Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Vrtić Petar Pan Split-Upisi?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Vrtić Petar Pan Split-Upisi?

Naš dječak će napuniti 3 god 1.10 . Zanima me da li će mi raditi probleme pri upisu s obzirom da neće imati pune 3 kad bi trebao početi vrtić?
    Pelene je ostavio prošlo ljeto tako da za to neće biti problema.

Da li ima problema pri upisu , kakve su grupe , tete , koja dokumentacija je potrebna?

Čula sam da je vrtić super , čak mi je M išao u njega kad je bio mali .

Ako imate koji drugi za preporučit a da je blizu Visoke isto bi bilo super...

Planiram predati zahtjev i u Iskrice pa gdje i ako upali....

Svaki savjet je dobrodošao...

hvala

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ajmo Splićanke di ste ? Itko ?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kikiii prvotno napisa
    ajmo Splićanke di ste ? Itko ?
    Evo meni Zara tek 2.1.2010 puni 3 godine. Po njenom razumijevanju vec sad se moze reci da ima 3. A piski na tutu jos od proslog ljeta. Gledamo neku tanku vezicu za drzavni ali cula sam i ja da je problem ako nema pune 3 god. :/ (jer ovaj di mi hocemo nema jaslice,a ja je i ne zelim u jaslice dati) Eto tako da i nas zanima ista stvar?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Isla jucer da vidim sta sve treba. Pricala s tom jednom tetom koja je kuharica u tom vrticu, a tu su bile njezine kolegice. Rekle su da ni ne pokusavam predati za vrticku grupu ako 01.09. nema navršene 3 godine :/

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U petak pocinje natječaj u vrtićima Radost, pise ja mislim kod njih u centrali sve na vratima. Ja sam bila za vrtic u Zrnovnici, ali kako tamo nemaju jaslice moracu u Popaja ili onoga na Ravnim njivama (centrala).

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mi ćemo isto vjerojatno u Malog princa jer su mi preporučila da gledam veće jaslice zbog prostora(tete ionako ne mogu upoznat prije nego krenemo)....treba li ić prije upisa u upravu skupit papire ili je dovoljno otić na upis... :?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ne znam , al meni je za Petra pana trebalo sljedeće :

Potvrda o prebivalištu iz MUP-a djeteta i jednog roditelja

preslik rodnog lista

preslik radnih knjižica oba roditelja

i ispunjena zamolba u vrtiću.
    Mislila sam da mi je to gotova stvar jer smo imali vezu al upravo me ta veza nazvala da ima djece more , i da možda nećemo upast , al da će pokušat onda u onaj iza victe isto državni , ne znam kako se zove . Ajme

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pricala s tom jednom tetom koja je kuharica u tom vrticu
    kud bas sa kuharicom, trazi ravnatelja-voditelja-str. suradnika za relevantne informacije.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

a jeste doma pisali molbu ili se dobije u vrtiću za popunit....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

dobije se u vrtiću za popunit

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Potvrda o prebivalištu iz MUP-a djeteta i jednog roditelja

preslik rodnog lista

preslik radnih knjižica oba roditelja

i ispunjena zamolba u vrtiću.
    ja sam jučer išla u centralu Marjana jer s našom selidbom moram i L. pribacit u drugi vrtić. i tajnica mi rekla kako ove potvrde od MUP-a moraju bit friške
    upitnik ispunjavam sa psihologom u vrtiću.
    navodno nije uopće važno predaju li se papiri 8.5. ili 21.5 jer do tada i traje upisni rok.
    jedino mi je još napomenila da obavezno predam preslike dokumenata po kojima imamo pravo prvenstva pri upisu u vrtić.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ajme a ja samo izvadila potvrdu o prebivalištu sebi nisam za malog jer sam imala kući njegovu , a joooj sad trebam ponovo ić

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ajme a ja samo izvadila potvrdu o prebivalištu sebi nisam za malog jer sam imala kući njegovu , a joooj sad trebam ponovo ić
    koliko ti je stara njegova?
    meni je od L. stara koliko i ona pa mi ta kao ne valja

btw koliko se sad plaća ta potvrda i triba li šta taksenih maraka kupit?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

njegova je isto stara koliko i on znači nakih otp 2 god i 7 mj.

Meni je trebala samo osobna karta i 40 kn takse i bilo je gotovo odma , ništa nisam čekala , odma bila na redu u 9 ujutro . Znači opet moram njemu vadit , o shit

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure dobro provjerite na popisima da li vaš odabrani vrtić ima upis djece u skupinu ove godine
    npr. na DV Popaj imate cijeli popis vrtića koji ove godine nemaju niti jedno slobodno vrtićko/jaslično mjesto nemojte me vatat za riječ samo sam preletila okom u prolazi ali mislim da Popaj i Srećica nemaju niti jedno slobodno mjesto - kažem, držite ovu info s rezervom samo znam da sam se šokirala kad sam vidjela koliki broj vrtića ne prima niti jedno jedino dijete

ne znam gdje će roditelji s djecom ove godine....

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja sam danas bila u vrtiću na upisima pa mi je između ostalog olakotna okolnost zbog dijagnoze(usporen razvoj govora)a otegotna šta imam rješenje iz centra do 2 mj/2010 ali mislim ić radit u 10/09....ali predat ću papire u još jedan čisto ko osiguranje....sretno svima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •