasno? (znam kad je službeni rok).

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pitanje: potvrda o prebivalištu. Mora biti friška ili može biti i starija? (Ne da mi se ić u petrinjsku ako ne moram )

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ina, prvi put smo bili na razgovoru nakon upisa, ako ga sad prakticiraju prije upisa onda je to novost.

puntica, nazovi vrtiće u koje predaješ papire. u našem ne mora biti nova, predala sam potvrdu o upisu prebivališta otprije godinu dana (ali sam prije provjerila kod tajnice da je to ok).

mihim - između ostalog, ako starije dijete pohađa isti vrtić, nastoje da mlađe ne izvisi. možda je to i kod fride slučaj.

icyoh - vjerujem da je sve do roka ok.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa
    frida zakaj si sigurna da ce upasti, na temelju cega sve oni to odlucuju? stvarno me zanima jer se bojim kaj ak ga ne prime, samo smo u jedan predali.
    Lola ide u taj vrtić, mi oboje radimo, rođen je 09.07., živimo u kvartu...

Samo ti predaj papire na više mjesta, ovi uvjeti koje zadovoljavamo nisu garancija da će svugdje biti tako, ima kvartova čiji vrtići su krcati i jedino što igra je sreća.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja sam predala u 2 vrtica -medvescak i vedre dane.

u medvescaku su rekli da ce lista biti 15.6. pa da dodjemo pogledati, a u vedrim danima najavili inicijalni razgovor koji sad prethodi listi. tajnica je onako u prolazu rekla da oko 21.og nazovem, ako mi se netko iz vrtica ne javi prije i dogovorim taj inicijalni razgovor pa ce nakon potpisivanja ugovora (?!?!) biti objavljene liste...nije mi bas jasno...

bebolino_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Evo za sve koje zanima. Ti inicijalni razgovori jesu zaista nova stvar kod predaje zahtjeva. Mi smo jučer predali zahtjev i danas bili na razgovoru. Zaista sve detaljno ispitaju, ali je bilo zanimljivo. Ma samo da upadnemo. I da i u druga 2 gdje smo predali isto htjev moramo na in.raz.

bebolino_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

htjev=zahtjev

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

drugi bebac tek dolazi, novi termin 16.11. . mene su danas zvali da ne dolazimo na razgovor jer je doslo do promjene - nema ih vise. nego ako bude primljen na roditeljski sastanak.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

