Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Da li u Zg postoji vrtić s kojime ste jako zadovoljni?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Da li u Zg postoji vrtić s kojime ste jako zadovoljni?

Kao što pitanje kaže...
    Mi smo u trilemi...
    Znači, da li postoji takav vrtić i koji je ili je sve to više-manje isto?

Puno hvala.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: Da li u Zg postoji vrtić s kojime ste jako zadovoljni?

Nemam iskustva sa drugim vrtićima, tako da ne mogu baš usporediti, ali mi smo jako zadovoljni sa DV Travno. Zadovoljni smo tetama, trud koji ulažu je vidan, svakodnevno, baš nekako rade od srca, zadovoljni smo prostorom, veliki je, udoban, djete se tamo osjeća dobro, zadovoljni smo komunikacijom sa tetama i ostalim osobljam iz vrtića - sve tete koje rade u vrtiću poznaju svu djecu i nas, moje dijete doma spominje i kuharicu i čistačicu i odgajateljice ostalih grupa. Hrana je odlična.
    Da, u grupi ih je ukupno 24. Da, dolazila je ugrižena. Da, znala je plakati kod odlaska. Ali moj dojam je da ih sve voli i da joj je tamo lijepo.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

niti ja ne znam kako je u drugim vrticima, ali mogu reci da smo mi jako zadovoljni s DV Suncana (Spansko). L. tete su odlicne, komunikacija s njima je super, bili smo vec na par individualnih razgovora s tetama, da malo saznamo kako je L. u vrticu. Kad dodjemo po njega, jos se ostanemo malo igrati na svim tim igrackama, svaka ga teta koja prodje pozdravi imenom??? (ne znam da li je tako sa svom djecom ili ih je L. sve uspio sarmirati pa su ga zapamtile ). prostor je odlican. da, malo me muci to sto se starije jaslicke grupe sele u drugi objekt, al rijetko kad si bas sa svime zadovoljna.

mozda bi ti bilo dobro raspitati se kod svojih susjeda (koje imaju djecu u tim vrticima izmedju kojih se dvoumis), pa da ti one savjetuju. jer dosta toga ovisi i o djetetu - mislim da bi mom L. bilo odlicno gdje god da smo ga upisali, dok god ima drugu djecu za igru.

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

DV Malešnica (u koji mi idemo) i DV Špansko (u kojem sam bila na praksi) su također odlični vrtići.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

DV Cvrčak, Peščenica (objekt Zapoljska) punih je 6 godina bio dio naše obitelji. Doslovce. Odgajateljicama i ostalom osoblju

Moj stariji sin i dan danas doslovce SKAČE PREK OGRADE (škola mu je u susjedstvu) kad na vrtićkom igralištu ugleda svoju najnajnajdražu tetu Sanju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U vrtiću mislim da je najveći faktor teta. Sve ostalo je manje više dekoracija.
    I mi imamo super tete u Utrinama! Sve pohvale!!!!

Mama Dada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo u privatnom vrtiću. Prezadovoljna sam. Ništa ne bih mijenjala.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

DV Izvor je jako dobar.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

svatko ima svoje iskustvo pa čak i u istim vrtićima..
    nama je osobno "Sunčev sjaj" na Vrhovcu bio predivan...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Najbitniji faktor su ipak tete. Mojih dvoje u istom vrtiču - a kao da nisu. Jedne tete odlične druge katastrofa. Odahnula sam kad je otišao iz vrtića.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Najbitniji faktor su ipak tete.
    Potpis.
    M. je u dvije godine promijenio grupe (iz starije jasličke u mlađu vrtićku) -tete nebo i zemlja a isti vrtić, čak isti objekt.
    Sve ostalo što mi je dobro u tom vrtiću (DV Mali princ) - okoliš, klopa..., jedna nesusretljiva teta mogla je potpuno potisnut u drugi plan.
    Sada se, eto, hvala Bogu, sve poklopilo.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mi smo jako zadovoljni našim vrtićem (DV Izvor); kroz ove dvije godine, osim njegovih matičnih teta, u svakodnevnom kontaktu bili smo i sa još mnogo drugih teta (jer su tamo spojene grupe) i sve su nam bile

nema te stvari koju ja nisam uspjela iskomunicirati, dogovoriti se s njima, nikad nisam naišla na zid, nerazumijevanje, otpor i sl. (kad se samo sjetim naše višemjesečne adaptacije i način na koji su to tete odrađivale sa bojanom..., ah... )

sve pohvale za DV Izvor !

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I još jednom DV Travno
    Prekrasne tete, stručno osoblje, čistačice, kuharice...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •