Pozdrav,
evo vam mog ne bas lijepog iskustva iz trazenja mjesta po Novom Zagrebu.

Mi zivimo u Klari. Moj je roden 27.11.07, prosle godine u 5 mjesecu predala sam u Remetinec sad je to Laniste, Trnsko, Siget, Utrine, Zaprude sam odustala kad sam vidjela kakav je, a da ne pricam o njihovoj hrani, i Vrbik (gdje radim).
Vec kod predaje papira svi su mi rekli da se ne nadam mjestu jer je roden u KRIVO vrijeme Naravno nigdje nije bio primljen, prosli upisi, prosao i 9 mj. i negdjee prek kraj 10 mjeseca idem ja u svaki taj vrtic pitati da li ima koje slobodno mjesto i da li ima uopce kakave sanse. Gdje god sam dosla odnosili su se prema meni kao da trazim neku milostinju, tipa, ono sto uopce trazim tu, prestrasno. Tako da sam bila na sto muka.
Tada sam uzela godisnji, pa planirala jos bolovanja pa mozda jos negdje uspijem nesto. Desila se sreca da mi je mama nasla vezu u DV Sopot, predala sam i tamo papire i cekala jos 1,5 mj kad mi javili da je primljen
:D

Uglavnom od svih vrtica koje sam obisla Sopot mogu samo pohvaliti svim hvalama, za sada . Mali eto ide vec 4 mjeseca tamo i grupa mu uopce nije velika, ima ih oko 10tak, iako mislim da su puno vise upisani ali samo placaju mjesto.

Dakle zenske, predajte u sto vise mozete. Ja sam predavala sve kopije, jer ionako ne vracaju papire. I SRETNO!

btw. Svimbalo, da neide tvoj Ivan u Sopot u Ribice?