bjonda - otprilike mjesec dana prije nego ti mala navrsi godinu dana kreni zvati privatne vrtice koji ti odgovaraju, jer i za njih trebas ispuniti neke zahtjeve, donijeti potvrdu od pedijatra (koju ni mi nismo niti jednom platili, mislim, koja im je to fora.. :? ). ne znam gdje ste, ali kad sam ja isla zvati u 1.mj. privatne vrtice (Spansko, Malesnica), dva su bila puna i nisu vise primali, pa sam uspjela naci jedan malo dalje (Vrapce) u kojem se eto upravo sad oslobodilo jedno mjesto, pa ako smo zainteresirani neka odmah dodjemo. tako da ti je i u privatnim vrticima dosta velika navala.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo i moje iskustvo - odmah kod prijave u vrtić inicijalni razgovor, tj. ne prije upisa i prije lista.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Evo i moje iskustvo - odmah kod prijave u vrtić inicijalni razgovor, tj. ne prije upisa i prije lista.
    Požurila sam pa sam bila nejasna, htjedoh reći da je prije objave liste inicijalni razgovor.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ovo s tim razgovorima i promijenjenom procedurom me izludjuje....
    frka me da ne zvisimo jer su guzve poprilicne, ali se nekako kao i frida nadam da ce mi i A. upasti u vrtic u objekt u kojem mi vec ide stariji sin

~~~~~~~~~~~~~~~ mi upadamo

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam planirala poslati muža da preda prijavu - zar te odmah posjednu tamo i "ispitaju"? Onda idem sama. A trebam li povesti i Lovru da ga vide?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Ja sam planirala poslati muža da preda prijavu - zar te odmah posjednu tamo i "ispitaju"? Onda idem sama. A trebam li povesti i Lovru da ga vide?
    Ne, ne posjednu i ne "ispitaju" odmah . Dobili termin za ispitivanje, to sam mislila reći, a taj termin je prije odluke o listi. Nama su rekli da na dan "ispita" tj. inicijalnog razgovora povedemo dijete, donesemo djetetovu knjižicu i knjižicu cijepljenja.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ina33, hvala

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sad sam se vratila od pedijatrice i baš sam

moram sutra voditi dijete na vađenje krvi, i naravno moram ujutro hvatati mokraću ne bi li i to provjerili. ne može ona napisati potvrdu da je dijete zdravo ako nije napravila sve pretrage (mogla nas je poslat usput i na uzv srca i mozga, kod ortopeda, dok fizijatra, logopeda, okuliste...ipak treba biti sigurna)

Moja m. nije boležljiva, kod pedijatrice se pojavljujemo samo kad se treba cijepiti, i, eventualno ako treba neka potvrda, kao što je ova za vrtić. i sad, bez ikakvg razloga radi probleme Mislim da je stvarno vrijeme za drugog pedijatra (primam preporuke )

e da, nije to sve. na jesen prije nego što krene u vrtić, opet moramo ponoviti sve pretrage. :shock:
    super mi je kad savršeno zdravo dijete pikaju bez ikakve potrebe i to ne jednom, nego 2 puta

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    moram sutra voditi dijete na vađenje krvi, i naravno moram ujutro hvatati mokraću ne bi li i to provjerili. ne može ona napisati potvrdu da je dijete zdravo ako nije napravila sve pretrage (mogla nas je poslat usput i na uzv srca i mozga, kod ortopeda, dok fizijatra, logopeda, okuliste...ipak treba biti sigurna)
    Vidiš kako to varira, nama je izdala potvrdu sada bez pikanja, a u vrtiću su nas pak pitali je li nam vadilo krv i urin, većina mojih cura drugih nekih pedijatri su im izdali potvrde bez pikanja, neki naplaćuju, neki ne naplaćuju, neki se bune zašto već sada moraju izdavat te potvrde... Malo mi to s tom med. dokumentacijom za vrtiće djeluje kaotično.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I da, prvi komentar je bio da kud već sad potvrde za upis u vrtić i kud bi stigli kad bi to svoj djeci izdavali... Tako da mi se čini zbunjola na sve strane, s tim da je većina dobivala te potvrde za prijavu za upis bez vađenja krvi i urina, kako mi se čini.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moja m. nije boležljiva, kod pedijatrice se pojavljujemo samo kad se treba cijepiti, i, eventualno ako treba neka potvrda, kao što je ova za vrtić. i sad, bez ikakvg razloga radi probleme Mislim da je stvarno vrijeme za drugog pedijatra (primam preporuke )

e da, nije to sve. na jesen prije nego što krene u vrtić, opet moramo ponoviti sve pretrage. :shock:
    super mi je kad savršeno zdravo dijete pikaju bez ikakve potrebe i to ne jednom, nego 2 puta
    nama je jučer dala potvrdu (bez da je L bio) da je dijete spremno za vrtić i uredno cijepljeno. No piše na potvrdi da sistematski NIJE obavljen. Tko je tu lud? :?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

i nismo ništa platili (pretpostavljam, MM bi mi rekao da su ga tražili novce)

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Isti slucaj i kod nas, doduse samo bez mokrace. Ispregledala ju je od glave do pete, i rekla kako jos mora provjeriti krv...do sada fala Bogu nismo nikada bili bolesni.

Nije mi jasno zasto to varira od pedijatrice do pedijatrice.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kod mene u vrticu zenska trazila frišku potvrdu o prebivalištu i cak mi je uzela orginal(platila 40 kn biljega),i jos sam morala donositi frišku potvrdu o zaposlenju,a imali od 1.mj.ove godine...na pitanje što ne provjeravaju tocnost podataka,rekli su da provjeravaju samo sumnjive...
    pitam se po kojem kriteriju oni smatraju da je netko sumnjiv...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj filip prvotno napisa
    kod mene u vrticu zenska trazila frišku potvrdu o prebivalištu i cak mi je uzela orginal(platila 40 kn biljega)
    mi smo pitali dal može biti stara potvrda o prebivalištu. rekli su da nema nikakvih problema, ako su iste adrese na našim osobnim iskaznicama kao i adresa gdje je ona prijavljena.

jadala sam im se da moramo raditi krvnu sliku 2 put i da mi je to bezveze. rekli su da oni ne traže liječničku potvrdu sad nego samo kad se dijete upiše u vrtić :shock:

dobro da sam pitala, da nisam sutra bi M. potpuno nepotrebno vadili krv

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jadala sam im se da moramo raditi krvnu sliku 2 put i da mi je to bezveze. rekli su da oni ne traže liječničku potvrdu sad nego samo kad se dijete upiše u vrtić :shock:
    A mene su 2 vrtića koja sam zvala uvjeravala da je nužna već sad i upućivala na onu Obavijest koja je linkana i gore o upisima u 2009. di piše da je to obavezan prilog :/. Doduše, osoba koja se javila u drugom vrtiću je rekla da se nešto pokušava na nivou grada dogovorit da te potvrde ipak sad ne idu jer ima dosta problema s tim :?.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Ann prvotno napisa
    ... predala sam u Remetinec sad je to Laniste, Trnsko, Siget, Utrine, Zaprude sam odustala kad sam vidjela kakav je, a da ne pricam o njihovoj hrani, i Vrbik (gdje radim)....
    U čemu je problem sa Zapruđem? ja sam bila danas predati papire. Zgrada jest stara, ali su svi koje sam srela su bili ljubazni (šefica je radoznalo virila iz marame i privlačila poglede ). što ne valja s hranom tamo?
    Šefica je isto rođena u "krivo vrime" (5.9. - znala sam da nisam trebala prenjeti, a fino mi je bio termin 25.8. ) pa su nam samim tim šanse za upis drastično smanjene

Bjonda avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj L&L0809 prvotno napisa
    bjonda - otprilike mjesec dana prije nego ti mala navrsi godinu dana kreni zvati privatne vrtice koji ti odgovaraju, jer i za njih trebas ispuniti neke zahtjeve, donijeti potvrdu od pedijatra (koju ni mi nismo niti jednom platili, mislim, koja im je to fora.. :? ). ne znam gdje ste, ali kad sam ja isla zvati u 1.mj. privatne vrtice (Spansko, Malesnica), dva su bila puna i nisu vise primali, pa sam uspjela naci jedan malo dalje (Vrapce) u kojem se eto upravo sad oslobodilo jedno mjesto, pa ako smo zainteresirani neka odmah dodjemo. tako da ti je i u privatnim vrticima dosta velika navala.
    Hvala ti puno na odgovoru

Predali smo papire u 5 državnih vrtića pa ako bude tamo upala super !!
    Što se tiće privatnog zvala sam DV VITICA i tamo su nam rekli da možemo upisati malu u 9 mj. i da će nam onda cuvati mjesto (naravno placa se), tako da nam je to sigurno ali meni bi bilo draže da ide u vrtić isti ko i seka.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

bjonda - ako seka vec ide u vrtic, onda tvoje drugo dijete ima prednost - na zahtjevu se napise da ti starije dijete ide u taj i taj vrtic i onda bi ti tamo trebali upisati i mladje dijete (tako su barem nama rekli).

drzim fige da upadne u drzavni!

Bjonda avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

L&L0809 - i ja se nadam da ce biti mjesta za nju uz seku ali kako to kod nas ide ništa me ne bi iznenadilo :/

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ma znam, to je nasa pronatalitetna politika

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa
    ... predala sam u Remetinec sad je to Laniste, Trnsko, Siget, Utrine, Zaprude sam odustala kad sam vidjela kakav je, a da ne pricam o njihovoj hrani, i Vrbik (gdje radim)....
    U čemu je problem sa Zapruđem? ja sam bila danas predati papire. Zgrada jest stara, ali su svi koje sam srela su bili ljubazni (šefica je radoznalo virila iz marame i privlačila poglede ). što ne valja s hranom tamo?
    Šefica je isto rođena u "krivo vrime" (5.9. - znala sam da nisam trebala prenjeti, a fino mi je bio termin 25.8. ) pa su nam samim tim šanse za upis drastično smanjene

Tu si dakle !

Vrtić je OK, većina teta je super, ravnateljica je super žena koja će svima izaći u suret kad god je to mogeće...
    Hrana je ista kao u većini gradskih vrtića, nažalost tu nemožemo puno ali ono što je meni bitno (pristup djetetu, aktivnosti koje imaju, spremnost za suradnju) su na visokom nivou.

bebolino_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mene upravo zvali iz vrtića Špansko, da otkazuju inicijalne razgovore koje su dogovorili jer ima jako puno zahtijeva. Pa će intervjuirati samo one koji upadnu iza 15.6.
    Baš su ove godine napravili nepotrebnu zbrku za sve.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

bebolino - ako nisi, predaj i u malesnicu i u suncanu (POS) i u precko i u vrapce. prosle godine je bila velika navala, ne znam kako je ove.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa

Tu si dakle !

Vrtić je OK, većina teta je super, ravnateljica je super žena koja će svima izaći u suret kad god je to mogeće...
    Hrana je ista kao u većini gradskih vrtića, nažalost tu nemožemo puno ali ono što je meni bitno (pristup djetetu, aktivnosti koje imaju, spremnost za suradnju) su na visokom nivou.

da, da, tu sam. prestala s lurkanjem i postala aktivna sudionica. a kako stvari stoje, možda dođemo k vama i u vrtić

ja sam dosad predala zahtjev u 6 vrtića i uglavnom su mi rekli da nećemo biti na listi, da su nam šanse male, ali da se ipak javimo nakon 15.6
    jutros sam bila u Laništu, koji nam je najbliži (mi smo na Kajzerici) pa bi tu nekako trebale pripadati, no tajnica nam je samo odbrusila da nećemo biti na listi, nema potrebe da zovemo i raspitujemo se jer oni neće ni razmatrati naš zahtjev
    ja znam da se mora postaviti neki granični datum za prijave, ali njen stav mi je baš digao tlak

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

jutros sam bila u Laništu, koji nam je najbliži (mi smo na Kajzerici)
    pozdrav, susjeda! Možda se i znamo iz parkića? mi smo u zgradi di je onaj priv. vrtić

Mi smo predali; trnsko, Siget (u oba nam rekli da su nam šanse male i da neka predajemo dalje...) i danas u Sopot i Zapruđe.
    Papire je predavao MM i kaže da mu je dojam iz oba današnja vrtića super. I u jednom i u drugom je odmah dobio onaj dodatni formular da popuni i donese sutra i rečeno mu je da ćemo onda dogovoriti razgovor /a u Sigetu/trsnkom/ razgovor nisu ni spominjali...

Moram priznati da me ovo kaj je frida napisala baš razveselilo!!
    ima netko info o DV Sopot?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj ekica prvotno napisa
    jutros sam bila u Laništu, koji nam je najbliži (mi smo na Kajzerici)
    pozdrav, susjeda! Možda se i znamo iz parkića? mi smo u zgradi di je onaj priv. vrtić

Mi smo predali; trnsko, Siget (u oba nam rekli da su nam šanse male i da neka predajemo dalje...) i danas u Sopot i Zapruđe.
    Papire je predavao MM i kaže da mu je dojam iz oba današnja vrtića super. I u jednom i u drugom je odmah dobio onaj dodatni formular da popuni i donese sutra i rečeno mu je da ćemo onda dogovoriti razgovor /a u Sigetu/trsnkom/ razgovor nisu ni spominjali...

Moram priznati da me ovo kaj je frida napisala baš razveselilo!!
    ima netko info o DV Sopot?
    možda smo se srele negdje u šetnji, jer mi u parkić ne zalazimo (princezica je još premala). mi smo uglavnom na nasipu.

sad smo već na 8 vrtića, jer smo raširili zonu i kod MD posla. sutra još 2 zahtjeva i onda smo ipak gotovi, ali sve me strah da me čeka Leptirić.
    Kaže MD da mi je obzirom na cijenu priv. vrtića i teta čuvalica najisplativije ostati doma i naći još koje dijete za čuvanje. (Kao, pa položila si pedagogiju na faxu.)

Mi imamo dogovoren razgovor za Sopot, a Trnsko, Siget i Zapruđe smo ispunjavali dodatni obrazac, ali još nitko nije zvao za razgovor.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Uz pretpostavku da je dijete primljeno u neki od vrtića, kako dalje ide proces? Je li dobro shvaćam to da se onda 15.6. kad se izvise liste javi drugim vrtićima da se odustaje od njih,a svome da se u taj ide (kako se to radi - telefonski ili)? Kad su onda upisi - je li to tad u 6.-me ili u 9.-me, koji su rokovi?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I mene to zanima. Idemo u toba na GO, pa nećemo biti u ZGB do kraja 6 mj. Da li moramo dolaziti u vrtić ako smo primljeni?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    I mene to zanima. Idemo u toba na GO, pa nećemo biti u ZGB do kraja 6 mj. Da li moramo dolaziti u vrtić ako smo primljeni?
    ...u to doba...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Jes, zato i ja pitam...

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ako ste obavile rezgovor, onda ne trebate. ali s obzirom na ovaj kaos koji opisujete oko potvrda, razgovora, nalaza, možda i da.

sve dokumente ste predale, sve podatke imaju, tako da ne vidim potrebu za ponovnim dolaskom.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi imamo dogovoren razgovor za Sopot, a Trnsko, Siget i Zapruđe smo ispunjavali dodatni obrazac, ali još nitko nije zvao za razgovor.
    Mi bili jučer u vrtiću-BEZ VEZE-(imali smo dogovoren razgovor) po novom nema razgovora za sve, biti će tek za one primljene.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi smo predali u Jarun, Srednjaci, Precko, Vrbani i Suncanu i nitko nas nije zvao na razgovor niti su ga spominjali.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

od 10 vrtića u koje smo predali papire (tu povlačim crtu, i ovo je već previše), imamo dogovoren razgovor u 2.
    nekoko mi to ipak daje malo nade da bi mogli naći neko mjesto bez obzira na "prekasni" datum rođenja.
    kao što sam već napisala, jasno mi je da se neki granični datum mora postaviti.
    ali po ovom sustavu jedino dobro vrijeme za rođenje djeteta je 15-31.8.
    ako je rođeno prije neće biti primljeno jer
    a) tijekom godne nema mjesta,
    b) preko ljeta su smanjeni kapaciteti zbog godišnjih,
    c) školska godina počinje 1.9.

što znači da opet trebaju bake, tete čuvalice i sl. do 1.9.
    ako je pak rođeno nakon 1.9. ne ulazi na listu.
    grrrr

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

od 4 vrtića gdje smo predali, za dva imamo dogovoren razgovor - odmah su spomenuli kao predaje papira da se dogovorimo za razgovor (Sopot i Zapruđe).

U DV Trnsko i Siget ni riječi o razgovorima, a to su nam (pogotovo Trnsko) prvi izbori... :/
    Ima li netko da je predao papire u nekom od ova dva vrtića i ima termin za razgovor?
    Ili su to jedni od onih vrtića gdje je tolika navala da neće zvati sve koji se pruijave nego samo one koji upadnu? Ima netko kakav info o tome?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ekica prvotno napisa
    Ili su to jedni od onih vrtića gdje je tolika navala da neće zvati sve koji se pruijave nego samo one koji upadnu? Ima netko kakav info o tome?
    Mislim da je u tome štos - pitala sam drugdje za Siget ima li smisla uopće slat prijavu (uz ogradu da je to sve ipak rekla-kazala jer nisam pitala u samom vrtiću) i rečeno mi je da Siget, Travno i Dugave imaju navalu pa sam odustala od davanja prijava tamo. Ima gore cura da je napisala da je prvo zvana na inicijalni razgovor pa su joj ga otkazivali (nije novozg vrtić, nego neki drugi) jer ima previše prijava...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi predali u jedan (Dugave) pa ako upadne upadne.
    Ako ne ići će kod tete čuvalice.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo i mene s jedni poprilično zbunjujućim pitanjem..naime moja frendica je poslala papire u jedan BLA BLA vrtić,urednu dokumentaciju i sve na broju.
    Danas me zove sva u šoku, jer je ravnateljica vrtića zvala njen ured u kojem je trenutno nije bilo i kako je tajnica odgovorila da je nema ova joj kaže da je dokumentacija nepotpuna-napominjem svi su papiri uredni, i da kao ona ni ne radi tu da mulja, onako razgovarala je stvarno bahato i bezobrazna bez da je pokušala dobiti na njen privatno mobitel. Kao treba sada donijeti i potvrdu iz mirovinskog o tomu da je zaposlena :shock:
    Zanima me jel to sada stvarno tako, da li oni sada zovu sve ove ljude i provjeravaju da li su zaposleni i otkud nekomu pravo pa bila to i ravnateljica da se iživljava na osobi koja uopće nema s tim nikakve veze.

bdw.frendica je uostinu zaposlena i sada ne zna šta napraviti, govorim o tom mirovinskom, pa zar sada mora i tamo ići.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Prvi put čujem. Pa nek nazove moju tajnicu pa će vidjeti kako se reagira na "iživljavanje"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •